Avautuu 09:00

Subway Keskustori

patonkia
Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Konsepti on sama joka paikassa. On todella hienoa, että leivästä saa juuri sellaisen kuin itse haluaa. Systeemi on kuitenkin kankea. Keskustorilla on oikeastaan mihinkään aikaan tahansa tosi pitkä jono, jossa saakin sitten odottaa( koska se tilausysteemi on millainen on). Pitäisiköhän olla kaksi palvelutiskiä, niin auttaisi jo paljon?

Suhteellisen toimiva se leipä on. Joskin kovin usein sitä ei halua syödä, eikä sitä voi pitää erityisen herkullisena tai maittava. Eniten mättää Subway hinnoittelua. Puolikas leipä on aivan järjettömän kallis suhteessa kokoonsa. Kokonainen hintava, mutta kokonsa puolensa sentään puolikasta enemmän vastetta rahalle. Keskustorin toimipaikassa vielä on varsin vähän asiakaspaikkoja, joten tunnelma on epämukava. Paikka on hivenen nuhjuisen oloinen muutenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.01.2014
Arvosana: 0

Paikka todella törkyinen, ei ole mukava syödä. Asiakaspalvelu ei myöskään tuonut hymyä huulille :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.03.2013
Arvosana: 0

Tilaaminen kestää mutta asiakas näkee mitä saa ja voi itse valita raaka-aineet. Se on erinomaista. Mausteet voi valita perinteisten ketsuppien sijaan ihan mukavasta valikoimasta.
Leipäkin on helppo syödä.
Paikan siisteys ei yllä lähellekään esim. lähimarkettini subbarin tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2011
Arvosana: -1

Pitihän sitä tätäkin kokeilla vaikka jostain syystä on tullut välteltyä tätä hämäävästi metrotunnelin nimellä liikkuvaa täytettyjän patonkien mekkaa.
Jollainlailla ostotilanne on rasittava moniinmuihin pikaruokapaikoihin verrattuna kun tiskillä kysellään jos jonkinlaista.. otatko tätä ja tätä, mikä patonki, mitä soosia, jne, jne.. no onhan siinä hyvä että jokainen saa mitä haluaa. Itse kokeilin Steak & Cheese mallia melkein kaikilla herkuilla ja tietenkin 30cm koko pitkä malli. Ei lainkaan hassumpi, hakkaa kyllä huoltoasema sämpylät 10-0. Mutta jotenkin tuosta 30cm pötköstäkin jäi vielä nälkä päälle tai sitten minulla oli vain erittäin kova nälkä
:) Palvelu paikassa oli ystävällistä. Jonottaa kyllä sai, tuo tiskillä valikointi ei ole sitä nopeinta puuhaa. Mielestäni tuossa olisi jotain kehittämisen varaa. Toimii toki hiljaisena aikana mutta ruuhka aikaan saa varmasti jonottaa.
Lopputuloksena ei lainkaan hassumpi ja saatan joskus ehkä uudestaankin poiketa, mutta kyllä nälkääni taidan kuitenkin ennemmin kebabin syödä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.09.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keskustori 1, 33100 Tampere - Reitti
(03) 212 2212
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/tampere/keskustori/

Vaihtoehtoisia ravintoloita