Ei tietoa

Wayne's Coffee

kahvila
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vielä löytyy paikkoja, joissa langaton netti ei toimi. Matkailijalle, joita rautatieaseman lähistöllä olettaisi olevan, se voi olla tärkeää. Jos se ilmoitetaan ulko-ovessa, sen soisi toimivan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: -2

Vanhempi nainen kassa on erittäin epäkohtelias. Äyskii ja joka kerta meinaa tulla muuta kuin tilattuja tuotteita. Paiskoi kahvimukeja ja roskapusseja melkoisella kolinalla. Käyttäytyy törkeästi muista työntekijöitä kohtaan. Huokailua ja naaman vääntelyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.11.2014
Arvosana: -2

Kahvilassa mukikoot ovat mukavan valtavat ja erityistä plussaa siitä, että latte on mahdollista saada soijamaitoon samaan hintaan kuin muutkin latet.

Suosittelisin poikkeamaan kahvilassa aamulla, sillä iltapäivästä paikka pursuaa teinityttöjä. Silloin myös paikan siisteys kärsii, ja palvelukin on ymmärrettävästi hitaampaa.
Aamupala kahvilassa on mukavan hintainen (5,90€), ja se sisältää vapaavalintaisen leivän, kahvin tai teen sekä appelsiinimehun. Eurolla ekstraa saa kahvin tilalle esimerkiksi laten.

Wc-tiloissa olisi parantamisen varaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 12.08.2014
Arvosana: 0

Ihan hyvä maku ja onnellinen palvelijoita. Vain hieman liian tyyris

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2014
Arvosana: -2

Kahvi on todella iso! Varaudu kuitenkin jonottamaan. Sijainnista plussaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2014
Arvosana: -1

Tulin siskoni kanssa kahvilaan jossa kaikki pöydät täynnä likaisia astioita, jouduttiin siivoomaan itse tilaa meille. Kahvi oli loppu ,Wc:ssä ei ollut paperia ja huomautin siitä henkilökuntaa. Puolen tunnin kuluttua käytyäni sielä uudestaan paperi oli edelleen loppu... Ottaen huomioon sen että asiakkaita ei tulvinut sisään niin paljoa että toinen henkilökunnasta ei olisi kerennyt siivoamaan ja viemään paperia vessaan! Todella huono kokemuS!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.12.2013
Arvosana: 0

Kahvilassa parasta on isot mukikoot, sekä maittava ruoka ja juomatarjonta. Usein on kuitenkin niin, että vitriinin tuotteet eivät ole tuoreimmasta päästä ja kerran sain jopa homeisen jogurtin. Palvelu Hämeenkadun pisteessä on ollut vähintäänkin kirjavaa, toisinaan saa ihan hyvää ja ripeää palvelua, mutta viime aikoina taso on selvästi huonontunut. Tiskin takana on aina eri tyyppi, useimmiten harjoittelija joka on tooodella hidas otteissaan. Tänään asioidessani, tiskin takana heilui yhteensä neljä nuorta myyjää, joista yksi teki varsin verkkaiseen tahtiin hommia ja muut katselivat keittiön ovensuussa. Heitä ohjasi vanhempi työntekijä salin puolelta huutelemalla ohjeita asiakkaiden kuullen. Samalla keskusteltiin yrityksen asioista ja sovittiin työvuoroja yms. mitä mielestäni asiakkaan ei tarvitse tietää. Toivoisin tähän pikaista muutosta, sekä ammattitaitoisempaa henkilökuntaa, koska kahvila muuten on kiva paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.11.2013
Arvosana: -1

Hämeenkadulta helppo poiketa sisään kupilliselle kahvia. Ja hyvä paikka varsinkin kahvin ystäville sillä täältä saa kunnon KUPILLISET kahvia. Itse join medium koon kahvin ja sekin oli aikamoinen kuppi, joten iso on varmaankin todella ISO. Juustokakku oli hiukan kuivahtaneen ja kumimaisen oloinen ainakin omasta mielestäni joten se ei täysiä pisteitä saa. Siisti ja mukavan oloinen kahvila, hyvät mukavat sohvat ja penkit joissa viihtyy pidempäänkin. Hiukan ylihinnoitellun puolelle menee niinkuin kahvilat yleensäkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 3, 33100 Tampere - Reitti
010 423 3252
http://www.waynescoffee.finl

Vaihtoehtoisia ravintoloita