Ei tietoa

Tårget

"italialaista"
Arvosana 1.2 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin tänään ystäväni kanssa Tårgetissa. Tarkoituksenamme oli tulla juhlimaan ystäväni syntymäpäiviä.

Odotimme pöydässä tarjoilijaa ja ruokalistaa lähes puoli tuntia. Tarjoilijoita välillä meni pöydän lähettyviltä, mutta he eivät ottaneet katsekontaktia. Syy ei voinut olla kiireessä, koska ravintolassa oli n. 5 asiakasta lisäksemme.

Kun kyllästyimme odottelemaan, huusin vierestä kävelleelle kokille "Anteeksi, mutta saisimmeko jo ruokalistat". Kokki ei katsonutkaan meihin päin ja oli kuin olisimme olleet ilmaa. Tämä oli viimeinen piste ja poistuimme ravintolasta toiseen paikkaan.

Ei enää ikinä Tårgetiin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.03.2015
Arvosana: 0

Kävin tänään perheeni kanssa Tårgetissa syömässä. Muut perheenjäsenet tilasivat hampurilaisen, maku oli heistä kohdallaan, mutta kastiketta oli vähän. Ranskalaiset ehkä vähän suolattomia; tarjoilija olisi voinut laittaa automaattisesti suolasirottimen pöydällemme. Minä sensijaan tilasin pizzan; parmakinkku + rucola + parmesaani. Mutta sain pizzan, jossa on kaksi isoa kokkaretta vuohenjuustoa eikä sitä parmesaania..Se peitti parmakinkun maun kokonaan. Minulta ei ole etukäteen kysytty, että sopiiko parmesaanijuuston sijasta vuohenjuustoa, jos vaikkapa se pääsi heiltä loppumaan. Se tuli siis täysin yllätyksenä..Pohja oli paksu, että piti leikata lujasti tai repiä pala irti. Miljöö muuten ihana ja kovasti tykätty!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.03.2015
Arvosana: 0

Ruoka samaa "moskaa", kuin omistajien kahdessa muussakin paikassa (di trevi, fontana) Annos pieni ja ylihintainen, tarjoilijapoika ylimielinen. Ei tarvi mennä enään uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.11.2014
Arvosana: 0

Surkeaa palvelua.
Henkilökunta sutii edestakaisin.
Odottelin ruokaa 1,5 tuntia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.07.2014
Arvosana: 0

Järkyttävä lounasbuffa. Salaattipöytä sottainen, paahtopaisti ja kala täysin ylikypsiä, jälkiruuaksi vaahtokarkki. Edes tarjoilu ei vakuuttanut. Never again.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.03.2014
Arvosana: 1

Ruoka olisi ollut hinnaltaan ok, jos olisi ollut hyvin valmistettua. Myös tarjoilu puutteellista. Seurueemme reklamoi, mutta eiväthän vaivautuneet vastaamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.03.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Linnankatu 3, 20100 Turku - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita