Kelo

16 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Gastro26 bistrohenkinen

Suosittu lounas. Edellisten ruokailijoiden astiat korjattiin nopeasti pois. Hyvää savuporokeittoa ja rievää. Silakkalaatikkoa ei tule tehtyä kotona, maistui siksi erityisen mieluisalta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.08.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Flying Reindeer kotimaista

Pöytiin tarjoiltava lounas käsittää alkusalaatin, leivän, yhden lounasvaihtoedon ja kahvi/teen. Pääruokana oli Black Angus -naudan picanha-pihvi, paahdettu punajuuri ja fenkoli. Annos oli viimeistelty ja hyvin valmistettu, pihvi minun makuuni alimaustettu.Tarjoilija unohti ensin salaatin. Musiikki soi turhan kovaa. Hintaa voi pitää kohtuullisena.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Toripolliisi

Mukava saada lounas pöytään ja erikseen valmistettuna. Kirjolohi olikin sopivasti kypsennetty, eikä mössöä kuten lounaslohet usein. Perunamuusi oli rakenteeltaan ja maultaan oikeanlaista. Alkusalaatti mitätön. Rakennus kiva.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Toripolliisi

Täällä on yksinkertaista suomalaista perusruokaa, alkusalaatti vaatimaton, leipä hyvää. Ympäristö on viihtyisä, kovalla pakkasella ei kannata istua ulko-oven tuntumaan. Yhden kerran sain mielettömän hyvät lihapullat, ne mätkähtivät suoraan makuhermoon. Minulle kävi kuin Rottatuille-elokuvan snobi-kriitikolle, joka singahti lapsuuteen maistaessaan ravintolan maalaisruoka-annosta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 29.02.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Fuchka Bangladeshilaista ruokaa

Combo-ateria, Fuchka-keitto ja leipää. Opastus oli mainio ensikertalaiselle. Keitto oli tulista, leipä sopi hyvin sen kanssa. Fuchkat olivat eri vaihtoehtoja, mutta maistuivat aika samoilta. En ole aasialaisen ruoan ystävä, mutta tämä oli hyvä kokemus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 10.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Nallikari pohjoismainen

Sunnuntaibrunssilla. Lohikeitto oli maittavaa, leipäjuusto ja jäätelö myös. Muutoin ei kauheasti eronnut hyvästä hotelliaamiaisesta, joten siihen nähden hiukan hinnakas. Merimaisema synkkine ukkospilvineen hieno.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 22€ Lisätty: 19.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: La Vida espanjalainen

Espanjan ruoka on maanläheistä ja ymmärrettävää. Paljon makua, edullinen, kannattaa käydä. Haudutettu päärynä oli erinäköinen nettikuvassa. Takeille saisi olla kunnon naulakko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 08.03.2016
Arvosana: -3

Ravintola: grill it! grillattavia

Viimeiset 3-4- käyntiäni ovat olleet kaikki hyviä. Ruoka on ollut maittavaa ja palvelu erinomaista. Täällä osataan pihvit. Miljöökään ei ole hassumpi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.03.2016
Arvosana: -2

Ravintola: Viikinkiravintola Harald skandinaavinen

Menu oli Haraldin 18v menu. Alkuruokana mm. mätejä ja saaristolaisleipää, maut sopivat hyvin yhteen, hiukan vaikea syödä kivialustalta. Pääruokana maukas ja erittäin murea lampaan niska, oikein hyvää. Pöytäseura valitti suolaisesta kastikkeesta, oma suolansietoni on hyvä. Jälkiruoan tervattu jäätelö peitti hiukan hillan makua.
Kyllä oli kaunis ja ystävällinen tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 26.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Turun Kellariravintola illallis- ja lounasravint

Hienoa ruokaa, mutta ei liian konstailevaa. Jokiraputartar on mainio aloitus. Paahdettu ankanrinta oli rose, kuten pitikin, tosin hiukan jännettä mukana. Calvadoskastike ja perunaterriini sopivat hyvin. Myös muu pöytäseurue piti kovasti valinnoistaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 08.03.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit