Avautuu 14:00

Viikinkiravintola Harald

skandinaavinen
Arvosana 3 / 5

Raskaan - ja usein sotaisankin - arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (44)

Menu oli Haraldin 18v menu. Alkuruokana mm. mätejä ja saaristolaisleipää, maut sopivat hyvin yhteen, hiukan vaikea syödä kivialustalta. Pääruokana maukas ja erittäin murea lampaan niska, oikein hyvää. Pöytäseura valitti suolaisesta kastikkeesta, oma suolansietoni on hyvä. Jälkiruoan tervattu jäätelö peitti hiukan hillan makua.
Kyllä oli kaunis ja ystävällinen tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 26.04.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruokailu pitemmän kaavan mukaan. Alkuruoaksi Njordin alkukivi, joka oli eritäin maukas sekoitus kalaa, poroa, hevosta, saaristolaisleipää ym.
Pääruoaksi kivikonkiertäjän muikkuja, jossa muikut kirkkaassa liemessä kasvisten kera, ei täysin toimiva mielestäni, tämä pudottaa arvostelua pykälän korkeimmasta, mutta lisukkeet olivat hyviä.
Jälkiruoaksi räävelin räiskäleet, jotka olivat hyviä ja maukasta jäätelöä lisukkeena ja kahvit päälle. Ei voi valittaa kokonaisuudesta.

Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, ruokalajeista kerrottiin vielä sisällön osalta tarjoilun yhteydessä.
Tunnelma hämyisän viihtyisä.

Hinnallisesti ei mitenkään edullinen, mutta hintansa väärti kuitekin ruoan laadun ja kokemuksen perusteella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 13.03.2016
Arvosana: -2

Perussuoritus. Ravintola hieno ja ruokaa perustaso+. Ehkä odotukseni viikinkiravintolan ruuasta ovat hieman "krouvimmat".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 68€ Lisätty: 05.03.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Surkea ruoka ja palvelu. Meitä oli yhteensä kuusi syöjää. Vain kasvisruuan valinnut piti annoksestaan. Minun ruuassa porsaan potkan lihapaloista osa oli palanut karrelle, samoin annokseen kuuluneista pekoniviipaleista osa oli hiiltynyt toiselta puolelta (hiiltynyt puoli olikin piilotettu lautasta vastaa). Toisessa annoksessa broilerin palat oli myös palaneet karrelle. Kolmannen syöjän annoksessa broilerin liha ei ollut palanut, mutta oli kuivunut. Yhden ruokailijan sorsa ruuassa sorsapala oli hyvä, mutta annokseen kuuluva ankan koipi oli sitkeä, koska ei ollut riittävän kypsää ja oli huonon makuista.. Minun potka-annoksen perunat olivat kylmiä. Tilalle saamani olivat jo lämpimyyden puolesta ok, mutta makua ei voinut kehua. Ainoastaan kasvikset annoksessa oli maistuvat, mutta annos kokonaisuutena epämääräinen. lähinnä mössöläjä. Lasten annoksen porsaan potkalihat ei maistunut pojalle lainkaan, eipä kyllä lisukkeetkaan. Hänen äitinsä annoksen broileri sitten kyllä, kun saatiin palamaton lihapala palaneen tilalle.

Palvelu ei pelannut. Alkukilpeä varten unohtui lautaset ja syömävälineet.. Niitä ei saat muuten, kuin piti käydä hakemassa tarjoilija paikalle. Samoin palaneen broilerin tilalle emme saaneet uutta muutoin, kuin piti hakea tarjoilija paikalle. Samoin ruokailun jälkeen piti tarjoilija hakea paikalle, kun muutoin ei näyttäytynyt. Emme ruokaillet kabinetissa, vaan ihan salissa. Ilmiselvästi tarjoilijat on vähennetty minimiin, jolloin eivät voi hallita tilannetta.
Ruuan hinta on kallis erityisesti kun ottaa huomioon sen maun ja valmistuksen laadun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 26.10.2015
Arvosana: 1

Söimme härän ulkofilepihviä ja kolmen Nornan sorsaa. Härän kypsyys oli oikein ja kastike sopi annoksen kanssa. Perunakakku ei ollut paras vaihtoehto ankan kanssa ja kastike oli turhan makea, muuten ankka oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 19.08.2015
Arvosana: 0

Söin kala-annoksen jossa oli turskankieltä. Valitettavasti turskankieli haisi niin järkyttävälle ja mädäntyneelle kalalle että sen haju peitti alleen kaikki muut maut ja tuoksut ja yritin loppuillan syödä ruokaani oksennusta pidätellen...Muu ruoka annoksessa oli ok, mutta ei mitään kummallista. Annoksen kastke ei ollut hääppöinen eikä perunalisäke ollut lämmitetty kunnolla. En menisi toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Vähän oli pettymys. Me odoteltiin tunnelmallista viikinki miljöötä ja ruokaa. Käsin syöntiä, ym. Eipäs ollut lainkaan sellaista mitä kuviteltiin.

Ruoka oli hyvää. Mutta samaa sapuskaa saa miljoonista eri ravintoloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.03.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: 0

Lounaalla on tullut käytyä muutaman kerran. Yleensä ruoka ja palvelu on ollut hyvää. Salaattivene hauska idea, ja salaatit ja keitot maukkaita. Salaattivalikoima on erilainen ja monipuolisempi kuin lounaspaikoissa yleensä, siitä plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.09.2014
Arvosana: 0

Alkukilpi oli mahtava makupläjäys ja mukava ruoka syödä porukalla. Ravintola oli tunnelmallinen ja tarjoilujat olivat erittäin avuliaita ja puhuivat hauskalla korostuksella. Teema on viety pitkälle ja poikkea massasta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 25.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kirkkokatu 16, 90100 Oulu - Reitti
044-7668000
http://www.ravintolaharald.fi/