Lainehilla

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Pompei italialaista

Paikan pizzat ehdottomasti parhaasta päästä. Muhkeat täytteet ja todella maistuvaa. Yksi huono kokemus löytyy. Hain mukaani jättikatkarapupastan joka oli todellinen vitsi. Täysin mauton ja ravut seassa kuorineen. Huh. Mutta palvelu on aina ollut erinomaista. Kiire iltana ruoka kannattaa ottaa mukaan. Paikka todella kuuma ja pieni jos sali on täynnä. All in all suosittelen kumminkin. Kesällä todella mukava istuskella terassilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 24.11.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Demo michelin-gourmet

Vietin yhden parhaimmista syntymäpäivistäni kyseisessä paikassa. Johtuen tietysti seurasta, mutta myös loistavasta ruuasta ja niihin täydellisesti sopineista viineistä. Kokit olivat onnistuneet viimeisen päälle, niinkuin varmasti aina. Sisustus oli harmoninen. Ainoa miinus oli vieressä istuneet tonttulakkipäiset pikkujoulun viettäjät. Kiitän ja kumarran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.11.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Espresso Edge kahvila

Paikka palvelultaan vaihteleva, yleensä hyvä. Eräs tarjoilijoista yleensä vähän hakusessa. Saman asian joutuu sanomaan moneen otteeseen. Sisustus ja tunnelma miellyttävät kovasti. Käyn useasti koska asun lähellä ja nappaan kahvin mukaani. Välillä cappucino niin kuumaa että juominen onnistuu vasta hyvän tovin kuluttua. Mielestäni maitokahvin kohdalla asian ei pitäisi olla näin. Sunnuntain soup and sandwich loistava idea ja toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.11.2009
Arvosana: 3

Ravintola: Rivoli kala/välimerellistä

Söimme poikaystävän kanssa äyriäissetin (tarkoitettu kahdelle). Oli joka lajia ja erittäin hyvää. Katkarapuja ja simpukoita löytyi runsaasti. (Kaikkea ei jaksanut syödäkään.) Hummeri annoksessa oli loistava. Onneksi valmiiksi rikottukin. Palvelu sujui loistavasti, jälkiruokakahviakin sai uudet kaadot. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Sisustus vähän vanhanaikainen, mutta kuuluu ilmeisesti asiaan. Palaan varmasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 05.11.2009
Arvosana: 3

Ravintola: Ravintola Aito aitoa ruokaa ja palvelua

Ruoka ja palvelu parhaimmasta päästä. Sopivan kokoinen menu josta löytyy varmasti mieleistä. Mainio viinilista. Ei siis mitään valittamista. Palaan varmasti takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.10.2009
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Seuraa (1)