Mixu

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pancho Villa meksikolaista

Tämä Pancho oli kaikista lähialueen Panchoista vielä kokeilematta. Valitettavasti ensimmäinen kerta ei oikein vakuuttanut. Ravintola ei ollut mitenkään tupaten täynnä mutta silti ruuan saamisessa kesti >45min. Ja tällöinkin vain toinen meistä sai ruuan. Itse jouduin odottamaan vielä 10-15min ennen kuin sain omani.

Ensin tuotu annos (burgeriviikon erikoisburgeri) oli haalea kun se tuli pöytään. Omani (myöskin spesiaaliburgeri) oli lämmintä kun sen lopulta sain eteeni. Ruoka itsessään oli hyvä niin kuin muissakin Panchoissa joskin toinen haalea annos aiheutti pienen pettymyksen.

Kyllä tänne ehkä tulee vielä tultua toistekin sillä maisemat Hämeenkadulle ovat mukavat ja Panchosta saa hyviä burgereita. Mutta jos toisella kerralla joutuu pettymään niin sen jälkeen tuskin tulee enää käytyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 10.03.2011
Arvosana: 1

Käytiin hakemassa tarjouskebabrullat (2 yhden hinnalla) ja eipä voi hirveästi kehua. Palvelu tiskillä ala-arvoista. Rulla melko laiha ja kebabliha keskinkertaista. Jos olisin maksanut normaalin hinnan, olisin ollut todella pettynyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.04.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Vehmaisten Kahvila - ravintola kebabpizzeria

Wingsit aivan huippuja! En ole kyllä kovin monessa paikassa syönyt siipiä mutta täällä ehdottomasti parhaat mitä on tullut vastaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.04.2009
Arvosana: 1

Peruskotipizzaa josta tietää mitä saa toisin kuin monista muista pizzerioista mistä pizzan laatu riippuu paljon millä päällä kokki sattuu olemaan. Omistaja(?)pariskunta hoitaa palvelun aina mallikkaasti. Melkein aina pizza tulee haettua täältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.04.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzeria Napoli italialaista

Pannupizzat erinomaisia! Pidän myös ravintolan tunnelmasta joskin palvelu ei ole mitään huippua. Paikka usein melko täynnä ja usein ovella onkin esim. lauantaina iltapäivällä jonoa ja tämä lienee hyvä suosion mittari.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.04.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Pancho Villa

Lounasaikaan tullut käytyä syömässä työporukalla burgereita. Pekoni on aina pettämätön valinta :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.04.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Tacos Mexicanos meksikolaista

Tacot eivät olleet minun makuun. Maissitacot maistuvat (ja tuoksuvat) niin voimakkaasti että niiden päällä ollut täyte ei maistunut oikeastaan lainkaan. Onneksi tuli tilattua sellainen iso mixed plate jossa oli myös siipiä yms jotta sai edes jotain syötyä. Montaa kertaa en ole elämäni aikana jättänyt ravintolassa ruokaa syömättä mutta Tacos Mexicanosissa piti tehdä niin..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 05.04.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Zarillo tex mex

Tullut syötyä vain burgereita. Ristikkoperunat todella hyviä! Ruuan laatu hieman vaihtelee - välillä todella hyvää ja välillä palanutta pekonia ja kuivaa pihviä. Mutta yleensä kuitenkin hyvä ja edullinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.04.2009
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat