Serious

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Mallas Kabacka olutravintola

Tänne menen syömään jos haluan herkutella todella laadukkaalla ruualla. Tämän tasoinen ruoka maksaisi pk-seudulla tuplasti enemmän. Annoksissa on käytetty mielikuvitusta, ja todellakin kaikki raaka-aineet ovat laadukkaita. Isommat annokset poistavat kovankin nälän, ja pienempäänkin nälkään tai herkutteluun löytyy vaihtuvalta listalta milloin mitäkin herkkua. Ihan sama mitä täällä tilaa, aina saa hyvää ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Mangal nepalilainen ravintola

Lammasta jos tekee mieli, tässä paras vaihtoehto. Kokemuksieni perusteella halvinta lammasta mitä Suomessa saa. Makuja löytyy, ja halutessa myös potkua. Annoskoot myös aikuisten malliin. Tuore naan-leipä aina mukavaa dipattavaa jogurttikastikkeeseen. Ainut miinus tylsästä salaattipöydästä porkkanaraasteineen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pancho Villa texmex

Burgerit ovat hinta-laatu suhteeltaan parasta mitä Seinäjoelta löytyy. Yllättävän hyvä ketjuravintolaksi. Kehutut ranskalaiset ovat maineensa veroisia. Taco-viikoilla pieni pettymys pienestä annoksesta jonka hinta oli hilattu yläkanttiin. Palvelu erittäin mukavaa ja sujuvaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Holy Smoke eurooppalaista

Lounasbuffet on hyvä jos mättöä haluaa. Ribsit tosin ovat tämän ravintolan paras annos. Hampurilaiset olivat ainakin alkuun vähän tylsiä ja mielikuvituksettomia, välillä jopa kylmiäkin. Juustokastike ranskalaisten päälle tosin tasoittaa hieman tylsää purilaista. Menun asettelusta hieman miinusta, koska asiakas ei välttämättä tajua että perunat täytyy tilata erikseen burgerin kanssa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Juku japanilaista, sushia, wok

Ajattelin, että sushille omistautuneessa paikassa sen laatu olisi myös hyvä. Toisin kävi. Tai sitten valitsemani sushi-sekoitus ei ollut paras mahdollinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sininen Paprika Lounasravintola
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Golani pizzeria, lähi-itä

Seinäjoen paras salaattipöytä. Lähes kaikki itse tehtyä, kastikkeet, falafelit, yms. Erittäin avoin omistaja, mukavaa juttuseuraa ruuan lomassa. Arvostaa pidempään käyneitä asiakkaita, välillä saa jotain ekstraa pizzaansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit