Lounas käynnissä

Pancho Villa

texmex
Arvosana 3.8 / 5

Seinäjoen keskustaan, elokuvateatterin kanssa samaan taloon avattiin kesäkuussa 2012 ravintola Pancho Villa. Meksikolaishenkisenä ruokaravintolana Pancho Villa on lunastanut paikkansa herkuttelijoiden ja hyvän palvelun ystävien parissa myös Seinäjoella.

Arkisin kello 11-15 tarjolla kotiruoka lounas noutopöydästä. Ala Carte listalta löytyy laaja valikoima maukkaita parila annoksia ja meheviä burgereita, reilut salaatit ja leivät sekä meksikolais henkeen quesadillat, burritot ja fajitakset. Unohtamatta tietysti lasten omaa listaa! Panchon lasten lehtipihvit, nuggetit, lihapullat ja hampurilaiset ovat pienten bambinojen mieleen ja lapsille löytyy oma leikkipaikkakin.

Ravintolassa on toki A-oikeudet ja valikoimaa mm. tequiloissa löytyy!
Myös isommille porukoille, (yli 7hlö, esim synttärit, polttarit, joukkueet ja kokoukset) pystytään järjestämään yhtenäinen pöytä etukäteisvarauksesta.

Tervetuloa!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (14)

Palvelu on aina ollut oikein hyvää, vaikka tarjoilijoilla on välillä melkoinen kiire. Hampurilaiset ovat aina hyvin maustettuja ja koottuja, ja ranskalaisia on annoksessa reilusti. Myös mukana tuleva Panchon remu-dippi on todella hyvää. Paikan päällä on siistiä ja viihtyisiä looseja, mukaan tilatessa annokset pakataan hyvin. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2018
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa ja hyvää asiakaspalvelua

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä lounaspaikka. Sen ovat toki muutkin huomanneet, ja jonot ovat joskus kovat. Noutopöydässä salaatit, keitot ja pääruoka ovat ihan kohtuullisia, listan annokset (hampurilaisista kokemus) ovat hyviä. Sisustus on melkein hieno, ja loosheissa on mukava istuskella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.05.2016
Arvosana: 0

Burgerit ovat hinta-laatu suhteeltaan parasta mitä Seinäjoelta löytyy. Yllättävän hyvä ketjuravintolaksi. Kehutut ranskalaiset ovat maineensa veroisia. Taco-viikoilla pieni pettymys pienestä annoksesta jonka hinta oli hilattu yläkanttiin. Palvelu erittäin mukavaa ja sujuvaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Tuntuu, että maku vain paranee vaikka toiminut jo vuosia, loistavaa! Toivottavasti eivät muuta isompiin tiloihin, täällä on tosi hyvä tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Todella hyvät hampurilaiset.

Saa valita ottaako hampurilaisen kanssa ranskalaiset vai salaatin, myös puolet ja puolet onnistuu.

Palvelu on todella hyvää ja nopeaa.

Paikka on pieni ja joskus niin täysi, että olemme kääntyneet ovelta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Palvelu todella loistavaa. Tarjoilija oli mukava ja jaksoi hymyillä kiireestä huolimatta, jota hän pahoitteli heti pöytään istuessa. Hänelle saattoi ohimennessäkin huikata jotain ja heti sai vastauksen. Tai kahvikupin pöytään. Vaihdoimme keskenkaiken pöytää ja se noteerattiin välittömästi ilman sen kummempaa selitystä. Alkupala ja juomat tulivat hyvin nopeasti. Hampurilainen oli yksi maukkaimmista mitä on tullut syötyä ja lisukesalaatti aivan mahdottoman herkullista. Listalta löytyy myös kasvissyöjille hyvin eri vaihtoehtoja. Tunnelmaltaan rento ja vapaa, jonne kuka vain voi mennä vaikka ei olisikaan ykköset päällä. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.01.2015
Arvosana: 0

Turhan kallis, hyvä palvelu sekä ok ruoka lyhykäisyydessään. Hamppariannos on hintava. Mausteisuutta riittää niin hampparissa kuin etenkin ranskalaisissa, joillekkin luultavasti liikaakin sillä peittää perusmaut piiloon. Hyvä palvelu ja ruokakin tuli nopeahkosti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 23.04.2014
Arvosana: 0

Hampurilaiset todella hyviä ja ranskalaiset hyvin maustettuja! Muut ruoat ovat tosin olleet pettymys. Palvelu on kuitenkin aina ollut todella mukavaa. Iso plussa opiskelijatarjouksista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.03.2014
Arvosana: 0

Panchon sisäänvetotuote on erilaiset hampurilaiset. Kokki ei kokoa niitä tilauksesta sille pöydälle, joka tilauksen on tehnyt, vaan odotuttaa ruokailijoita kokoamalla purilaisia useammalle pöydälle kerralla. Kokilla saattaa olla yli kymmenenkin hampurilaista kesken ja kaikki odottavat. Lisäksi keittiöstä tulee annoksia ensin myöhemmin tulleelle ja tilanneelle pöytäseurueelle. Ruoan odotusaika on yli tunti. Palvelu on ylimielistä odotusajasta huomautettaessa. Hampurilaiset itsessään olivat mauttomia. Ranskalaiset ja lohkoperunat olivat hyvin maustettuja. En mene uudelleen. Jos haluaa hyviä hampurilaisia kohtuullisella odotusajalla ja paremmalla palvelulla, saa niitä saa muualtakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 29.12.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kalevankatu 14, 60100 Seinäjoki - Reitti
010-3209890
http://www.panchovilla.fi/seinajoki/index.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita