Ei tietoa

Holy Smoke

eurooppalaista
Arvosana 5 / 5

Arvostelut (10)

Loistavat burgerit, hyvä asiakaspalvelu ja tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Suomen PARAS alle kympin lounas. Ruoka on hyvää ja tunnelma rock. Lounasvalikoima on laaja. Ala carte toimii, pakko arvostella edellisiä arvioijia siitä etteivät tajua lisukepolitiikkaa. Minäkin sen ymmärrän vaikka olen maalta! Asiakaspalvelussa on kehittämistä ja myös tiloissa alkaa ikä näkymään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2017
Arvosana: 0

Burgereiden lisukkeet täytyy tilata erikseen ja niistä myös veloitetaan suhteellisen suuri summa (muutenkin laatuun nähden TODELLA korkea hintataso, ketjuraflastakin saat parempia). Pihvit olivat keskeltä kylmiä ja sämpylä oli pullamaista höttöä. Mikään ei oikein maistunut miltään. Myös asiakaspalvelu surkeaa, ikään kuin jokainen asiakas olisi ravintolalle suuri taakka. Ei tule käytyä toista kertaa enkä suosittele kellekään. Onneksi Amarillo löytyy läheltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2017
Arvosana: 0

Kasvissyöjille+vegaaneille voisi keksiä jotain jännempää syötävää. Ei pahaa purilaista, mutta vähän tylsää. Asiakaspalveluakin voisi vähän parantaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2016
Arvosana: 0

Miinusta siitä että lisuke pitää tilata erikseen hampurilaiseen. Palvelu hyvin epäkohteliasta. Buffetissa ei ole juuri huomioitu ruoka-aineallergikkoja, ja kun käyt kysymässä mitä voisit syödä tulee vain olo että häiritset tarjoilijaa. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.05.2016
Arvosana: 0

Lounasbuffet on hyvä jos mättöä haluaa. Ribsit tosin ovat tämän ravintolan paras annos. Hampurilaiset olivat ainakin alkuun vähän tylsiä ja mielikuvituksettomia, välillä jopa kylmiäkin. Juustokastike ranskalaisten päälle tosin tasoittaa hieman tylsää purilaista. Menun asettelusta hieman miinusta, koska asiakas ei välttämättä tajua että perunat täytyy tilata erikseen burgerin kanssa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Pelkkä burger 15€. Ruoka oli ihan hyvää, mutta lähes kylmää. Jäi kyllä viimeiseksi kerraksi, kun tässä paikassa ruokailen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0

Ikävä haju. Ruoka ei mitenkään erityisen maukasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: -1

Kylmä, puhaltimet huusivat täysiä (ilmeisesti imivät savua ulos) sohvat aivan hirveitä istua, ainakin yhdestä puuttuu kokonaan täytteet ja olo kuin pyörän tangolla istuisi. Nyhtöpossu oli kyllä hyvää. Voi silti olla ettei tule toista kertaa käytyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Hyvän tuntuinen idea, pitäisi viedä loppuun asti. Ruoka on ihan hyvää, nyhtöpossu ainakin, juomat vähän outoja (ei se ollutkaan kotikaljaa vaan jotain omenamehua), kalustus on melkein hieno mutta ei nyt kuitenkaan sitten loppujen lopuksi... En sanoisi että pettymys, mutta odotin jotain vielä enemmän. Lisää tunnelmaa, lisää sisustusta, lisää savua, paremmat sohvat, kunnon äijäruokaa, niin kyllä tästä hyvä tulee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.11.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koulukatu 20, 60100 Seinäjoki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita