Keittiö auki

Ravintola Juku

japanilaista, sushia
Arvosana 3.4 / 5

Ravintola avattu uusissa tiloissa ja täysin uudistuneella ruokalistalla marraskuussa 2016. Laajennusosa sekä kesäterassi valmistuneet kesäkuussa 2017.

Seinäjoen keskustassa sijaitseva japanilainen ravintola Juku tarjoaa herkullisia japanilaisia sekä aasialaisia ruokia. Meiltä löydät myös ruokajuomat sakesta viiniin.

Päivittäin vaihtuva lounasbuffet arkisin 10,90€ (sushibuffet +1€), lauantaisin 15,90€ (sushibuffet +1€). Tarjolla vähintään viittä erilaista lämmintä ruokaa salaattien kera. Yli 40 erilaista sushia joka päivä! Lounaaseen kuuluu vesi sekä kahvi/tee.

Lounaan jälkeen tilaukset a la carte -listalta.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (14)

Uusi tila, uusi konsepti. Juku sushi Bar on muuttunut Ravintola Jukuksi. Tarjolla on buffet-tyyliin susheja ja nyt myös kiinalais-tyyppisiä nuudeli - kana - nauta - liemi - riisi valmisteita. Ravintola on valoisa ja tyylikäs ja ruoka on ihan jees, ei mitään makujen ilotulitusta mutta kuitenkin minun mielestäni hyvää. Parasta on että saa kokeilla erilaisia susheja niin ettei lompakko liikaa kärsi. Ennustan että ravintolasta tulee suosittu. Toivon, että Japani-teemaa kehitetään, eikä kiinalainen saa liikaa jalansijaa, kiinalaisia Seinäjoella on enemmän kuin tarpeeksi muutenkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.06.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Sushit hieman kuivia, eikä paikka tarjoa sushin ystävälle varsinaisia makuelämyksiä. Ravintola on kuitenkin rikkaus Seinäjoelle, koska sieltä ei muita sushiravintoloita taida löytyä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 13.01.2017
Arvosana: 0

Ihan ok sushia. Susheja oli aika monenlaisia, maku sellainen kuin pitääkin, eli ihan ok (en tiedä millaista on loistava sushi, vaikka aika usein olen sushia syönytkin). Sushit sai ottaa itse "jääkaapista" ja wasabit, inkiväärit ja soijat löytyivät tietysti myös. Vähän sellainen kalsea fiilis jäi, olisinpa edes nähnyt kun niitä susheja tehdään. Vähän kuin olisi jotain puolivalmistetta syönyt, vaikka kai ne itse tehtyjä olivatkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ajattelin, että sushille omistautuneessa paikassa sen laatu olisi myös hyvä. Toisin kävi. Tai sitten valitsemani sushi-sekoitus ei ollut paras mahdollinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vihdoinkin kunnollista sushia Etelä-Pohjanmaalla.

Tunnelma vähän ankea, kun ravintola on "käytävällä", mutta oikea sushin maku korvaa kaiken. Etenkin lounas on edullinen ja saa itse valita mitä susheja tahtoo.

Toivottavasti tämä on tullut jäädäkseen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Seinäjoeltakin saa vihdoin oikeasti hyvää sushia! Käykää syömässä, että saamme pitää tämän ravintolan ilonamme vielä pitkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

En pidä sushista enkä pidä omistajan palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: -4

Ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.03.2015
Arvosana: 0

Erinomaista sushia! Mukava palvelu. Sai itse seurata kun sushit valmistuu. Take away toimii myös hyvin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 05.03.2015
Arvosana: 1

No niin. Nyt on käyty, hyvää oli. Kiitos vielä kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Koulukatu 22, 60100 Seinäjoki - Reitti
044 9709 698
http://www.ravintolajuku.fi