Keittiö auki

Shuang Long Kiinalainen Ravintola

kiinalaista
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (38)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Seinäjoen parhaita. Palvelu saattaa tosiaan vaikuttaa töykeältä alkuun, mutta useamman kerran käytyä ymmärtää, että kyse on vain kielimuurista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.03.2016
Arvosana: 1

Vakiasiakkaana ollut monta vuotta! Kevätkääryleet ovat seinäjoen parhaimmistoa!
Vakioannos on aina ollut kanaa kiinan tapaan, tosi hyvää. Annokset ovat isoja.
Miinusta vain kielimuurista, mutta kyllä yhteisymmärrykseen päästään kuitenkin :))

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Shuang Long testattu. Tilasin lounaslistalta "häränlihaa, sipulia ja porkkanaa" ja ihan hyvää oli - mitään tuon ihmeellisempää en 8,50 eurolla odottanut saavanikaan. Myös annoskoko oli vähintäänkin riittävä.

Tilaa ja pöytiä ravintolassa oli sen keskeiseen sijaintiin nähden varsin nihkeästi. Vältin kuitenkin täällä kommenteissa mainitut ruuhkat saapumalla paikalle heti siinä klo 11 maissa, ja sain annokseni jo ennen kuin olin suoriutunut salaatista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 15.10.2015
Arvosana: 0

Asiakaspalvelu on ollut huonoa. Siisteydessä on parantamisen varaa. Ruoka on ollut ihan ok...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 0

Olen vakiasiakas, tulee käytyä pari-kolme kertaa kuussa. Jonkun mielestä palvelu ehkä töksähtelevää, mutta itse tottunut "mitä ruoka" "syökö täälä" -kyselyihin. Ruoka parasta kiinalaista mitä ikinä saanut. Eräs kiinalais-korealainen ystäväni kehui myös ruokaa. Yhtä hyvää kiinalaista löytänyt tähän mennessä vain San Franciscon China Townista. Suosittelen ehdottomasti friteerattua possua hapanimeläkastikkeessa tai kanaa ja pähkinöitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 1

Odotin Shuang Long ravintolalta paljon, kun menin sinne. Palvelu oli kuitenkin hidasta ja jokseenkin töykeää, tarjoilijalla tuntui olevan niin kiire ettei ehtinyt / jaksanut kuunnella kaikkea mitä minulla oli sanottavana. Tilat olivat pölyiset eikä pöytiä oltu pyyhitty, eikä ruokailuvälineitä oltu täytetty pöytiin. Ruokaa sai odottaa miltei 40 minuuttia tilauksesta. Ruokaa oli suuri annos (plussaa), mutta maku jäi hyvinkin yksipuoliseksi ja pinnalliseksi. Maukkaus oli kaukana. Lisäksi koskaan en saanut tilaamaani Coca-colaa, mutta ei siitä kuitenkaan laskutettukaan. Kaikenkaikkiaan käynti oli suuri pettymys, koska palvelu ja ruoka eivät olleet odotusajan arvoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 12.04.2015
Arvosana: 0

palvelu tympeää, ravintolassa sotkuista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.03.2015
Arvosana: 1

Jos joku kehuu tätä paikkaa Suomen parhaaksi kiinalaiseksi niin todennäköisesti ei ole käynyt Seinäjokea kauempana. Ruoka oli ok mutta siihenpä se jäikin. Likaisten astioitten vieressä syödessä.Hohhoijaa!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 25.02.2015
Arvosana: 0

Asiakaspalvelu oli ERITTÄIN töykeää. Olen käynyt asiakkaana useammankin kerran ja asiakaspalvelu on ollut aina enemmän tai vähemmän tylyä mutta viimeisimmät vierailut ovat olleet jotain aivan käsittämätöntä. Lisäksi siisteydessä on parannettavaa. Paikka lähes tyhjä mutta likaisia astioita monessa pöydässä. Ruoka on ollut aina hyvää mutta jos palvelu on tuollaista niin loppuu kyllä käyminen tässä paikassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 01.01.2015
Arvosana: 1

Ehdottomasti yksi parhaista kiinalaisista, jossa olen käynyt. Kana valkosipulikastikkeessa on kerrassaan taivaallinen. Palvelu on mielestäni ystävällistä. Täytyy muistaa, että omistaja ei ole syntynyt Suomessa, joten hänen puhetapansa on kenties kulttuurilleen ominainen. Lähdemme avokin kanssa aina silloin tällöin tunnin ajomatkan takaa Seinäjoelle, jotta pääsemme syömään vakioannoksiamme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.10.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (7)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppatori 1-3 (Torikeskus), 60100 Seinäjoki - Reitti
(06) 414 7686

Vaihtoehtoisia ravintoloita