gotya
29 arvosteluaRavintola on hyvä, jos sieltä saa parempaa ruokaa kuin mitä itse pystyy tekemään kotona, höystettynä hyvällä tunnelmalla ja palvelulla.
Ansiomitalit
Blogi
Arvostelut (29)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Todella ystävällistä palvelua, hyvää ruokaa ja miellyttävä sisustus. Paikka sopii niin kynttiläillalliseen kuin isommankin (6-10) porukan rauhalliseen illanistujaiseen. Ruoka on ehkä vähän perussettiä, mutta hyvin tehtyä sellaista. Pihvi hyvillä lisukkeilla toimii aina.
Loistavat reilut pihvit, mukavassa miljöössä, iloisella palvelulla.
Tänne voi tulla kahdestaan syömään kynttiläillallista tai istumaan iltaa kavereiden kanssa. Yksi paikan tarjoilijoista kohtelee asiakkaita lähes illan isännän elkein, josta tulee todella tervetullut olo. Muut tarjoilijat ovat vähän ujompia, eivätkä joskus uskalla sanoa sanaakaan.
Ruoka kuitenkin puhuu puolestaan, pihveistä ei jää paha mieli, tapakset ovat myös mainioita. Tarjoilijalta kannattaa kysyä salaattikulhollista pöytäseurueelle jaettavaksi, sen kanssa tarjottava talon salaattikastike on todella hyvää.
Olemme kokeilleet Amigoa kahtena lauantaina lyhyen ajan sisällä, ja molemmilla kerroilla kannatti olla pöytävaraus, sillä paikka on suosittu. Jos Amigo haluaisi kehittyä jossain, nyt palvelu vilkkaana iltana on paikoin hiukan hidasta, mutta vain hiukan.
Lauantai-iltana kahdeksan jälkeen löytyi mukava pöytä viidelle hengelle. Sali tyhjeni, mutta ruokia ei kuulunut. Loppujen lopuksi odottelimme ruokia tunnin, joka oli outoa koska sali oli enää tuskin puolillaan väkeä. Runsas leipäpöytä kuuluu hintaan, mutta leivät oli perussettiä. Onneksi ruoka oli mainiota, joskin sekin perussettiä - ja miksi se Black Angus sisäfilepihvi oli pitänyt vetää mureutusterän läpi? Lisäksi odottelun jälkeen nälkä alkoi olla niin kova, että 180 g pihviannos tuntui pieneltä. Tarjoilijamiehet hieman hukassaolevan oloisia.
Punaista valkosipulikeittoa joka maistuu purkista otetulta. Surullista. Kyselyn jälkeen käy ilmi että se on juureksista tehtyä keittoa. Sen voisi ehkä kirjoittaa ruokalistaan jos valkosipulikeitto onkin juureskeittoa. Ennen hyvä paikka johon mentiin hyvän pihvin perässä, testi-iltana oli onneksi ystävällinen palvelu, mutta kun se ei enää riitä.
Loistavaa intialaista, hyvää palvelua, tunnelmallinen miljöö. Tulee käytyä kerran-pari kuukaudessa. Oletuksena ruoat on maustettu aika miedosti, mutta jos kaipaat vahvempaa, ruoasta kannattaa pyytää joko "keskivahva plus" tai "tulinen".
Loistavaa intialaista, hyvää palvelua. Ruuat saa valita mieluisella tulisuusasteella, kätevää!
Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Varmasti menen toistekin, koska paikka on lähellä kotikulmia. Mutta tunnelma on ennemminkin lounaspaikan. Illallisella koko ravintola oli todella kirkkailla valoilla valaistu, lisäksi "loossien" seinät ovat sen verran matalat että naapuripöytäläisen kanssa selät melkein koskettavat toisiaan. Eli intiimistä keskustelusta ei oikein tule mitään.
Stefanin Top Chef maine yhdistettynä ravintolan komeaan ja tunnelmalliseen sisustukseen nostaa odotukset ruokailukokemuksesta fine diningin tasolle, vaikkei pöydissä olekaan valkoisia liinoja. Myös viinien hinnat (edullisin punaviini 49 euroa) korostavat samaa mielikuvaa. Mielikuva rapisee illallisen edetessä.
Annokset ovat yllättävän isoja, alkupaloista Wedge of Iceberg Lettuce oli todella hyvä ja jäi mieleen. Shrimp cockatilista puuttui suola. Pihvit aivan loistavat, lisukkeeksi tilatut parmesaaniranskalaiset kuivia, vastapainona lämmin aasialainen salaatti oli käytännössä peruskasvislastuja mauttomassa haaleassa vedessä muutamalla seesaminsiemenellä. Pöydässä olisi voinut olla suolaa tarjolla. Pyydettäessä saimme suolaa, mutta suolasirottimen tai sormisuolan sijaan saimme karkeaa merisuolaa kupissa, jota ei oikein saa jauhettua hienoksi sormin.
Creme brulee trio oli hyvänmakuinen. Mutta tuleeko siitä creme brluee jos suklaamoussen laittaa annosvuokaan, tasoittaa pinnan ja kuorruttaa sokerilla kuten creme bruleen? Olisin odottanut parempia makuelämyksiä, ja puitteista johtuen odotin että tarjoilija olisi kertonut mitä lautaselle on laitettu. Palvelu oli muuten ystävällistä, mutta hieman unohtelevaista.
Kävimme päivällä tekemässä pöytävarauksen samalle illalle, enkä vieläkään ymmärrä miksi varaus tehtiin huokailujen saattamana ja annettiin ymmärtää että tilaa juuri ja juuri löytyi. Olimme paikalla elokuisena lauantai-iltana klo 20.30-23.00, ravintolassa oli koko ajan hyvin tilaa.
Komean sisustuksen ja loistavien pihvien vuoksi olin kokemukseen näin tyytyväinen ja voisin mennä toistekin, muuten taso oli enintään ketjuravintolasta.
Yksityistilaisuudessa lauantaina, ruoka loistavaa ja paikka erittäin tunnelmallinen, mutta palvelussa huomattavasti parantamisen varaa. 100 hengen tilaisuudessa tuntui olevan vain 3 tarjoilijaa/baarimikkoa, joka oli liian vähän. Osa pöydistä sai tilattua ruokajuomat vasta kun alkupalat oli syöty. Baaritiski oli täysin valmistautumaton tilaisuuden alkaessa ja juomia joutui jonottamaan pitkään koska esim. laseja yms. tarveaineita puuttui, baarin takana oli vain yksi baarimikko. Kalliit juomat ja henkilökunta purki stressiä "tyhmiin asiakkaisiin". Jälkiruoan aikaan kahvit piti ostaa erikseen (olikohan kömmähdys tilaisuuden järjestäjän vai ravintolan?) ja jonotus toistui uudestaan. Kaikesta tästä tuli mieleen hieman neuvostoliittolainen meininki. Joka tapauksessa ilta oli mukava ja miljöö viihtyisä.
Loistavaa kiinalaista ja thaimaalaista ruokaa, aivan jotain muuta kuin perusmättökiinalaiset joita löytää ympäri Euroopan. Ruoka perustuu kunnollsiin raaka-aineisiin ja mausteisiin. Hyvä sijainti ja loistava ystävällinen palvelu.