mazon

24 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (24)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pasha's Restaurant pikakebab

9 euron buffa koko päivän. Tämä on pelastus, jos ei ehtinyt lounasaikana syödä. Erityisesti salaattipöytä on suorastaan erinomainen, jossa makua ja mielikuvitusta löytyy. Myös hyvä lämmin ruoka, jossa vähän laidasta laitaan kaikkea. Kebabliha lähinnä sivuosassa, joka sekin on ihan ok, vaikkakaan ei stadin parasta lähellekään. Mukava palvelu, mukava sisustus. Muutaman kerran täällä käynyt ja aion käydä jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.09.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Döner Harju kebab

Edellisellä kerralla helmikuussa käydessäni oli vähän fiilis, että leipä on maustettu jo överiksi yrteillä (lähinnä korianterilla) ja että meinaa jäädä puoliksi syömättä. Tällä kertaa mausteita oli onneksi sopivasti, ja kaikki muukin meni aika nappiin. Erinomaisen maukas oli yrttilammasleipä. Ja pliis, ei enää enempää ainakaan täytteitä, paljon vähempikin riittäisi. Sitten vähän näihin Berliini-kommentteihin voisin kommentoida, ettei se döner ole sielläkään mitään jumalan nektariinia. Kävin kaikkien hypettämät paikat viimeeksi läpi ja paljon muitakin, ja en saanut mistään sen ihmeempiä fiiliksiä kuin täältäkään. Kyllähän sitä on selvästi Mustafasta saatu vaikutteita. Se on vain sika paljon halvempaa siellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Döner Harju kebab

Edellisellä kerralla helmikuussa käydessäni oli vähän fiilis, että leipä on maustettu jo överiksi yrteillä (lähinnä korianterilla) ja että meinaa jäädä puoliksi syömättä. Tällä kertaa mausteita oli onneksi sopivasti, ja kaikki muukin meni aika nappiin. Erinomaisen maukas oli yrttilammasleipä. Ja pliis, ei enää enempää ainakaan täytteitä, paljon vähempikin riittäisi. Sitten vähän näihin Berliini-kommentteihin voisin kommentoida, ettei se döner ole sielläkään mitään jumalan nektariinia. Kävin kaikkien hypettämät paikat viimeeksi läpi ja paljon muitakin, ja en saanut mistään sen ihmeempiä fiiliksiä kuin täältäkään. Se on vain sika paljon halvempaa siellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Döner Harju kebab

Edellisellä kerralla helmikuussa käydessäni oli vähän fiilis, että leipä on maustettu jo överiksi yrteillä (lähinnä korianterilla) ja että meinaa jäädä puoliksi syömättä. Tällä kertaa mausteita oli onneksi sopivasti, ja kaikki muukin meni aika nappiin. Erinomaisen maukas oli yrttilammasleipä. Ja pliis, ei enää enempää ainakaan täytteitä, paljon vähempikin riittäisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Döner Harju kebab

Edellisellä kerralla helmikuussa käydessäni oli vähän fiilis, että leipä on maustettu jo överiksi yrteillä ja että meinaa jäädä puoliksi syömättä. Tällä kertaa mausteita oli sopivasti ja kaikki muukin meni aika nappiin. Erinomaisen maukas oli yrttilammasleipä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Döner Harju kebab

Olen nyt tässä mestassa ehkä 7 kertaa käynyt syömässä paikan olemassaolon aikana, ja joka kerta olen saanut erilaisen ja eri makuisen annoksen. Kaikki olleet hyviä tai erinomaisia. Monet ketkä kävivät kerran kokeilemassa ja tuomitsivat mestan eivät tiedä tästä paikasta yhtään mitään. Vaihtelevien annosten takia täällä käyn jatkossakin. Hintataso ruoalla on melko kova, mutta niin raaka-aineetkin ovat kovaa tasoa. Nokian panimon pluet tosin ovat suht halpoja. Pelkistetty miljöö, sijainti Suomen urbaaneimmilla seuduilla, ja nykyään myös ulkoterassi kruunaavat kaiken.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Treffi Cheese Burger oli erinomainen. Yksi parhaista joita on tullut vastaan. Raaka-aineet hivelevät makuhermoja ja pihvin suussasulava savuinen maku. Kiva paikka muutenkin ja palvelu myös erinomaista. Hintava tosin, mutta pääosin hintansa väärti

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pinto B'Staurant thai ruokaa

Ruoka ensiluokkaisen hyvää. Raaka-aineet loistavia, makua löytyy ja laadun huomioonottaen hinnat eivät päätä huimaa. Palvelu myös ollut erittäin ystävällistä. Paikka on todella suosittu ja sen vuoksi sisälle on usein vaikea mahtua sisään, enkä yhtään ihmettele miksi. Jos huono onni käy sisäänmahtumisen kanssa, niin take-awayna saa annoksensa mukaan. Miljöö todella tunnelmallinen ja rento.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 17.05.2015
Arvosana: 3

Ravintola: Street Döner kebabia

Pari kertaa olen käynyt. Leipä on hyvää ja tuoretta, mutta leivän sisältö taas on aika keskivertoa, mutta ihan hyvää. Leivän ongelma on, että alussa soosia on mukavasti mutta loppuosa on kuivaa. Stadista saa todella paljon parempaakin döneriä, jossa esimerkiksi kebab-tangot on kasattu itse. Pitää vaan vaihtaa Pitkäsillan toiselle puolelle. Kauppakeskus ei myöskään ole kovinkaan kiva miljöö, mutta kyllä täällä kauppareissulla mielellään vetää välipalat naamariin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ølhus Oslo olutravintola

Oslon mukana tullut uusi snack-lista, joka on ihan eri luokkaa mitä mitkään korit tai toastit. Listan halvinkin 6.5e sämpylä on suussasulava. Oslo on myös miljööltään Milenkaa reilusti parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.01.2015
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit