mike

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravinteli Huber biffiravinteli

Ensimmäiseksi kiinnitimme huomiota paikassa leijuvaan rasvan käryyn. Tähän kuitenkin onneksi tottui nopeasti, joskin se näin vielä jälkeenpäin tuoksuu vaatteissa ja hiuksissa.

Yläkerrassa musiikki oli sen verran kovalla, että istuuduimme alakertaan. Palvelu oli ensiluokkaisen ystävällistä ja ennakkoon tekemäni toive alkoholittomasta alkumaljasta puolisolleni tarjottiin suoraan pöytään hääpäivätoivotusten kera. Tunsimme itsemme erittäin tervetulleiksi!

Tilasimme suoraan pääruoat, 700g entrecotea kahteen pekkaan, kummallekin ranskalaiset ja pippurikastike, ja lisäksi otin kaprismajoneesin.

Liha oli kypsyydeltään hyvä, mutta kenties hurjan suolaisen pippurikastikkeen ja hieman palaneen pinnan takia en oikein osannut nauttia siitä. Ranskalaiset ja kaprismajoneesi sen sijaan olivat loistavia!

Jälkiruoaksi otimme suklaakakun mascarponella ja appelsiinilla, sekä vaniljajäätelö-kauracrumblen raparperihillokkeella. Jälkkärit olivat kerrassaan mainioita, vaikkei niistä kokonsa puolesta olisikaan riittänyt jaettavaksi.

Vierailusta jäi kaikkiaan suuhun hyvä maku, vaikka korkeahko hintataso nostaakin kynnystä kokeilla paikkaa uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 31.07.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Katmandu Satakunnankatu nepalilainen

Ehdoton lounaspaikka. Ystävällinen henkilökunta ja reilun kokoiset (ehkä jopa liian suuret?) ja maukkaat annokset. Täällä toimii myös Lounaskortti, toisin kuin Nanda Devissä viimeksi yrittäessä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Nanda Devi intialaista

Parasta Tampereella syömääni intialaista. Buffetlounaan loistava medium-kanacurry on samaa kamaa kuin reilun 13 euron lista-annoksessa. Naan-leipä vie kielen mennessään, ja salaatti raikkaalla raithalla täydentää oivallisesti tukevaa annosta. Erinomainen, joskin menultaan kovin muuttumaton lounaspaikka. Palvelu on välillä hieman töksähtelevää, ja lautasia siivotaan pois joskus turhankin kovalla kiireellä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.05.2010
Arvosana: 3

Ravintola: Tang Dynasty Kamppi thaimaalaista/kiinalaista

Yllätyksetön ja perusvarma vaihtoehto. Ruoka oli kelvollista, mutta ei varsinaisesti kehuja kirvoittavaa perusmättöä. Paikka oli erittäin siisti ja viihtyisä ja palvelu mutkatonta. Tähänastisten kokemusteni mukaan käyntikerta oli kokonaisuutena täysin verrattavissa saman ravintolan Ruoholahden konttoriin. Kyllästymisen välttämiseksi voisin kuvitella syöväni täällä enintään kerran, kaksi kuussa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.05.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Kahvihuone Tähti salaattibaari kotiruokaa

Maistuvia ja ennen kaikkea ruokaisia lounassalaatteja itse valituista ja monipuolisista aineksista (esim. lohi, kana, mozzarella, katkarapu). Myös hyvä valikoima kohtuuhintaisia herkullisia leipiä ja leivonnaisia. Lounassetelillä saa mukaan reilun salaattiannoksen tummalla/vaalealla leivällä ja vaikkapa limpparin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 08.05.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Edun herkkukeidas

Hyvää ja maukasta kotiruokaa, ja reilun kokoiset annokset! Päivittäisiä erikoisuuksia kuten poronkäristystä tai mustaamakkaraa. Hintaan sisältyy lasi ruokajuomaa (maito, limsa), leipä ja kahvi. Kenties paras tietämäni lounaspaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.05.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Thai & Laos thaimaalaista

Mutkaton ja helppo lounaspaikka. Lounasbuffetin lämmin valikoima on omaan makuuni turhan mitäänsanomaton, eikä herättänyt suuria tuntemuksia. Joka tapauksessa vierailun arvoinen paikka. Ähkyvaroitus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 08.05.2010
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat