Ei tietoa

Evin Pizzeria Kaivoksela

pizzaa, kebabia, pihvejä
Arvosana 2.2 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Siisti paikka, maittava ruoka, suuret annokset, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen, raikas salaattipöytä. Kolme tyytyväistä asiasta 16.11.2014

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Kebabkin voi olla kaunis!
Kun näiltä kavereilta ostaa rullakebabin laitetaan rulla ekana leikattuna lautaselle, hiukan juustoa päälle ja uuniin.
Tullessaan sieltä on pinnassa kaunis ruskettunut juusto. Sitten syrjään hieman paria eri salaattia, kuupallinen turkkilaista jugurttia ja sitten koristellaan vielä koko lautanen kastikkeella.
Lisäksi kebab maistuu yhtä hyvältä kuin näyttää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.04.2014
Arvosana: 0

Ostin lounasaikaan pizzan joka sisälsi pienen juoman - hinta yhteensä 7,50€. Maksoin lounassetelillä jonka arvo oli 9,30€. Lisäksi ostin hanajuoman joka maksoi 0,90€. vaikka lounassetelini arvo olisi kattanut tuon hanajuoman.Sain luvan odottaessani syödä salaattia. Salaattilautanen oli pieni joten jouduin hakemaan salaattia vielä toisen kerran. Tehdessäni lähtöä paikasta tuli myyjä vihaisesti ilmoittamaan, että minun pitää maksaa vielä 5€ lisää tuosta toisesta salaattilautasestani( lisäsin siihen päälle oliiveja ja ananasta). Ihmettelin kovasti tätä sillä missään ei mainita että salaattia saa syödä vain yhden lautasellisen. Kieltäydyin maksamasta tuota 5€ jolloin myyjä otti minulta pois lounaaseen kuuluvan limsani. Lounaani hinnaksi tuli yhteensä 10,20€ jolla sain pizzan, hanajuoman ja salaattia. Myyjä arvosteli minua kuuluvasti muiden asiakkaiden aikana jolloin he kääntyivät katsomaan minua ihmetellen. Tilanne oli nöyryyttävä ja erittäin epäasiallinen. Olen ollut vakioasiakas ko. paikassa joten heidän käytös tuntui tästä syystä vielä oudommalta. Asiakkuuteni loppui tämän yrityksen kanssa tähän ja myös ystäväni tämän kuultuaan ilmoitti tekevänsä samoin ( hänkin vakioasiakas).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 31.01.2014
Arvosana: 0

Pitsa niin kuiva ja mitäänsanomattaman mauton, että en ole huonompaa saanut kuin ehkä kerran ennen. Pikkuisen kannattaisi pohjaan ja täytteiden makuun panostaa, eikä ostaa halvalla halvinta ja mautonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 12.12.2013
Arvosana: 0

Kotiin toimitettu pitsa oli kylmä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.04.2013
Arvosana: 0

kohdallaan ja maukaita! ala cartet pikkuisen liiankin isoja!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.11.2012
Arvosana: 0

Tilasimme pitsaa kotiin tulleella kupongilla. 14 euroa/kaksi pitsaa on ihan hyvä hinta. Puhelintilaus meni mukavasti ja toimitus tuli 50 minuutissa, Minun pitsani oli oikein hyvää ja se oli iso, kaverin pitsa taas oli hieman palanut. Parempi paikka kuin muutama muu viereinen pitsataksi, joten suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.10.2012
Arvosana: 0

Kaikki pizzat 5€. Pizzat ovat maukkaita, isoja ja niissä on runsaasti täytettä. Yksi lemppari pizzerioistani hinta/laatu-suhteen puolesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 04.06.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kaivosvoudintie 1-3, 01610 Vantaa - Reitti
09440004
http://evin-vantaa.pizza-online.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita