Avautuu 10:30

KultaLeopardi

kiinalaista
Arvosana 3.6 / 5

Arvostelut (4)

Sunnuntain buffet-lounas. Valikoima buffetissa melko pieni (yksi kanaruoka, yksi naudanliharuoka, yksi porsas, yksi tofu, paria erilaista sushia, salaattipöytä ja keitto). Ruoka kuitenkin hyvää ja paikka siisti. Keitto oli todella hyvää! Paikka yllätti positiivisesti. Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.04.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme ystäväni kanssa tänään illalla syömässä tuolla ja ruoka ei todellakaan vastannut odotuksiani, olisihan se pitänyt tietää kun paikka oli aivan tyhjä sinne mennessämme ja sieltä lähtiessämme. Tilasimme molemmat saman annoksen (neljä pienten annosta) joka sisälsi alkuruoaksi kevät kääryleitä, ne olivat ihan hyviä, pääruoaksi tuli kanaa kastikkeessa (ihan syötävää), nautaa kastikkeessa (ihan syötävää), friteerattuja kanoja (ei sellaisia kuin pitäisi, tosi pehmosia) ja ankkaa (aivan hirveää). Ankan he ottivat suoraan pakkasesta joka sijaitsee asiakkaiden silmien alla. Koko reissun päätteeksi molemmilla maha aivan sekaisin, en suosittele kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 11.11.2015
Arvosana: 0

Kelpo buffet. Kaikki mitä maistoin oli hyvää, osa erinomaista. Plussana hyvä salaattipöytä. Tunnelma lounasaikaan oli tosin hiukan ruokalamainen. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.02.2015
Arvosana: 0

Aika perus kiinalainen lounasbuffet, mutta sieltä paremmasta päästä. Liharuuista en tosin osaa sanoa, kun en maistanut, mutta kasvissyöjälle käyvät olivat ainakin ihan OK. Kyllä tänne voi lounaalle uudestaankin mennä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.05.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Porttisuontie 4, 01200 Vantaa - Reitti
098764098
http://kultaleopardi.fi/