Suljettu nyt

Tilausravintola Kuninkaan Lohet

suomalaista
Arvosana 3.6 / 5

Tilausravintola Kuninkaan Lohet sijaitsee Vantaankoskella, Kehä III ja 3-tien kulmauksessa, kivenheiton päässä Helsinki-Vantaa lentoasemalta.

Tarjoamme asiakkaillemme kulinaarisia nautintoja ja mieleenpainuvia tilaisuuksia Kuninkaan Kartanolla ja Vanhalla Viilatehtaalla.

Tilausravintola Kuninkaan Lohissa järjestyvät yritystilaisuudet (kokouspäivät, virkistyspäivät, asiakastilaisuudet, tykypäivät, saunaillat, tilauspäivälliset ja -illalliset) sekä perhejuhlat (häät, ristiäiset, muistotilaisuudet, valmistujaiset, saunaillat)

Ota yhteyttä: Myyntipalvelu p. +358925325300 tai myyntipalvelu@kuninkaanlohet.com


Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olemme olleet kolmella Kuninkaan Lohien ruoanvalmistuskurssilla. Erittäin miellyttävä konsepti, eritoten ne kaksi kokki herrasmiestä tekevät 'kokkikoulusta' ikimuistoisen! KIITOS KOKEILLE

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 120€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Paras burgeri mitä olen syönyt. Muurikkalettu oli aivan taivaallinen, reunat rapeat ja keskeltä mehevä. Keittiön pojat toivat sapuskat ihan pöytään asti ja esittelivät ruoat ja kävivät kysymässä vielä, että maistuiko jne. Erittäin positiivinen kokemus ;))

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 0

Grilli-ilta liha ei ollut grillattua, pihvi sitkeä. Annos härän seläke, bataattishipsit ja rukolasalaatti oli mielikuvitukseton. Jälkiruoka muurikkaletut ilmeisesti mikrossa lämmitetyt, kun olivat kovia ja kuivia. Toisen annoksen lettu oli palanut syömäkelvoton, ei tällaista voi tarjota. Miljöö on ihana, olimme täysin pettyneitä ruokaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 26.06.2015
Arvosana: 0

Ylihintainen normaali perus lounaspöytä, jossa ei mitään ihmeellistä, jos ei huonoakaan. Paikka on tyylikäs ja maisemat mahtavat ja hinta tuleekin siitä. Vastaavaa ruokaa saa halvemmalla muualta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: 0

Sunnuntaibuffet, miljöö on hieno ja tarjoilu miljöön mukainen. Lounasbuffetin teema oli Lappi ja ruoka oli laadukasta ja maukasta. Hinta oli kuitenkin vähän yläkanttiin

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 27.01.2011
Arvosana: 0

Kohtuullisen laadukas mutta niukahko buffet. Salaatit olivat normaaleja eli eivät tehneet sen suurempaa vaikutusta. Pääruoat olivat hyviä, mutta eivät myöskään millään lailla erikoisen tasoisia. Jälkiruokapöytä sen sijaan oli varsin kattava. Useampia vaihtoehtoja oli tarjolla ja ne olivat kääretorttua lukuun ottamatta hyviä. Palvelu oli nopeaa ja tavallisen ystävällistä. Tila oli kodikas ja isommalle porukalle mukava. Paikka joen rannalla sinänsä on melkoisen upea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 04.09.2010
Arvosana: 1

Erittäin hyvä ruoka ja viehättävä miljöö. Mutta kallis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 25.01.2010
Arvosana: 0

Todella kallis paikka, mutta täällä käyvätkin enimmäkseen eri firmojen työntekijät syömässä. Ruoka on todella hyvää, mutta en maksaisi siitä kuitenkaan 57 euroa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 57€ Lisätty: 21.05.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kuninkaantie 28, 01740 Vantaa - Reitti
(09) 253 25300
http://www.kuninkaanlohet.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita