Köket är öppet

Bembölen kahvitupa

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (26)

Kahville piti päästä sisustustavaratalokierroksen jälkeen, mutta ei pahvikahvia ja pehmistä tällä kertaa, kiitos! Päädyimme lähistöllä sijaitsevaan "museokahvilaan" ilman museota. Harmi, että kahvileivät, munkkirinkilät ja wienerleipä, olivat jostain muualta peräisin ja jopa vähän vanhahkon oloisia.Tällainen vanha, tunnelmallinen paikka eikä omia leivonnaisia! Ehkä satsataan lähinnä ruokaan, sitä emme maistaneet.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.05.2017
Betyg: 0

Piti olla verkkosivujen mukaan talvella18:00 asti auki, mutta 17:00 oli hiljaista kuin huopatossu tehtaalla, joten jouduimma siirtymään muualle syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.03.2016
Betyg: -1

Pari vuotta olen käynyt joka työpäivä. Nopea ja ystävällinen palvelu, kielitaitoinen henkilökunta. Lounasaikaan on usein jonoa ulos asti. Silti aina mahtuu syömään vaikka tilat on aika rajalliset. Mukavan hämyisä mummolan tunnelma ja historiallinen pihapiiri. Lounasruuat on maistuvaa arkiruokaa, tosin lista alkaa tuntua turhankin tutulta mutta niin käy parhaissakin paikoissa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 11.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvä, nopea ja ystävällinen palvelu. Ruoka erinomaista ja isot annokset. Salaatipöytä on melko vaatimaton. Viihtyisä miljöö. On niinkin olis jossain maalaistalossa. Nätit tarjoilijat. Wc on ankea, talvella etenkin jos vielä piha sattuu olemaan melko jäinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2015
Betyg: 0

Ruoka on pääosin hyvin mautonta ja lista perinteinen "suomalainen". Salaattipöytä on aina sama. Suurin miinus ja huonojen pisteiden syy on annoksien koossa. Kasvisannokset ovat aina todella pieniä ja niistä jää nälkä. Kala annokset ovat normaalikokoisia, silloin harvoin kun kalaa sattuu olemaan, ja liha-annokset todella suuria. Annosten koon tulisi olla jotenkin linjassa keskenään, söit sitten lihaa tai kasviksia. Miinusta myös siitä, että verkkosivuilla ei ole palautelomaketta tai sähköpostia, josta voisi lähettää tämän palautteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.10.2014
Betyg: 0

Oikeata perunamuussia eikä mitään "valmis-jauho-muussia". Lihapullat myös kotitekoisia eikä mitään Ikea sontaa. Pieni miinus liian suolaisesta kastikkeesta.
Täytyy käydä uudestaan maistamassa muita vaihtoehtoja lounaslistalta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 10.12.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.04.2013
Betyg: 0

Nice place but impolite staff.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.03.2013 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Asiakkaana vuodesta '85 –kauan on aikaa siis. .Tänne tullaan tunnelman takia. Talvella Wieninleikettä hämyisessä salissa takkatulen loisteessa, kesällä munkkikahvit aurinkoisella pihalla prätkä/fillari/autoharastajien lomassa. Mainio junttitunnelma joskin paradoksina ystävällinen palvelu kolmella kielellä. Perheemme salainen suosikki on mainiot köyhät ritarit jätskillä ja mansikkahillolla, 3€. Ulkohuussi vesivessalla on kylmä ja kulunut ja santsikuppi on 50snt (kahvilassa olis kiva että se olisi ilmainen kuten muualla pohjoismaissa). Tänne on kiva tulla fillarilla ja samalla piipahtaa uimassa Bodomin kuuluisalla niemellä, jos uskaltaa...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.02.2013
Betyg: 0

Kuten muutkin ovat todenneet: parasta on tunnelma. Kahvilatuotteet aika tavanomaisia eikä valikoimakaan aina kovin runsas ole.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.02.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Bellinmäki 1, 02740 Esbo - Route
09 8632 917
http://www.bembolenkahvitupa.net