Köket är öppet

Retro Iso Omena

Betyg 1.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (23)

Valitsin torstaina 17. 1.19 klo 18:40 listalta annoksen "The Chicken", basilikalla ja vuohenjuustolla täytettyä kanafilettä, grillikasviksia, punaviinikastiketta ja hernecouscous. Odotin saavani mehukkaan kanafileen, jossa vuohenjuusto olisi osittain sulanut fileen sisään.

Kanan rintafile oli niin kuiva ja nurkistaan korppumainen, että normaali ruokailuveitsi tuskin leikkasi sitä. Vuohenjuusto oli lämmin mutta sulamaton. Lisukkeet olivat kohdallaan.

Tarjoilija selitti syyksi kuivuuteen sen, että kanafilee oli paahdettu grillissä, joka juuri oli kuumentunut tulikuumaksi illan käyttöä varten. Kanafileeni oli varmasti väärässä uunissa.

En ehtinyt jäädä vaatimaan uutta annosta enkä enää ihmettele vähäistä asiakkaiden määrää. Toisessa Ison Omenan ravintolassa oli niin täyttä, että tulin Retroon ruokailemaan. Ehkä olisi kannattanut jäädä ruuhkaiseen ravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.01.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisessä "ravintolassa".

Sain odottaa ystävän kanssa alkupaloja lähes tunnin. Keston syyksi tarjoilija selitti ruuan menneen väärälle henkilölle ja "unohtaneensa" meidät tyystin.

Saimme vihdoin ja viimein alkupalaksi tilaamamme tapakset, jotka eivät todellakaan olleet hintansa arvoisia. Koko tapas-lautanen oli kuin heittämällä tehty. Pääruokana oli paistettua lohta risoton ja rapukastikkeen kanssa. Lohi oli haaleaa ja mautonta sekä päältä käristynyttä. Risotto oli taas aivan aivan liian raakaa. Rapukastike tuli jossain ihme dippiastiassa, mukana ei tullut minkäänlaista lusikkaa millä olisi voinut kastiketta annostella. Kastiketta oli hankala kaataa kyseisestä astiasta sekä lohta oli turha edes ajatella "dipata" sinne. Jälkiruokana oli uunijäätelöä, josta puuttuivat macaron leivokset (menussa luki, että uunijäätelön lisänä olisivat ne!). Taisi tarjoilija unohtaa ne.

Palvelu oli ensimmäiseltä tarjoilijata surkeaa. Onneksi saimme toisen tilalle, jonka palvelu oli taas asiakasystävällistä.

Odottelun takia saimme alennusta, mutta se ei kyllä korvannut surkeaa kokemusta kyseisessä ravintolassa!

En TODELLAKAAN suosittele kyseistä paikkaa kellekkään!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 14.02.2017
Betyg: 0

Ajattelin, että en jaksa kirjoittaa tänne, kun palautteita lukiessa havaitsin, että jo niin monta arvostelua samoilla linjoilla. . mutta vaatii tämä jotain.. Kyseessa on eittämättä yksi heikoimmista ravintalakokemuksistani koskaan. Ainoa valopilkku on raastebuffee, joka kuuluu ruokaa, jossa on jonkin verran valinnanvaraan. Joskin raastebuffassa on usein sekaisin kaikenlaista, eikä kalasta tai lihasto ole varoitettu etukäteen, jos sellaista on tungettu sekaan. Annokset ovat itsessään välillä vitsejä, ylikypsää pastaa jonka päälle on kipattu aivan selvästi suoraan purkista lämmitettyä tomaattimurskaa.. Posiviinen juttu on, että lihapihvit voi vaihtaa Quinoa pihveihin, mutta sekin mokattiin, kun sain PEKONI suppilovahverokastiketta siihen päälle..!! Netissä luki oikein, mutta kastiketekstistä oli ravintolassa unohtunut PEKONI sano, eikä sitten tarjoilijalla raksuttanut, että EHKÄ MONI EI MITÄÄN PEKONI HALUA, varsinkaan kun vaihtoi pihvinkin jo.. KIESUS. Se oli viimeinen pisara. "Ravintola" pysyy pystyssä vain sijaintinsa perusteella, mutta aivan käsittämöttömän surkeaa toimintaa. VÄLTTÄKÄÄ!!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.01.2017
Betyg: 0

En pysy enää laskuissa siitä, kuinka monta kertaa olen joutunut tässä paikassa pettymään. Koska Isossa omenassa on huonot ravintolavaihtoehdot, käymme täällä usein, vaikka ruoka ja palvelu on ala-arvoista.

Olen aiemminkin tilannut tässä paikassa pihvin, joka oli kauttaaltaan palanut ja maistui järkyttävältä. Annoin asiasta palautetta, mikä otettiin vastaan hyvin, ja sain annoksen puoleen hintaan. Ajattelin, että tällä kertaa parila olisi putsattu oikeaoppisesti, joten tilasin samaisen pihvin. Tilasin siis ylihinnoitellun lehtipihvin, valkoisia papuja ja maalaisranskalaisia. Parasta annoksessa olivat maustevoi ja ranskalaiset, joiden oheen tilasin majoneesin. Pystyin syömään pihvistä puolet, jonka jälkeen en enää maistanut mitään muuta kuin kitkerää käristettä, joten oli lopetettava. Kitkeryys kirveli silmiä. Sanoin asiasta tarjoilijalle, joka ei edes pahoitellut asiaa, vaan sanoi pihvin valmistustavan tuovan pihville ominaisen maun. Palaneen maun?! Kyllä, me tiedämme mikä ero on parilalla valmistetulla pihvillä ja palaneella paistorasvalla paistetulla pihvillä.

Lisäksi emme saaneet edes alkuun tarjoiltavaa leipää ja sen oheen dippiä. Huomautin tästäkin tarjoilijaa, joka sanoi asian "vain unohtuneen". Pyysin huonosta ruoasta ja palvelusta alennusta, mutta tarjoilija "ei voinut antaa" minkäänlaista korvausta. Olin järkyttynyt! Maksoin ruoan ja juomat ja lähdin. Tällä kertaa viimeisen kerran.

On kyllä paikka mennyt tasaisesti alaspäin. Ennen jokseenkin pelasti palvelu, mutta nyt ei ole sitäkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.04.2016
Betyg: -1

Pulled Härkä -leivän liha oli aivan rapisevan kuivaa ja sitkeää ja näytti siltä kuin olisi lojunut huoneenlämmössä koko päivän. Annoksessa ei ollut kastiketta, mikä olisi tuonut ruokaan mehevyyttä. Kuiva ja sitkeä sämpylä oli voideltu niukalti annoskuvauksessa mainitulla dijonsinapilla, mutta sekään ei riittänyt tuomaan annokseen kosteutta. Tarjoilija toi ilmeisesti annoksen perunoita varten pöytään muovisen ketsuppipullon. Tämä olisi ok jossain pikaruokapaikassa, mutta jo tämän hintaluokan ravintolalta odottaisi ketsuppia pienessä, erillisessä kupissa. Tarjoilu ok, ruuan saanti hidasta. Ruoka jäi kesken, emme mene tänne enää uudelleen. Olisi pitänyt ennen tilaamista uskoa vaistoaan, kun ravintolassa parhaaseen päivällisaikaan oli vain kourallinen ihmisiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 04.08.2015
Betyg: 0

Tälle ravintolapaikalle ei tunnu löytävän yrittäjää jolla olisi ammattiylpeyttä, kunnianhimosta puhumattakaan. Kuukausi sitten todettu samat vanhat ongelmat: palvelu äärettömän hidasta (asiakasmäärästä riippumatta), ruoka mautonta minkä myötä myös hinnoittelu pieleen. Huonoa huoltamoravintolatasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 15.01.2015
Betyg: 0

Menin Retroon syömään, sillä Isosta Omenassa ruokapaikka vaihtoehdot ovat erittäin suppeat (S-ryhmän raflat, pizzaa, burgeria) . Palvelu oli ihan ok, ei mitään + tai -. Netissä lukee, että ravintolasta et lähde nälkäisenä, kyllä varmaan juu jos kehtaat mennä pummimaan ruokaa lisää ja kun pyydät niin saat vain nyrpeän katsekontaktin kuin roskia olisit hakemassa. Ruoka on usein syötävää, mutta kaava on aina sama. Perus findus wok pakastevihannekset, perus bbq kastike ála hk jonka kera sitten eilen veivattu muusi ja parit "pannu"pihvit.

En suosittele, mutta paikka pärjää sillä Isossa Omenassa niin surkea tarjonta ruokapaikkojen puolesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.12.2014
Betyg: 0

Toimitin asioita Espoossa ja nälkä yllätti, joten piti silmäillä ympärilleen isossa ompussa. Pizza täynnä, hampparille jonoa, texmex? Ei ei ei..entäs Retro? Listalta löytyi lehtipihvi, ikisuosikki, joten tilaus ja odottelemaan. Paikalla oli noin kymmenen asiakasta, joista yli puolella oli annoksensa, joten mitään ruuhkaa ei ollut. Tarjoilijat toimittivat annoksia asiakkaille ripeään tahtiin, ja minäkin sain pian omani. Lehtipihvi, jonka kuuluu olla suunnilleen raparperin lehden kokoinen, olikin vähän suurempi kuin tammen lehti. Onneksi myös vain hiukan suurempi kuin maustevoi, mutta ei paljon. Pihvissä maistui palanut paistolevyn rasva vuodelta miekka ja kilpi, noki ja halpa öljy. Kun talikoi ikävä kyllä pakolliset ja niin turhat herneenversot sivuun, paljastui niukka kasa ranskanperunoita, jotka olivat annoksen kohokohta maustevoin ohella. Myös kasvikset oli pilattu samalla paistolevyllä, samassa rasvassa, joten nekin menivät alas vain maustevoilla rasvattuna. Ravintolalla on erinomainen liikepaikka, loistavat puitteet, ja ammattitaidoton sekä tyhmä kokki kuin suoraan kurjat kuppilat- sarjasta. Haloo, sillä vuosikertapinttymällä siinä paistolevyssä ei ole sellaista arvoa kuin luulet, ja se saa kaiken maistumaan pahalta. Ymmärrätkö että paistoit minulle kaksi pihviä yhden hinnalla, ensimmäisen ja viimeisen? Näin se toimii ravintola alalla, aliarvioit asiakkaan, eikä hän koskaan palaa. Kiitos tästä kokemuksesta, jonka jaan kaikkien tuttavien, bisnestuttujen jne. kesken, sosiaalisessa mediassa jne. ja tässä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 05.11.2014
Betyg: 0

Viihtyisä ravintola! Ruoka yllätti positiivisesti. Sopivasti kypsennetyt kasvikset, mureaa broileria ja ihana kastike, lisänä hyvä salaattipöytä ja leipää. Oikein hyvä hintalaatusuhde! Ainoa pieni miinus, ketsuppia vietiin jollekin suoraan muovipullossa, ei sovi ravintolan muuhun tyyliin. Aion mennä toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 21.10.2014
Betyg: 0

Tonnikala-ceasar: huonolaatuista purkkitonnikalaa, väsynyttä salaattia, mauton kastike, karseaa parmesan-murua. .. Krutongit rapsakoita = kuivaneita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 97€ Tillagt: 20.10.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Piispansilta 11, 02230 Esbo - Route
010 839 4007
http://www.ravintolaretro.fi/

Options