Opens at 10:30

Ravintola Base

Betyg 4.4 / 5

Kunderfarenhet

Tillgänglig
Diet

Recensioner (59)

Palvelu todella hyvää. Somellier erittäin hyvä. Hyvä kokonaisuus hintaan verrattuna. Tulen uudestaan syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.11.2018
Betyg: 0

Erinomainen pippuripihvi. Pihvi (200g) oli erittäin murea ja suomalaisittain täydellinen medium. Päällä pippurjuustoa ja alla pekoni-sipuli-perunapaistos. Aikalailla täydellinen annos vaikka pihvissä saisikin minun makuuni olla hieman enemmän pippuria.

Ravintola on myös varsin viihtyisä. Pihvin hinnassa ei valittamista mutta oluet varsin kalliita (Velkopopovicky yli 9e). No eipä tuo haitannut, huomasin juuri, että unohtivat laskuttaa sen.

Palvelu toimivaa ja nopeaa mutta muuten vaatimatonta suomalaista perustasoa, ei tervehtimisiä tullessa eikä lähtiessä jne. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 24.10.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvä palvelu ja maukas ruoka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.11.2017
Betyg: 0

Palvelu on hyvä ja työntekijät mukavia

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 22.10.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ystävällinen palvelu, mukava tunnelma

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 22.10.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Erinomaiset pihvit, hyvänmakuinen kastike, ehkä inauksen pieni annos jopa naiselle. Ihan ok tarjoilija ei hymyillyt, mutta osasi hommansa, mutta ei jutustellut eikä kysellyt, että millaista se safka on. Ainoa huono puoli melkein on tila, joka on aivan ylivalaistu jopa melko kalseaksi. Miljöö ei siis ole järin viihtyisä, mutta menen varmasti aikuisseurassa uudelleenkin, oikein paistetun pihvin perässä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 0

Olen syönyt Basessa nyt muistaakseni 4 kertaa. Kahdella kertaa hampurilais-setin, joka ihan ok. Kerran söin kanaa joka tarjoiltiin mustan pastan kanssa. Annos oli ok makuinen mutta musta pasta näytti aivan kastemadoilta, niinpä annoksesta jäi todella etova olo. Viime kerralla söin (listan kalleimman?) pippuripihvin. Pihvi oli hyvän makuinen, mutta muutoin annos oli täysin pohjanoteeraus! Annoksen saavuttua pöytään, kuvityelin hetken, että se on jokin alkupala! Siis yli 32€ ja isolla lautasella oli syötävää kourallisen verran!!! Muutkin seurueestani ihmettelivät annoksen pientä kokoa. Kaiken lisäksi henkilökunta ei ole kovin ystävällistä. Pyysin pihvini kypsänä, johon tilauksen ottanut mies sanoi jotai tyyliin "just joo"... myöskään lautasen pois hakenut tarjoilija ei kysynyt maistuiko ruoka tms. Jos olisi kysynyt, olisin vastannut että onko se mun pääruoka koska tulossa.........

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Sellon Sembaloiden aikaan syötiin 10€ hamppariateriat, joissa maku ja hinta kohdillaan.

Varjopuolena kokemukselle, että olimme syömässä 10kk vauvamme kanssa ja tilasimme hänelle höyrytettyjä kasviksia. Höyrytettyjä emme kuitenkaan saaneet koska heillä ei ollut siihen mahdollisuutta (?) Vaan heidän piti keittää kasvikset. Minä ja mieheni saimme ateriat, mutta vauvamme ruoka puuttui yhä. Tarjoilija tuli sanomaan että kohta saapuvat, olivat siis todennäköisesti unohtaneet kasvikset.
Vihdoin lapsen kasvikset saapuivat 10 minuutin odottelun jälkeen jolloin jo oma ateria oli kylmä. Lapsen kasvikset olivat täysin raakoja ja kovia, eikä hampaattomana hän voinut syödä niitä ollenkaan. Sisältönä oli raakaa parsakaalia, perunaa ja porkkanaa ja tästä veloitettiin 3€.

Emme siis suosittele tätä paikkaa lasten kanssa. Paikka ei todellakaan ole lapsiystävällinen. Lapsen tekemää sotkua kauhisteltiin. Eikä asiakaspalvelua osata, ruoka tarjoillaan koko seurueelle samaan aikaan, eikä niin että yksi joutuu odottamaan ruokaansa. Mitään pahotteluita ei myöskää esitetty siitä, että yhden annos kesti niin kauan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 28.03.2016
Betyg: -1

Mukavat ja asiantuntevat tarjoilijat. Viinien päälle ymmärtämisestä iso plussa.
Palvelu pelasi asioidessamme. Ruoka on Sellon ympäristössä laadultaan parhaasta päästä. Syömämme Pretzel-burger ja Caesar-salaatti olivat annoskooltaan hieman liian isoja mutta laatu oli kohdillaan ja täältä sai lähteä tälläkin kertaa hyvillä mielin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 10.12.2015
Betyg: 0

Ylivoimaisesti paras lounas Leppävaarassa. Maukasta, rehellistä ja laadukasta ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.12.2015
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Esbo - Route
+358951236060
http://www.ravintolabase.fi

Options