Closed now

ALiShan

Betyg 3.1 / 5

Recensioner (16)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounasbuffet oli positiivinen yllätys. Ähkyhän siitä seurasi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.11.2015
Betyg: 0

Keskivertoa alempaa perusmättöä.
Tila on varsin kankea halli ilman sen tarkempaa panostusta.

Ruoka on syötävää, mutta makukokemus on varsin yksitoikkosta.
Huonompiakin mestoja on löytynyt missä maku puuttuu kokonaan, mutta tässä maistuukin lähinnä tietyt aromit yliampuvasti.

Tarjonta kumminkin on pitkälti kohdillaan ja palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.08.2015
Betyg: 0

Hyvä lounasbuffetti. Valikoimaa ei ollut paljon (3 liha, 2 kasvis, riisi, kastike ja tuoreita vihanneksia + leipää), mutta raaka-aineet ovat laadukkailta ja ruoka oli maistuvaa. Tila on kolkko, taustalla soi kiinalainen musiikki ja palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.07.2014
Betyg: 0

Lounasbuffet ihan hyvä, ei mitään ihmeellistä. Kevätkääryleet ja uppopaistettu kana ovat erittäin maistuvia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.07.2014
Betyg: 0

Ihmettelen tuota kommenttia että kasvisruokailijoiden pitäisi välttää paikkaa. Täältähän saa kaupungin parhaan tofu kungpo annoksen. Lounas bufffetissa ei ole kasvisruokaa mutta tilaamalla saa. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.10.2013
Betyg: 0

Hieno off sesonki -tunnelma. Laaja lista kiinalaisia perusruokia ja muutamia yllätyksiä mm. aromaattinen häränliha. 4 tofuvaihtoehtoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.10.2013
Betyg: 0

Keskivertoa heikompi kiinalaisravintola, jota tulee käytettyä pääasiassa Metsälän rajoittuneen tarjonnan vuoksi. Miljöönä toimii ankea halli, jonka parvikerroksesta löytyy hieman mukavammat ja kiinalaiseen teemaan sopivammat istuimet. Lounaslista vaikuttaa pyörivän samana viikosta toiseen, joten vaihtelua ei juurikaan ole. Parempien ruokien päivinä on kuitenkin helppo vääntäytyä paikalle tarkistamatta listaa mistään. Kaikista moitteista huolimatta palvelu on erittäin ystävällistä, mikä nostaa paikan pisteitä.

Kasvissyöjien kannattaa välttää tätä paikkaa tai ainakin varautua siihen, että jää nälkäiseksi. Kerran seurueessamme vieraillut kasvissyöjä joutui syömään lähes pelkkää salaattia, sillä ainakin tuolloin lämpimissä ruoissa lihattomat vaihtoehdot rajoittuivat riisiin, nuudeleihin sekä röstiperunoihin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 23.09.2013
Betyg: 0

Pelastuslaitos.
Perinteinen lounassekoilu. Koskelan teollisuusalue. ALiShan-nimeä kantava kiinalainen (aasialainen) ravintola. Hupaisa puolitoistakerroksinen tila. Kaunis tarjoilijatyttö, hymyjä tulee. Porukkaa riittää vielä lounaan lopuillakin.

Alkukeitto liisterinen kung po. Ihan okei, ei ihmeitä. Salaatit tylsää Kiina-buffaosastoa. Lämpimissä sen sijaan ollaan ytimessä. Paljon lihaa, vähemmän soosia, vähemmän sipulia. Kolme laaria, joista yksi thaikku. Samosat ja kääryleet. Kahvit seisseet.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.04.2013
Betyg: 0

Haimme noutoruokaa, jolloin hinta listahinnoista sai hieman pois. Hinta/laatu-suhde on kohdallaan ja ruoka oli hyvää. Paikka sinällään ei ollut mitenkään hirveän viihtyisä, mutta taitaa enemmän olla lounas buffet, eikä näin noutoruokaa hakiessa haittaa. Suosittelen kyllä !!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 16.12.2012
Betyg: 0

Ihan maukas buffee-lounas. Erityisesti pidän paikan mureasta kanasta. Sisustus ja ympäristö ovat hieman karuja, mutta menee työlounaspaikkana noilla kulmilla pyöriessä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.06.2011
Betyg: -1

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Läkkisepäntie 14, 00620 Helsingfors - Route
09-7244178

Options