Closed now

Lelumuseon kahvila Samovarbar

Betyg 4.9 / 5

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hieno paikka ja lämminhenkinen palvelu. Kivat vanhat posliiniastiastot ja mummokalusteet. Hieno arjen getaway taukopaikka Suomenlinna visiitillä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 20.12.2016
Betyg: 0

Ihana paikka! Jokainen Suomenlinnan-retki niin kesällä kuin joulunkin tienoilla alkaa aina täältä, ja joskus taidetaan käydä Suomenlinnassa ihan vain siksi, että päästäisiin kahvittelemaan nallejen keskelle. Leivonnaiset ovat herkullisia, kahvi erinomaista ja palvelu aivan poikkeuksellisen sydämellistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.11.2015
Betyg: 0

Kahvila vertaansa vailla! Tuoreet tarjottavat, kahvi hyvää, tee hyvin haudutettua ja palvelu ihanaa! Ja mikää miljöö! Mukaan lähtee aina jotain ostettavaa! Odotellaan taas aukeamista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.10.2015
Betyg: 0

Aivan ehdottomasti yksi lempikahviloistani, uskaltaisin jopa sanoa että se suurin suosikkini! Aivan ihana ja tunnelmallinen paikka ja herkut ovat taivaallisia. Ja oi, miten herkullisia teelaatuja. Rakastan rakastan. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.10.2015
Betyg: 0

Ehdottomasti kaupungin paras kahvila. Aina tuoreet leivonnaiset ja mukava palvelu, myös kesäkiireillä. Paras aika vierailla on heti aamupäivällä ennen kuin ihmismassat löytävät paikalle. Hinta-laatusuhde on erinomainen, kahden euron automaattikahvin voi nauttia Teboililla, tämä ei ole sellainen paikka.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 8€ Tillagt: 14.10.2014
Betyg: 0

Overpriced (coffee, hot chocolate, and cake for €17), but the service was excellent, the food was very good and the location is very cosy. Cute shop. I would defenitely recommend this place!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 14.09.2014
Betyg: 0
Restaurangen svarar:

Dear You, there must be a mistake with the prices. We are not overprized: the set you describe costs 13 euros (2016) - even when counted with most valuable cake. Sincerely yours; Petra Tandefelt, owner

Aivan ihana ja tunnelmallinen kahvila, pakopaikka hälystä ja melusta. Terassilta upea merinäköala! Kahvilan tuotteet tuoreita ja reiluja itse tehtyjä leivonnaisia. Mahtava teevalikoima. Yhdessä Lelumuson kanssa kesän pakollinen visiitti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.11.2013
Betyg: 0

Helsingin paras kahvila. Tuotteet ovat ihanan kotitekoisia, mutta laadukkaita. Teet haudutetaan kunnolla ja kahvia voi käydä santsaamassa. Tunnelma on ainutlaatuinen, kotoisa ja kaunis. Ehdoton pysähdyspaikka Suomenlinnassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.11.2013
Betyg: 0

Me encanta el ambiente, la decoración, la música. .Se ve que la comida se hace con cariño y todo está hecho a sí mismo. Te sientes bienvenido desde que entras y no quieres dejar el lugar!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.09.2012
Betyg: 0

Kaikki kahvilan tiskissä on itse aamulla tehtyä. Niin suolaiset kuin makeatkin, ja valinnan varaa riittää (ainakin sesonkiaikana)! Erikoiskahvit ja laadukkaat, ajatuksella haudutetut teet nautitaan kauniista astioista ja todella herkässä, tunnelmallisessa ympäristössä. Kahvila on pitkän ajan kuluessa hioutunut helmi, eikä sisustussuunnittelijan päälleliimattu pläjäytys. Tunnelman kruunaa hiljainen musiikki: Harmony sisters tai ranskalaiset chansonit….Herkullinen paikka käydä myös yksin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.09.2012
Betyg: 0


Läge

Suomenlinna C 66, 00190 Helsingfors - Route
+358 405006607
http://www.lelumuseo.fi

Options