Köket är öppet

Makuja

Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig
Diet
Gratis wifi

Recensioner (10)

Mainio sushipaikka. Ravintola sijaitsee ravintolakeskittymässä, joten arkilounasaikaan lienee hälyä ja jopa ruuhkaa. Itse kävin veljeni kanssa lauantaina, jolloin ruuhkaa ei esiintynyt ja saatiin olla aika rauhassa. Tilat ovat siistit ja suhteellisen tilavat (jälleen, kun ei ollut paljoa muita asiakkaita), henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista.

Ruoka oli hyvää, erityisesti sushit. Lämpimiä ruokia oli aika pieni valikoima (frittikana, kevätkääryle, sianviipale yms.), pääasiassa varsin maukkaita (sika hieman jäähtynyttä/olisi kaivannut paremman kastikkeen). Sushit olivat herkullisia (mustekalanigiri oli parasta maistamaani) ja valikoima oli varsin laaja (kuvassa ehkä n. puolet sushipöydästä).

Suosittelen kokeilemaan! Paikkana siitäkin hyvä, että kun ympärillä on paljon muitakin ravintoloita (mm. suomalaistyyppisiä ruokia tarjoava lounasravintola, Tamarin ja pari muuta) voi tarvittaessa valkata toisenlaisen paikan jos sushi ei maistukaan (tai on liikaa porukkaa).

Käyty Syö Helsinki -viikoilla, normaalihinta muutaman euron enemmän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.11.2019
Betyg: 0

Buffet näytti ihan hyvältä. Tilasin kuitenkin sushisetin luullen näin saavani hieman tuoreempaa. Toisin kävi, lautaselleni päätyi kelvollisten sushipalojen ohella makirullan paloja, joissa oli ruskeaksi mennyttä purkkitonnikalaa. Tarjoilija ei reagoinut valitukseeni oikein mitenkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 18.11.2018
Betyg: 0

Great sushi buffet, with a wide range of options and diets to choose from. The warm food section was delicious! Oat milk was available. Limited choice of dessert, though. The mango smoothie (?) tasted artificial and a bit weird on the tongue. However, being a fairly spacious restaurant and having only one staff running around, slow service could be expected.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 29.04.2018
Betyg: 0

Todella hyvä lounas/sushipaikka kasvissyöjille. Ennen vegaaniksi ryhtymistä olin suuri sushin ystävä ja pidän vieläkin sushin tyylistä vaikka en kalaa syö. Siksi olen iloinen että bongasin Makujan Vegaanipäivän (tiistaisin) somessa. Perus levämakien lisäksi vähän jännempiäkin vaihtoehtoja tarjolla, kaikki tosi herkullisia ja ilm. jopa luomua. Hinta/laatusuhde tosi kohdillaan kun menee lounasbuffeeseen. Vähän miinusta pikkaisen ahtaista tiloista, ravintola on siinä Tennarin viereisessä toimistorakennuksessa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 20.04.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ällistyttävän hyvää palvelua. Käyn ravintolassa melko usein lounaalla. Tänään olin ällistynyt hyvästä palvelusta. Kysyttyäni noutopöydän ääressä, onko missään sushissa tonnikalaa, minulle tuotiin pyytämättä pöytään kolme tonnikala-nigiriä. Sushit vaikuttavat ravintolassa tuoreilta ja henkilökunnan asenne on kohdallaan. Nigireiden huolelliseen leikkaukseen voisi kiinnittää vähän enemmän huomiota.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 20.02.2018
Betyg: 0

Makujan lounasbuffet oli iloinen yllätys. Buffetista saa salaattia, misokeittoa, sushia ja lämmintä ruokaa. Salaatti ei ollut kovin erikoinen kokemus ja lämmin ruoka oli peruskiinalaisen tasoa.
Mutta misokeitto oli hyvää ja sushi suorastaan loistavaa. Harvoin olen saanut näin hyvää sushia ihan tavallisesta aasialaisen ravintolan lounasbuffetista. Kala oli maukasta ja mehevää ja riisi maistui tuoreelta eikä ollut yhtään paakkuuntunutta. Jälkiruoaksi oli mangosmoothie, joka oli ihan hyvä muttei mitenkään erikoinen.
Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelualtista vaikkeivät välttämättä puhukaan suomea kovin hyvin.
Suosittelen Makujaa ehdottomasti lounasravintolaksi jo pelkästään sushin takia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 06.11.2017
Betyg: 0

Sushibuffet on laadukas, monipuolinen ja etenkin lounasaikaan hyvin kohtuuhintainen. Olen toistamiseen käynyt täällä kumppanini kanssa nauttimassa sushibuffetista, ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Valikoima on laaja, jopa kokeellinen. Hienostuneen yksinkertaisen sushin metsästäjälle paikka ei siis ehkä ole omiaan. Muille noutopöydästä löytyy paljon erilaista maistettavaa, ja tarjoilua täydennetään hyvään tahtiin. Raaka-aineet ovat vaikuttaneet laadukkailta, ja viime käynnillä jopa erityisen tuoreilta ja hyviltä. Palat eivät ole liian suuria, ehkäpä keskikokoa, eivätkä mitenkään huolettomasti tehdyn oloisia.
Tarjolla on myös lämmintä ruokaa, jota en ole kokeillut, mutta se näyttää ja tuoksuu kyllä aivan hyvältä. Sen kierto ei kenties ole yhtä nopeaa kuin sushin. Pöydän päästä löytyvät tuoreet hedelmät ja haudutettu tee ovat hyvin maistuneet.
Palvelu on ollut ystävällistä, tosin asiakaskontaktia on vain vähän ruokaa itse noudettaessa. Tyhjenneitä asiakaspaikkoja voisi pyrkiä siivoamaan hieman nopeammin, vaikka ei olisikaan ruuhka-aika. Vapaat paikat ovat olleet aina siistejä.
Ison ja avaran tilan sisustus on hillitty, mutta ei aivan monotoninen (vrt. Han-Ko-ravintolat). Puupinnat tuovat lämpöä, ja kohtuullisella määrällä viherkasveja on saatu aikaan miellyttävä, paikoin melkein puutarhamainen tunnelma. Laskettu rimakatto vähentää miellyttävästi tilan kaikua. Muutoinkin paikka on rauhallinen, etenkin vilkkaaseen sijaintiin nähden.
Buffet on laajuuteen ja laatuun nähden edullinen, etenkin kun lounashinnoittelu jatkuu peräti kello 16 asti. Olen suositellut paikkaa tuttavilleni, ja huonoja puolia ei juuri ole, ylensyönnin riskiä luukuunottamatta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 08.02.2017
Betyg: 0

Korkealaatuinen sushibuffet aivan keskustassa. Saavuimme paikalle puolta tuntia ennen sulkemisaikaa, henkilökunta oli todella ihanaa ja saimme alennusta kun kello oli sen verran ettei valikoimaa buffetissa ollut enää paljoa. Otimme takeawaynä sushia ja toiseen laatikkoon lämpimiä nuudeleita. Sijainti loistava ja ympäristö muutenkin ravintolassa miellyttävä. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 05.12.2016
Betyg: 0

Heikko tasoinen sushi-buffetti. Riisin maku kuvottava, soija imelää ja jotenkin hämärän makuista.
Erikoinen tilanne ravintolassa tapahtui, kun lapseni tipautti vahingossa lautasen. Uutta sushi-settiä ottaessamme, ravintolan takahuoneesta säntäsi paikalle kiihtynyt mies, joka vaati vaihtamaan lautasemme toisiin, halvempiin, ja moitti meitä äänekkäästi siitä, ettemme olleet tulleet pyytämään anteeksi lautasen rikkomista. Tarjoilijalle olimme jo lautasen rikkoutumista pahoitelleet. Se ei näemmä riittänyt.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 12.10.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.06.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Fredrikinkatu 46, 00100 Helsingfors - Route
0440570015
http://www.ravintolamakuja.fi/

Options