Opens at 17:00

Passio Keittiö ja Baari

modern europeisk
Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (61)

Yksi Helsingin parhaista Casual Dining paikoista. Tunnelmallinen ja todella laadukas! Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.10.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Yksi parhaista ravintolakokemuksistani

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.02.2017
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää mutta wau--efekti jäi uupumaan. Ruoka parani menuun kuluessa ja pääruokana poroa kahdella tavalla ja jälkkäri tyrnikohokas ja tyrnijäätelö olivat todella hyviä. Hinta hieman pitkä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 01.11.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Tulimme testaamaan ravintolan näitten hehkutusten perässä, valitettavasti hieman petyimme! Otimme 3 ruokalajin menun. Keittiön tervehdykset toimivat, mutta muuten jäi toivomisen varaa. Erityisesti alkupalana tarjoiltu liha (lammas) oli todellinen pettymys. Liha tarjoiltiin kylmänä ja toi mieleen lähinnä suomalaisen kesägrillaajan epäonnistuneen possun. Lisukkeet eivät toimineet ja annoksesta jäi paha olo ja mieli. Pääruokana tarjoiltu siika oli sentään hyvää. Jälkiruoka myös ok muttei mitään suuria elämyksiä. Viinilista sentään toimi.
Vastaanotto ravintolaan oli jopa hieman tyly ja ainakin haparoiva. Tarjoilua jatkanut naistarjoilija sentään palveli miellyttävämmin, mutta ei mitään erityistä jäänyt mieleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 07.03.2016
Betyg: 0

Kolmen ruokalajin menu täydentyi loistavaksi kokonaisuudeksi kahdella keittiön tervehdyksellä. Erityisruokavaliot otettiin hyvin huomioon, itävaltalaiset viinit sopivat annoksiin. Erityisesti kala-pääruoka oli erinomainen lukuisine komponentteineen. Tarjoilu kärsi hieman "ulkoaopetellusta" ulosannista ja musiikki oli hieman liian kovalla keskustelua varten, sitä säädettiin kuitenkin pyynnöstä. Loistava kokonaisuus joka tapauksessa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 26.02.2016
Betyg: 0

Kaikki oli periaatteessa hyvää, mutta annoksissa oli aivan liikaa komponentteja. Paria tuntia myöhemmin oli jo vaikeaa palauttaa mieleensä yhtään annosta (5 ruokalajin menu) . Myös viinipaketti oli sekä laadullisesti että parituksiltaan keskinkertainen. 69 € viidestä ruokalajista tällä laadulla on liikaa. Miljöö mielyttävä ja aineksia on vaikka mihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.02.2016
Betyg: 0

Neljäs kerta tässä ravintolassa, ja taisi kyllä olla paras kokonaisuus. Myös aikaisemmin todella herkullista. Ainoa miinus oli, etten saanut vahvistusta pöytävarauksesta, vaikka se olisi pitänyt tulla, piti soittaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 31.01.2016
Betyg: 0

Meitä oli 10 hengen seurue, joka söi 5 ruokalajin menut. Yhteensä annoksia taidettiin eteen tuoda 7 erilaista. Kokonaisuudessaan ruoka oli erittäin hyvää, henkilökunta mukavaa ja tunnelma katossa niin taisi lähemmäs neljä tuntia vierähtää. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 69€ Tillagt: 27.01.2016
Betyg: 0

Söimme 3 ruokalajin menut. Ruoka oli todella hyvää ja annoskoko sopiva! Tarjoilu toimi ja ympäristö on hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 01.01.2016
Betyg: 0

Meillä oli pöytävaraus mutta saimme pöytämme 40min myöhässä siitä. Muutenkin palvelu kangerteli. Pääruoassa mentiin 2,5h pöytävarauksen alettua. Ruoka oli melko keskinkertaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.12.2015
Betyg: 0


Läge

Kalevankatu 13, 00100 Helsingfors - Route
+358 207 352 040
http://passiodining.fi

Options