Köket är öppet

Ravintola Zetor

finsk hemkost
Betyg 2.4 / 5

Zetor är en tidsresa tillbaka till den gamla landsbygden och traditionell, okonstlad men smaklig finsk husmanskost. Ibland sägs det att finländarna är blyga. Detta stämmer inte med kvällarna på Zetor. Discomusik och gamla finska schlagerlåtar fyller dansgolvet ända fram till småtimmarna. Atmosfären på Zetor är öppen och ledig – glöm formaliteterna. Njut av stunden och bli en erfarenhet rikare.


Recensioner (80)

Ruoka on keskinkertaista ja ylihintaista, mutta sisustus ehkä paras Helsingissä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 02.01.2016
Betyg: 0

Todella maukasta , suomalaista ruokaa ! !Maksan kypsyys erinomainen, kana todella hyvää,ei ollut kuivaa. Ravintola oli täynnä ruokailijoita mutta silti tarjoilu sujui todella hyvin. Pientä sekaannusta alkuruuissa. Paikan miljöö todellakin erilainen kuin nämä ns. trendipaikat. Älkää muutako ilmettä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 16.12.2015
Betyg: 0

Tarjosin työporukalle 60 v. synttäriruoat ja -juomat, en pettynyt. Hinta-laatusuhde tosi hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 20.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Loistavaa suomalaista ruokaa, viihtyisä paikka. Pariloitu maksa todella herkullista. Mukava paikka joka erottuu edukseen sisustukseltaan trendikikkailijoiden mestoista. Miesten WC ansaitsee erityismaininnan, kaupungin hienoin. Parhaita ruokaravintoloita mitä Helsingistä löytyy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.08.2015
Betyg: 0

Pojanpoikani rakastaa traktoreita ja se oli suurin syy ravintolan valintaan käydessämme Helsingissä. Ravintola oli sisustukseltaan liian sekava, mutta toki erilainen. Ruoka oli ihan ok, ei tosin niin hyvää, että sen takia menisimme uudestaan. Kokemuksena kiva ja palvelu oli hyvää :D

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 11.08.2015
Betyg: 0

Sunnuntai-iltapäivä, lähes tyhjä ravintola. Tarjoilija huomasi seurueeni heti, kun saavuimme, mutta häipyi johonkin vielä muutamaksi minuutiksi. Kun sitten suvaitsi pöytää ehdottaa, oli se postimerkin kokoinen kahvipöytä keskellä lattiaa, siis lähes tyhjässä salissa. Kun asiasta mainitsin, hän nuristen myönsi pöydän 'ylisiltä'. Juomatilaus piti tehdä heti, mutta ruokatilausta varten saimme lähes puoli tuntia miettimisaikaa. Lopulta, kun saimme tilattua, kesti ruokaa odotella sitten lähes kolme varttia lisää. Edelleen, tyhjähkössä ravintolassa. Naistarjoilijat olivat yliolan töykeitä, ruuan tarjoillut ja rahastanut miestarjoilija oli asiallinen.
Ruoka oli pääasiassa ok, maksan kypsyys täydellinen. Muuten annos oli niukka, muusi vetistä, ja siksi kallis. Kana oli hieman kuivaa, mutta se onkin vaikeempi kypsyttää. Nälkä oli odottelun päätteeksi niin kova, ettei viitsitty ruuista valittaa. Äänestämme sen sijaan jaloillamme, emmekä mene uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 10.08.2015
Betyg: 0

this was a wrong desission incredible bad service, Suitable probably for finns but not for us.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 29.05.2015
Betyg: 0

Oltiin yksityis kabinetissa viettämässä polttareita. Alkudrinkkini piti olla caipiroska, mutta sokerin tilalle olikin lipsahtanut suolaa! Melkonen maku elämys! Ruoka oli perushuttua. Blinit maistui einespannareille. Ei mitenkään erikoista ruokaa. Ehkä jonkin huoltsikan tasoa?!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 02.05.2015
Betyg: 0

Jättiblini. Oli todella kuuma ja rapea, mutta kuitenkin melko rasvainen. Siksi ohuen ohuet blinit ovat enemmän mieleeni. Kolme pikku kippo atäytettä valinnan mukaan. Sillikaviaari oli hyvää mutta sitä oli liiakseen vähän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 01.03.2015
Betyg: 0

täyttä paskaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.02.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Mannerheimintie 3—5, Kaivopiha, 00100 Helsingfors - Route
010-7664450
http://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/zetor