Opens at 11:00

Presto Trattoria

Betyg - / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (11)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää ruokaa. Erityisesti pizzat ja pastat maistuvat. Palvelu on hyvää ja sijainti on loistava. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.04.2017
Betyg: 0

Oikein mukavan oloinen ravintola. Siisti ja miellyttävä sisustus, ystävällinen palvelu, hyvät ruuat ja suuret - mutta kohtuuhintaiset - annokset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 15.02.2017
Betyg: 0

Ihan mukava ja kodikas paikka. Italialaista ruokaa myydään, mutta autenttisuudesta ei voi puhua. Margherita-pizzassa tavallista juustoa (ei mozzarellaa), pasta Carbonarassa kermaa. Ja mitä on listalla mainittu parmesankinkku?? Ruoka oli ihan OK, mutta Italia-kokemuksia kannattaa hakea jostain muualta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 21.07.2016
Betyg: 1

Suosittelen, jos haluaa saada hyvää perusitalialaista, sanoisin jopa, italialaista kotiruokaa. Ruoka on hyvää ja kursailematonta. Menussa tarjolla useita vaihtoehtoja - eikä vain pizzaa ja pastaa. Henkilökunta ammattinsa osaavaa. Italialainen ravintola, jossa henkilökunta todellakin puhuu italiaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 19.06.2016
Betyg: 0

Täysin random-valinta synttäriseurueelle - eat. fi arvosteluiden perusteella - osoittautui erittäin onnistuneeksi: Alkupalat Antipasto All Italia ja suussa sulava pizza Rucola. Jälkkäriksi tuore Tiramisu ja Limoncello kyytipojaksi. Hyvä että varasin pöydän 4:lle, sillä tupa oli tänään täysi klo 20. Siistit tilat ja loistava sijainti merinäkymällä, aivan Mustikkamaahan johtavan uuden kävelysillan päässä. Tsemppiä mukaville yrittäjäveljeksille, tulemme kesällä uudestaan - koko perheen voimin Mustikkamaaretkelle ja sitten tänne syömään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 15.05.2016
Betyg: 0

Lauantai-iltana Kalasataman Presto Trattoriassa oli mukavaa tunnelma. Tarjoilija otti meidän hyvin vastaan ja ohjasi meidät varamaamme pöytään.
Tilasimme alkuun antipasto -lautaset, jotka oli monipuolisia ja runsaita. Pääruoaksi söimme erikoispizzaa, josta olin kuullut kehuja etukäteen. Pizza oli vielä paljon parempaa, kuin mitä osasin edes odottaa. Loput pizzasta saatiin mukaan, joka onkin hyvä juttu, koska pizza oli hyvin täyttävä. Palvelu oli myös erittäin ystävällistä. Voin suositella Presto trattoriaa mutkattomaan ruokailuun ja menen itsekin sinne uudelleen mielellään pizzalle tai pastalle.

-nicko-

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 19.04.2016
Betyg: 0

Sunnuntaipizza!

Päiväretki tähän mennessä rakennetun Kalasataman laidoille. Ja kyllähän se kannatti.

Vastaanotto mukava, rento muttei mitenkään imelä. Huomaavainen.

Otsikon mukaan pitsaa pöytään. Spessulistalta talon nimikkolätty. Kivasti potkua chilistä, talon makkara ihan maukasta. Toimii. Seuralaisella saman listan calabrese. Ei mauissa vikaa tässäkään. Jos jotain negatiivista pitsoista pitää sanoa, olivatten melkolailla öljyisiä..

Huolimatta tämän hetkein hieman syrjäisestä sijainnista ovi kävi tasaisesti sunnuntain prime timen aikaan.

Vielä kun viereisen työmaan aitarakennelma puretaan merinäköalan edestä, ja ennen muuta jahka isoisänsillan avaaminen liikenteelle aikanaan siirtää tämän ravintolan kertarysäysellä periferiasta kulkureittien varrelle voisin ennustaa vieläkin suurempaa suosiota, etenkin kun hinnat ovat maltillista kortteliraflatasoa ja ruoka sekä palvelu mitä mainiointa.

Pieni miinus tosin muovinahkaisista istuimista jotka pitemmmän päälle hieman epämukavat..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 10.04.2016
Betyg: 0

Kokeiltu muutamaan otteeseen. Erittäin hyvät pizzat. Myös pastat, risotot ja muut listan ruoat hyvin tehty hyvistä raaka-aineista! Viihtyisä ja mukava palvelu ja juuri sopivan rento.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 20.03.2016
Betyg: 1

Kävimme lauantaina 19. 3.2016 ensimmäistä kertaa Kalasataman Presto Trattoriassa. Erittäin hyvää ruokaa, erittäin ystävällinen palvelu, viihtyisästi sisustettu ja toimivan tuntuinen ravintola. Huippupaikka, jonne tulemme mielellämme monta kertaa uudestaan. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 19.03.2016
Betyg: 1

Käytiin perjantai iltana syömässä siellä, ja ruoka oli vähintäänkin hyvää! Aivan loistavaa risotto ja pasta (Penne Presto ja risotto Dello Chef). Juuri oikean verran keitetty ja hyvät lisukkeet. Loistavaa ruoka sekä lämminhenkinen palvelu! Kiitos! 

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 10.02.2016
Betyg: 1

Gemenskap

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

capellan puistotie 2 a, 00540 Helsingfors - Route
0504447774
http://www.prestotrattoria.fi

Options