Stängd

Cafe & Salad Bar Sanna's

Betyg 3.1 / 5

Recensioner (13)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lohi-caesarsalaatti päivälliseksi. Salaatissa vain muutamia raaka-aineita, paljon vihersalaattia suhteessa muuhun ja kastiketta jopa liian runsaasti. Kastike oli kuitenkin hyvää. Pelkistetty salaatti on myös ihan hyvä ja minunkin makuuni, kunhan olisi sitä ruokaisaa osuutta riittävästi; oikeastaan ainoa todellinen miinus oli se, että lohta ei ollut tarpeeksi, nyt jäi nälkä.

Tila oikein mukava, kaunis ja tunnelmallinen. Palvelu oli ystävällistä, kuten on aina ollut. Tämänpäiväiseltä myyjältä kuului löytyvän erinomainen ruotsinkielentaito, sillä niin sujuvasti palveli jälkeeni tullutta ruotsalaisherraa :)

Mukava paikka piipahtaa, ja syödä pientä ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.07.2015
Betyg: 0

Olen käynyt useamman kerran salaatilla,mutta lämmin kylmäsavuleipä on aivan uskomattoman hyvä. En ole koskaan jäänyt miettimään mitään muuta annosta missään ravintolassa Suomessa,enkä ulkomailla, niin paljon kuin tätä.Nykyään teen ulkopaikkakuntalaisena tikusta asiaa,että pääsen Tampereelle ja syömään tuon leivän. Ensimmäisen kerran jälkeen luulin,että olin vain niin nälkäinen,että se jäi mieleen,.Mutta toisella kerrallakin se maistui tasan yhtä hyvältä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.01.2015
Betyg: -1

Poikkesimme ensikertalaisina lounaalla Sanna's Salad Barissa. Paikka oli viihtyisä sisustukseltaan ja väkeä oli paljon. Lounassalaatti ei kuitenkaan vastannut odotuksiamme. Valitsimme salaatteihimme omat täytteet. Kysyin myyjältä lämmittävätkö he vuohenjuuston salaattiin, hetken pohdinnan jälkeen totesivat että voivat lämmittää mikrossa jos haluan... Jätin väliin! Salaatit olivat hintaansa nähden melko pieniä, eikä makumaailmakaan ollut mitenkään erikoinen.
Meitä ihmetytti myös takatilassa olevat valtavat maalaukset jotka toivat mieleen kuvauksen helvetistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.12.2014
Betyg: 1

Kävin testaamassa salaatin, jäi hieman pliisuksi hinta-laatu-suhteeltaan. Kivan viihtyisä paikka, mutta taidan jatkossa syödä lounassalaattini muualla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.12.2014
Betyg: -1

Oma suosikkipaikkani lounastaa! Jo useamman vuoden ajan olen kerta toisensa jälkeen saanut nauttia paikan raikkaista ja laadukkaista raaka-aineista valmistetuista salaateista. Tykkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.11.2014
Betyg: -1

Salaattilounas oli pettymys. Raaka-aineet eivät olleet täysin tuoreita, vaan hieman nahistuneet. Salaatinkastiketta kaadettiin liikaa, joten annos lillui nesteessä. Hinta liian kova tällaisesta salaatista. En voi suositella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.11.2014
Betyg: -1

Söin neljän valinnan salaatin ja oli kyllä pettymys. Täytettä oli niukasti esim kanaa kaksi pientä siivua. Lisäksi annos oli pieni, lautaselta tilan vei lähinnä ylisuuriksi jätetyt salaatin palat. Lisäksi kana oli mautonta, eikä vuohenjuustoa saanut kunnolla paistettuna (vain mikrossa käytetty). Leivän viipale oli tosi niukka.Hinta ei tosiaan kohdannut laatua:(

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.05.2014
Betyg: 0

Täytteissä paljon valinnanvaraa, mukava palvelu ja kodikas paikka. Kantapaikka ehdottomasti! Sijainti vain hieman sivussa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.12.2013
Betyg: 0

Viihtyisästi sisustettu paikka ja hyvä taustamusiikki loivat heti aluksi positiivisen kuvan kahvilasta. Salaattiannos oli maukas ja täyttävä ja lisuke- ja kastikevalikoima oli runsas. Voisin käydä uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.08.2013
Betyg: -1

Erittäin maukas ja täyttävä salaattiannos

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.07.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Laukontori 10, 33200 Tampere - Route
0400 906255
http://www.cafesannas.fi