Okänd

Kebab-Pizzeria Selvi

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ok pitsaa. Ei mitään erityistä muttei mitään moitittavaa. Dillingerissä runsaasti jauhelihaa. Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Pari kertaa kuussa tulee jotain täältä haettua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 18.05.2015
Betyg: -1

Joulupäivän pelastus. Kun kinkut, laatikot ja rosollit alkoivat jo tunkea takaisinpäin niin Tampereelta löytyi sentään yksi paikka, joka vaivautui pitämään oviaan auki nälkäisille. Eikä jäänyt huono maku suuhun!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 28.12.2014
Betyg: -1

Menimme juhlitun illan päätteeksi nälkiintyneinä "pikkusuolaiselle", mutta saimme mahtavat annokset, joista riitti vielä kotiin viemisiksikin. Lihan, perunoiden ja salaatin suhde kohdallaan, samoin mausteet ja hinta. Kävin ekaa kertaa, meneen toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 850€ Tillagt: 17.06.2014
Betyg: -1

Tilattiin tuliset hotwingsit mukaan. Muuten annos oli ok, mutta porkkananpalat pieniä ja onnettoman löysiä ja vanhoja. Lisäksi porkkanoiden mukaan kuuluva aurajuustodippi ei sisältänyt muutakuin kermaviiliä. Dipistä oli siis unohtunut juusto.

Pitsat ovat olleet aivan kelpoja, mutta keskustassa on hinnat vähän korkeammat kuin kaupungin laidoilla. Perus kebab-pizzeria. Toivottavasti aurajuusto ei unohdu seuraavalla kerralla dipistä, koska eihän sitä voinut edes syödä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 07.02.2013
Betyg: 0

Hyvää yöruokaa. Pizzat ovat Tampereen parhaimmistoa eikä kebabissakaan ole valittamista. Aina olen saanut juuri sen mitä olen tilannut. Tosin paikka on pieni joten otan aina mukaan. Myös palvelu on mukavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 19.07.2012
Betyg: 0

Paikka ei täyttänyt odotuksia. Pyysin rullakebabin ilman jalopenoja,, koska olen allerginen, mutta kebab oli täynnä niitä ja oli muutenkin niin tulinen, että se oli syömäkelvotonta!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.12.2011
Betyg: 0

Kokin ranskalaiset kebabin nälkään. Annos siis kebab ranskalaisilla (7.50e), reilun kokoinen annos, tuntui että lihaa oli enemmän kuin ranskalaisia. Hyvä maku. Salaatti perinteistä kaaliraastetta. Paikka hiukan nuhjuisen oloinen mutta palvelu ytävällistä. Hyvää perus kebabbia kebabin nälkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.04.2011
Betyg: 0

Läge

Hämeenkatu 14, 33100 Tampere - Route