Köket är öppet

Lapintien Kebab Pizzeria

Betyg 3.2 / 5

Recensioner (7)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kebab oli hyvää, mutta siitä tuli ripuli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.08.2015
Betyg: -1

Tampereen parhaat pizzat, vakipaikkani. Ihanan rapea ja ohut pohja, runsaasti täytteitä, palvelu ollut joka kerta hyvin ystävällistä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.07.2015
Betyg: -1

Kysyin mitä henkilökunta suositteli. .Kebab riisillä. Liha oli todella kuivaa ja sitkeähköä. Riisi mautonta. Osa ruuasta jäi jopa syömättä, vastenmielistä! Kastikkeet ok.
Annoin myös palautetta lähtiessäni lihasta, sanoi lämmittäneensä sen uunissa, koska monet kuulemma pitävät siitä, no minä en.
Annos sinänsä kyllä ihan hyvän näköinen. Todennäköisesti en mene toiste, enkä voi suositella. Kenties pitsat ovat parempia?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 27.01.2015
Betyg: 0

Pizzerian henkilökunta on uskomattoman ystävällistä ja ruoka on aina ollut tasalaatuisen hyvää. Pitsoissa täytteitä on runsaasti ja kebab annokset on hyvän kokoiset. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.01.2014
Betyg: -1

Tilasin pizzan 6 täytteellä, sain 5 täytettä, joista 2 oli ihan väärin. Eli kolme täytettä oli oikein, ja nekin oli paprika, sipuli ja juusto, eli varsinaiset "päätäytteet" meni pieleen. Harmitti kyllä kun kallis pizza oli, ja kotona vasta huomasin asian. Muuten pizza näytti hyvälle, täytteitä oli runsaasti jne, mutta mausta en tiedä, kun en voinut syödä, koska pieleen menneet täytteet olivat sellaisia mitä en voi syödä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.05.2012
Betyg: 1

Rullakebabilla. Paikka näytti ulospäin suuremmalta mitä sisältä paljastui. Ystävällinen ja nopea palvelu. Yllätyin kun listalla ei ollut lainkaan kebabbia ranskalaisilla. Rullakebab tuli tuotapikaa pöytään ja olikin oikein hyvän kokoinen ja näköinen. Makukin oli kohdalaan. Menee sellaiseen kebabbien keskitasoon eli ei mikään suuria makuelämyksiä herättävä mutta ei huonokaan. Ihan ok ruoka hintaan 7,5e. Paikka vaikutti hiljaiselta mutta ruokailun aikana kävi ainakin kolme muutakin asiakasta noutamassa ruokaa mukaan joten kyllä täällä asiakkaitakin käy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.07.2011
Betyg: 0

Läge

Lapintie 6, 33100 Tampere - Route
0404141233