Köket är öppet

Pyynikin näkötornin kahvila

Betyg 4.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (33)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tunnelmallinen ja sympaattinen paikka! Gluteenittomat munkit olivat erittäin hyvä positiivinen yllätys, maku ja rakenne olivat kohdallaan. Usein gluteenittomat versiot perusleivonnaisista ovat jotain sinnepäin, mutta näitä voi ehdottomasti suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.12.2015
Betyg: 0

Kahvilan munkit ovat vertaansa vailla, parempia ei ole missään vastaan tullut! En tiedä missä öljyssä munkkinsa paistavat, mutta ei ole sellaista tyypillistä lihapiirakan makuvivahdetta. Munkkien koostumus- ja makutuntumat ovat kohdillaan, pinnasta ihanan rapeita, sisältä suussasulavan pehmeitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.07.2015
Betyg: 0

Suomen paras munkkirinkilä kera maitolasin, ah autuutta! Aina ystävällinen palvelu kiireestä huolimatta. Tulen aina ohikulkumatkalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 21.04.2015
Betyg: -1

Harmi, että maine on kiirinyt jo Mansesta muuallekin, kun mekin tungemme autoinemme ja läskiperseinemme täältä länsirannikolta pari kertaa vuodessa munkkikahville... Mutta kyllä se vaan niin hyvältä maistuu! Munkki on makoisa, sopivan sitkeä ja maukas, kahvi hyvää, henkilökunta sopivasti nuorta ja opiskelijamaista, ja paikka hauskan pikkuruinen. Mukava pysähdyspaikka, helppo tulla läpikulkumatkallakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2015
Betyg: 0

Hyvät munkit :D ja kiva miljöö. Usein jonoa, joten kannattaa käydä muulloin kuin sunnuntaina klo 16.

Torniin ei ehkä kannata mennä, jos on korkeanpaikankammoinen :) ylemmät portaat ovat kiikkerät ja ylhäällä taivasalla on ampiaisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 24.10.2014
Betyg: -1

Pyynikin näkötornin seutu on aiemmin ollut rauhallinen idylli. SIellä ei ole ollut juurikaan autoja. Se on ollut kävelijöiden ja muiden liikkujien suosiossa.
Nyt siitä on tullut typerä turistirysä. Jokainen tulee omalla autolla. Tien varren polutkin on täytetty autoilla. Ja tämä luonnonkaunis, ainutlaatuinen miljöö on pilattu vain, jotta läskiperseautoilijat voivat nauttia munkkirinkiläkahviaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.08.2014
Betyg: 0

Edulliset hinnat, ystävällinen ja reipas palvelu, hieno sijainti, tänne tullaan toistekin :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.08.2014
Betyg: -1

Alle viidellä eurolla kahvi ja tuore munkki, upeassa paikassa olevassa kahvilassa. Koirankin voi ottaa terassille jakamaan herkkuja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.02.2014
Betyg: -1

Hyvät tuoreet pehmeät munkit. Upealla paikalla Pyynikin harjulla. Voin suositella kaikille Tampereella käyville turisteille. Ruuhka aikaan kannattaa varautua jonottamaan. Kahvilan sisätilat pienet ja huokuvat nostalgista tunnelmaa. Ulkoa löytyy terassi. Palvelu ystävällisen rentoa.
Kahvi ja munkki.. sekä jotain pientä purtavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.12.2013
Betyg: 3

Maine on todellisuutta parempi. Miljöö on ihana, munkit tuoreita ja tavallinen kahvi ja tee ihan normaaleja. Mutta palvelu on liukuhihnamaista ja koskapa paikka on pieni, tulisi henkilökunnan huolehtia pöytien siivouksesta ja astioiden poisviemisestä koko ajan, muuten ei riitä tilaa uusille tulijoille. Puoli-ilmainen koululaistyövoima vaikka hommiin jos ei muuhun voi investoida.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.12.2013
Betyg: 1


Läge

Näkötornintie 20, 33230 Tampere - Route
(03) 212 3247
http://www.munkkikahvila.net/

Options