Opens at 18:00

Vaakon Nakki

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Vävymiehen suositus: ota makkaraperunat tuplamakkaralla! Juttuja olin kuullut riittävästi, ja nyt pääsin tutustumaan tähän snagariin ihan itse, vieläpä passelisti illan muuhun ohjelmaan saumattomasti nivoutuen.

Muutama aste pakkasta, hämmentävän kostea ilma. Kymmenisen minuuttia jonotusta. Palvelu on suuntautunut suoraviivaisesti tuotantoon: "Kerro nyt vaan se tilaus ensin ja sen jälkeen mä kyselen ne mausteet tähän paperille."

Viitisen minuuttia annoksen odottelua. Ja se annos toimii aivan helkkarin hyvin. Tämä on sitä samaa herkkua kuin 40 vuotta sitten Kurikassa. Tai Jämsässä, Outokummussa, Paraisilla. Näitä alkuperäisen valmistustavan nimiin vannovia luukkugrillejä ei taida olla enää kovin monta tässä maassa. Katoavaa kansanperinnettä suorastaan. Kiitos.

Seuraavalla kerralla otan jotain höyrystä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 17.12.2016
Betyg: 0

Kasvishampurilainen.
Ei paha, muttei niin erityisen hyväkään. Hamppari ja ranskalaiset ainoat vegaaniset safkat, niin valinnan varaa ei ole turhan paljoa. Mutta perushyvät safkat, ystävällinen palvelu ja kiva maisema antavat tälle mestalle kyllä oman leimansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 04.07.2014
Betyg: 0

En kyllä tiedä parempaakaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 03.07.2014
Betyg: -1

Munahampurilainen juustolla ja chilihodari! Nams nams! Reilusti täytettä ja maku aitoa grilliruokaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 06.03.2013
Betyg: 0

Vaakko on loistava grilli, koska se on vain ja ainoastaan grilli. Siis ei pizzaa, kebabia tai wingsejä. Vain perinteisiä suomalaisia grilliannoksia, jotka tehdään hyvin.

Lihapullat ja makkara ovat hyvälaatuisia, ei mitään bulkkieineksiä. Kuumankoiran makkara on valtaisa, mutta munkki saisi olla hiukan isompi, niin syöminen olisi helpompaa. Kanalautasen kana oli todellinen yllätys: rapeaa, mureaa, pehmeää. Siis ei sellaista kuivaa ja tikkuista, mitä jopa monissa ravintoloissa tarjoillaan kovaan hintaan.

Annokset valmistuivat nopeasti, vaikka grillille oli koko ajan jonoa. Olimme aika riehakkaalla tuulella ja söimme roskiksen päällä jälkiruoaksi oman, synttäreiltä yli jääneen kakkumme. Ihana kioskintäti vain hymyili ja antoi meille puhtaat haarukat jälkiruoalle.

Aloin lähes harkita Pispalaan muuttamista tämän grillin vuoksi. Koko arvostelu ja kuvia blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/arvostelu-vaakon-nakki-on-barbaarin-paratiisi-tsekkaa-harskit-kuvat/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 25.02.2013
Betyg: 1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 27.01.2013
Betyg: 0

Pakko käydä. Vaakon nakki kuuluu ruokapaikkoihin, joissa jokaisen tamperelaisen ja turistinkin tulisi ainakin kerran käydä. Erittäin hyvää grilliruokaa nopeasti ja hyvällä palvelulla.

Sijainti ja ulkomuoto paikallahan ovat karuja, mutta ei tämän fiinimpää grilliltä tarvitse pyytää. Sisätiloja Vaakolla ei ole ja parkkipaikka voi aralle kuskille olla pelottava, mutta TKL kuskaa viereen. Kesällä loistava retkikohde keskustasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 03.01.2013
Betyg: 2

Saavuin jälleen Vaakon nakille ja niinkuin tuossa aiemmassa arvostelussani ajattelin seuraavalla kerralla maistella muita annoksia niin enkös kuitenkin sortunut Kuumaankoiraan... on se vaan niin hyvää!
Palvelu ystävällistä ja nopeaa.

14.9.2010
Pitihän sitä käydä täällä jo legendaarisen maineen saaneella Vaakon nakilla ja tottakai piti syödä Kuumakoira. Kuumakoira siis höyrymakkara sokerimunkin välissä, mausteet taisi olla sinappia, ketsuppia, sipulia ja kurkkusalaattia. Omaan makuuni maistui erittäin hyvältä. Mutta uskon ettei ole kyllä kaikkien makuun. Palvelu oli ystävällistä ja erittäin nopeaa, ainakin tuo kuumakoira tuli salaman nopeasti. Paikka oli...hmm.. Grilli :) ..pitää varmaan poiketa toiste ja maistella muitakin annoksia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 30.06.2012
Betyg: 2

Ystävällinen henkilökunta, ihanat makkaraperunat ja kuuma koira. Kokeile juustokastiketta makkaraperunoihin - mahdottoman hyvää! Myös sinappi maistuu (melko väkevää on!), sitä saa ostaa myös pullossa kotiin. Alueen paras grilli ja tunnelmallisin toki myös :)

Sanna

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 03.05.2012
Betyg: 1

Huh, minkä kokoset makkaraperunat! Lähti nälkä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 13.01.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (5)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Pispalan valtatie 37, 33250 Tampere - Route
http://www.vaakonnakki.fi

Options