Okänd

Di Trevi

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (84)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pari kertaa jo tullut annettua Di Treville mahdollisuus, mutta lopputulos on aina harmillisen samanlainen: maut puuttuvat! Oli kyse sitten tapaksista tai lounaaksi syödystä paistetusta lohesta ja kermaperunoista, mikään ei maistu. Ruoat on teknisesti ihan hyvin toteutettu, esimerkiksi lohi oli varsin hyvin paistettu, mutta se tärkein puuttuu. Pöydässä on suola, mutta Di Trevi vie makujenvastaisuutensa uudelle tasolle: edes suola ei maistu täällä suolalta. Jouduin rippottelemaan sitä edellä mainittuun lounasannokseen noin parikymmentä kertaa kunnes joitain makuja rupesi tulemaan esille. Annos oli lisäksi harmillisen pieni. Potentiaalia edelleen on, mutta kun maut eivät vieläkään ole löytäneet tietään lautaselle, en aio käydä enää uudestaan pettymässä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 29.01.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Kävin juuri äsken lounaalla syömässä sweet chili merilohta. Lounas oli pieni pettymys. Palvelu oli mahtavaa ja annos näytti hyvältä lautasella. Itse tila on myös tyylikäs ja siisti. Tosin ruoka oli aivan toisesta maasta. Lohi oli hampaissa narskuvan kuivaksi kypsennetty, sweet chili oli nokare kaupan purkista vedettyä soosia ja yksi uusista perunoista kuorineen oli kuin joku pehmeä mössö muovipussissa. Kaipa tuo jollekin maistuu...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 21.07.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Viihtyisä paikka,hyvä tunnelma,oikein hyvä palvelu ja erinomaiset ruuat!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.10.2015
Betyg: 0

Ruoka oli kotitekoisen oloista - eikä tässä tapauksessa hyvällä tavalla. Ruoka saapui pöytään nopeasti lounasruuhkasta huolimatta, mutta broilerissa tai kasviksissa ei juuri ollut makua. Jugurttikastike ja salaattipöytä pelastivat muutoin köyhän annoksen. Jälkiruokana tarjoiltu mansikkakiisseli oli vetistä, eikä siinä ollut marjoja kuin nimeksi. Kaikkein suurin pettymys oli kuitenkin palvelu, tai oikeammin, sen totaalinen olemattomuus. Meitä ei tervehditty ravintolaan saapuessamme; nuori tarjoilijatar mulkoili vain pahasti pyyhältäessään ohi. Sama nuori nainen myös keräsi lautasemme lounaan päätteeksi, eikä tuolloinkaan sanonut meille sanaakaan. Paukkasi vain pöytään (yhdellä seurueesta oli peräti ruoka vielä kesken) ja alkoi kerätä astioita. Mielestäni kuuluu tiedustella maistuiko ruoka tai ovatko asiakkaat ylipäätään valmiita. Ainoan plussan voin antaa sisustuksesta. Suosittelisin paikkaa korkeintaan viinilasillisen nauttimiseen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 03.09.2015
Betyg: 1

Very nice atmosphere and the food! ! Bueno bueno bueno! I took patatas bravas, roasted beetroot with goat cheese mousse and manchego cheese with honey and limon. I will definitely go to this restaurant again!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.08.2015
Betyg: 0

Olimme viiden hengen seurueella syömässä ja kaksi meistä tilasi katkarapusalaatin. Salaatti oli todella pieni ja katkarapuja vain pieni kourallinen. Salaatin hinnan ollessa 17€ jäin kyllä nälkäiseksi ja kaipaamaan vähän jotain ekstraa. Salaatissa ei ollut käytännössä mitään kokin valmistamaa. Mielestäni ruoan taso on selkeästi laskenut verrattuna siihen, mitä se oli ravintolan avautuessa ja se on sääli, sillä puitteet ja sisustus ovat todella kivat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 02.08.2015
Betyg: 2

Ruoka oli erinomaista koko seurueella: merilohi, burger ja entrecote. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja aktiivista. Tykkäsimme!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 27.07.2015
Betyg: 0

Ruuan taso laskenut edellisestä vierailusta. Tapaslankku koostui valmiista raaka-aineista ja oli hyvin pieni. Salaatti oli järkyttävän suolainen ja etikkainen. Merisuolakiteet rouskuivat hampaissa ja salaatinlehdet olivat vettyneet etikassa. Annoskoot pieniä, joten nälkä jäi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.07.2015
Betyg: 0

Söimme seuralaiseni kanssa lounaaksi pastaa halloumilla, mikä oli molempien mielestä maukasta. Tulimme sopivaan aikaan pahimman ruuhkan ollessa jo ohi. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Miljöö miellyttävä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.05.2015
Betyg: 0

Tänään lounaalla "Paahdettua yrtti-merilohta, oliiviöljyssä paahdettuja varhaisperunoita, pariloituja kasviksia & tzazikia".

Lohi oli todella ylikypsää. Kaikki oli tosi mautonta, tzazikikin maistui pelkälle jogurtille. Mautonta, ylikypsää kotiruokaa siis.... Valitettavasti :(

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.04.2015
Betyg: 1

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Aurakatu 1, 20100 Åbo - Route
0400 - 57 00 97
http://www.ditrevi.fi/

Options