Krtek

23 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (23)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Natura

Mielenkiintoisia ja maistuvia annoksia, esim. "jugurttijälkkäri" varmasti parhaita mitä kaupungista saa. Keittiössä paljon ideoita ja taitoa toteuttaa ne.

Palvelukin sujui kaiken kaikkiaan hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 39€ Tillagt: 07.04.2016
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Grön

Kahdesta perättäisestä menusta syöneenä jäi lopulta valjut fiilikset.

Ensimmäisellä kerralla porkkanajälkiruoka oli erinomainen, alun nauta hyvä mutta pääruokana ollut artisokka turhan yksiulotteinen.

Tämän perusteella menimme kuitenkin eri porukalla syömään seuraavaa menua. Alun hummus oli päivän menussa yhtenä annoksena molemmilla kerroilla, ihan hyvä pikkuruoka tosin. Tartar oli OK, muttei kovin omaperäinen. Mutta turska-pääruoka oli meidän kaikkien mielestä floppi. Turska oli suikaleina epämääräisen mössön seassa, annoksessa ei ollut tasoja ja rakennetta. Ja tällä kertaa jälkiruoka oli aivan liian yksinkertainen "täytekeksi", siinä olisi saanut olla enemmän komponentteja.

Viinit oli mielenkiintoisia ja hyviä, mutta kaiken kaikkiaan ruoka ei juuri sytyttänyt.


     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 18.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: Lyon

Yllättävän kokeellinen keittiö, hyvällä tavalla. Monta mieleenpainuvaa annosta, suosittelen kaikille ruokafaneille. En oo helsingissä ihan tän tyyppistä saanut muualla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 26.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola La Maison

Söimme avajaistarjous-menun plus juustot. Tavallista kiinnostavampaa ruokaa. Yllättäviäkin yhdistelmiä mutta selkeitä makuja. Jostakin jäimme erimielisinä miettimään sopiiko yhteen ja jostakin kaikki nyökytteli päätään. Juustot järkevästi tiskillä lämpimässä ja niiden kylkiäiset sopi täydellisesti. Jälkkärikin toimi. Ihan varmasti tänne uudestaan. Syömisille 4.5 mutta pyöristin ylöspäin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 14.08.2015
Betyg: 1

Restaurant: Emo

Ruoka ei ollut kovin kiinnostavasti esillepantua eikä makumaailmaltaan mieleenpainuvaa. Sieniohratto tms. pilattu liialla suolalla ja sienien kuivaksi paistamisella. Jälkkäri ihan ok. Tarjoilija oli tyly, kun kysyin voiko lounasmenussa vaihtaa lihapääruuan (erillislistassa halvempaan) kalaan. No ei voinut, menu on menu. Muuten ihan keskiverto palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 35€ Tillagt: 05.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Pinto B'Staurant

Tällä kertaa vedin annoksen minkä kuvauksessa ei edes mainittu kolmesta oikein muhevasta simpukasta. Maustaminen balanssissa ja raaka-aineiden käsittely hallussa. Taso tuntuu säilyvän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 27.01.2015
Betyg: 3

Restaurant: Pinto B'Staurant

Tavallista freesimmät ja maukkaat maukkaat annokset, kiinnostava valikoima. Neljä kertaa jo käynyt, enkä kertaakaan ole pettynyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 12.01.2015
Betyg: 3

Restaurant: Ravintola Lusikka

Söin maistelumenun viinipaketilla.

Hinta-laatu suhde ihan ok. Annokset ainakin tällä kerralla ehkä turhan yksinkertaisia, osa jopa tylsiä.

Tarjoilu liian nopeaa, uutta tuli vaikkei edellisen annoksen viinistäkään ollut ehtinyt puolta juoda. Hidastivat kyllä pyynnöstä tahtia.

Miestarjoilija osasi kertoa viineistä kiitettävästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 27.01.2015
Betyg: 0

Restaurant: Passio Keittiö ja Baari modern europeisk

Kaksi kertaa käynyt noin kuukauden välillä. Jälkimmäisellä kerralla 5 ruokalajia ja pari terveistä juomaparituksen kera.

Hienoa tasapanoilua bistro- ja finetyssafkan välillä. Hyvät ja kiinnostavatkin annokset, eikä liian yksinkertaista, syömistäkin riittävästi. Juomatkin hyvin valittu.

Palvelukin toimi, osattiin kertoa mitä mikäkin on, myös juomista.

Yksi harvoista kotikaupungin suosikeista tällä hetkellä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 69€ Tillagt: 16.01.2015
Betyg: 0

Restaurant: Spis skandinaviskt

Pitkässä "20 maistiaisen" menussa taisi olla lopulta 6 varsinaista annosta. Hieman yllätti, ettei nyt ollut lainkaan kalaa ja vain yhdessä annoksessa lihaa. Muutama annos oli tällä kertaa hyviä (oranssin viinin kanssa ollut juurisysteemi), osa taas ei erityisemmin vakuuttanut. Viinit oli kiintoisia. Kokonaishinnaksi tuli alun kuplivalla, viinipaketilla, tuplaespressolla ja grapalla 160e. Plussaa siitä että kutakin viiniä olis saanut pienemmänkin määrän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 77€ Tillagt: 29.07.2013
Betyg: 2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites