Opens at 10:00

Saslik Kebab

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (5)

Hiiligrilli on takaisin (ja on ollut jo varmaan pitkään), ei mikään tavallinen kebab mesta (miksi nimestä päätellen voisi kyllä luulla). Toki saa normi pitserian annoksiakin. Grilliannoksen kaikki kasvikset saa kyllä annoksen tuntumaan melko kaaottiselta, kenties niitä voisi vähän yksinkertaistaa? Ja hiiligrilli on arkisin vain klo 15 jälkeen :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 10.08.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hiiligrilli-lihavartaat. Mä en ymmärrä missä vika kun paikka lähes aina tyhjillään. Sääli. Todella sääli. Löysin paikan tiennoin. Sattumalta piipahdin sisälle kun nälkä valtasi mieleni. Nyt ihan kestosuosikki. Loistavia vartaita. Simppeliä mutta ah niin hyvää. Loistava jogurttikastike jota ei ole lantrattu vedellä. Kerran on yls pizzaa kokeiltu. Oli myös kelpo lätty. Ainut miinus lätyssä, että juusto tulee päälle. Sekin on helposti korjattavissa. Pyydä alle. Sisustusta voisi hieman miettiä.

Menkää nyt hyvät ihmiset testaamaan länsivantaan parasta grillivarrasta. Suosittelen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 26.04.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ravintolassa ei enää valitettavasti ole hiiligrilliä, uskomattoman maittavat shishit, adanat ja kanavartaat ovat poistuneet listalta. Tarjolla perusdöneriä ja pizzoja. Valtava sääli, hiiligrillistä tulleet annokset olisivat tuoneet arvosanat 5 / 5 / 4. Kertakaikkiaan loistavaa, laadukasta ja esteettisesti kaunista ruokaa. Todella suuri harmi. Paikka on joka tapauksessa ihan viihtyisä, ja henkilökunta varsin ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.08.2015
Betyg: 0

Saslikin kana jugurtilla on noussut kesto suosikiksi. Kertaakaan eí ole joutunut pettymään tähän tilaukseen. Kebab keskikastia, mutta kana ehdottomasti yksi parhaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 19.11.2014
Betyg: 2

Buffassa kebabia, lihamureketta, lasagnea, kermaperunoita ja salaatti raasteet. Vasta illalla niitä fiinimpiä vartaita, joista ravintolan seinillä hienoja kuvia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.11.2014
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Kaivokselantie 2, 01610 Vanda - Route

Options