Köket är öppet

Tapas Barcelona, Viihdekeskus Flamingo

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lauantain 9,70 euron hintainen lounasbuffet oli todella pettymys. "Salaattibaarissa" oli vihersalaattia, tomaatti- ja kurkkulohkoja. Ei muuta. Teollisen makuinen patonki, levite oli loppu. Lämpimissä ruuissa muussia ja riisiä, ratatouille-tyyppinen kasvissekoitus maistui ketsupilta. Lihapullat lähinnä ok. Tiskin takana palveli kaksi nuorta tyttöä, pöydät siivottomia koko ruokailun ajan.

Jos lounasbuffet on noin suppea, toivoisi, että tarjolla olisi edes se vähäinen ruoka, mitä lounas sisältää. Suurin osa ruokapöydistä oli pieniä baaripöytiä, joihin astioita oli vaikea saada mahtumaan.

Ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisessä paikassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.03.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.02.2013
Betyg: 0

Erityisesti alkukeitto on ollut aina hyvä tai jopa loistava. Salaatti aika keskiverto, mutta lisäpisteitä tuoreesta leivästä. Pääruoka ei ole ihan tavallisinta mättöä. Usein jotain pientä "extraa", hieman poikkeavana maustamisena. Lounaspaikkana selvästi keskiverron yläpuolella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.12.2011
Betyg: 0

Buffet muotoinen lounas. Salaattipöydästä löytyy Caesar-pohja, tavallista salaattisekoitusta, kurkkua, tomaattia, oliiveja sekä lisukkeita. Alkukeitto ja pääruoka ovat usein maistuvia. Hintaan sisältyy kahvi, jälikiruoka ja myös hedelmiä löytyy lohkoina.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.08.2011
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Tasetie 8, 01510 Vanda - Route
0107664665
http://www.raflaamo.fi/fi/vantaa/tapas-barcelona-flamingo