Closed now

Bembölen kahvitupa

Note 2 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Diät

Bewertungen (27)

Tilasin lehtipihvin. Pöytään kuitenkin tuli wiener-leike. Yritin vaihtaa annosta, mutta tämä ei tullut kuuloonkaan. Söin sitten harmissani saamani viileähkön annoksen ja löysin leikkeen alta hiuksen. Maku meni. Ruoka oli mautonta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 12.05.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kahville piti päästä sisustustavaratalokierroksen jälkeen, mutta ei pahvikahvia ja pehmistä tällä kertaa, kiitos! Päädyimme lähistöllä sijaitsevaan "museokahvilaan" ilman museota. Harmi, että kahvileivät, munkkirinkilät ja wienerleipä, olivat jostain muualta peräisin ja jopa vähän vanhahkon oloisia.Tällainen vanha, tunnelmallinen paikka eikä omia leivonnaisia! Ehkä satsataan lähinnä ruokaan, sitä emme maistaneet.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.05.2017
Note 0

Piti olla verkkosivujen mukaan talvella18:00 asti auki, mutta 17:00 oli hiljaista kuin huopatossu tehtaalla, joten jouduimma siirtymään muualle syömään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.03.2016
Note -1

Pari vuotta olen käynyt joka työpäivä. Nopea ja ystävällinen palvelu, kielitaitoinen henkilökunta. Lounasaikaan on usein jonoa ulos asti. Silti aina mahtuu syömään vaikka tilat on aika rajalliset. Mukavan hämyisä mummolan tunnelma ja historiallinen pihapiiri. Lounasruuat on maistuvaa arkiruokaa, tosin lista alkaa tuntua turhankin tutulta mutta niin käy parhaissakin paikoissa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 11.11.2015
Note 0

Hyvä, nopea ja ystävällinen palvelu. Ruoka erinomaista ja isot annokset. Salaatipöytä on melko vaatimaton. Viihtyisä miljöö. On niinkin olis jossain maalaistalossa. Nätit tarjoilijat. Wc on ankea, talvella etenkin jos vielä piha sattuu olemaan melko jäinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.01.2015
Note 0

Ruoka on pääosin hyvin mautonta ja lista perinteinen "suomalainen". Salaattipöytä on aina sama. Suurin miinus ja huonojen pisteiden syy on annoksien koossa. Kasvisannokset ovat aina todella pieniä ja niistä jää nälkä. Kala annokset ovat normaalikokoisia, silloin harvoin kun kalaa sattuu olemaan, ja liha-annokset todella suuria. Annosten koon tulisi olla jotenkin linjassa keskenään, söit sitten lihaa tai kasviksia. Miinusta myös siitä, että verkkosivuilla ei ole palautelomaketta tai sähköpostia, josta voisi lähettää tämän palautteen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.10.2014
Note 0

Oikeata perunamuussia eikä mitään "valmis-jauho-muussia". Lihapullat myös kotitekoisia eikä mitään Ikea sontaa. Pieni miinus liian suolaisesta kastikkeesta.
Täytyy käydä uudestaan maistamassa muita vaihtoehtoja lounaslistalta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 10.12.2013
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.04.2013
Note 0

Nice place but impolite staff.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.03.2013 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Asiakkaana vuodesta '85 –kauan on aikaa siis. .Tänne tullaan tunnelman takia. Talvella Wieninleikettä hämyisessä salissa takkatulen loisteessa, kesällä munkkikahvit aurinkoisella pihalla prätkä/fillari/autoharastajien lomassa. Mainio junttitunnelma joskin paradoksina ystävällinen palvelu kolmella kielellä. Perheemme salainen suosikki on mainiot köyhät ritarit jätskillä ja mansikkahillolla, 3€. Ulkohuussi vesivessalla on kylmä ja kulunut ja santsikuppi on 50snt (kahvilassa olis kiva että se olisi ilmainen kuten muualla pohjoismaissa). Tänne on kiva tulla fillarilla ja samalla piipahtaa uimassa Bodomin kuuluisalla niemellä, jos uskaltaa...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.02.2013
Note 0

Community

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Bellinmäki 1, 02740 Espoo - Route
09 8632 917
http://www.bembolenkahvitupa.net

Options