Küche geöffnet

Storyville

Note 2.5 / 5

Kundenerfahrung

Diät

Bewertungen (31)

Storyvillestä ei tule monellekaan varmaankaan ensimmäiseksi mieleen syöminen, mutta Storyvillen ruokaravintolan aukiolo pitkälle iltaan ja yön puolelle on suorastaan palvelu Helsingissä. Useammin kuin kerran, Storyvillen keittiö on ollut paras ratkaisu saada ruokaa myöhään, ja ihan hyvää ruokaa ollut, mm. risottolisäke erittäin onnistunutta ja olen tilannut erikoistoiveestakin raikasta kanasalaattia, niin sanon vain että "kiitos!" Live-musiikkia ja aikuisten tanssia ja juhlaa tietysti samassa seurattavaksi, mutta ihan mahtava palvelu, että saa ravintolaruokaa, pöytään tarjoiltuna, piano-lautasilta ja keskellä yötä. Menu ollut myös runsas, eli isot annokset. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.06.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Storyville, ihana paikka MUTTA: ruokailu tuotti valtavan pettymyksen. Ruokaa sai odottaa 1,5 tuntia. Sitten seuralaisilla tuotiin muuta ruokaa kuin olivat tilanneet..pihvit olivatkin loppu. Itse tilasin kasvisruokaa-joka sitten oli kovakuorinen hampurilainen, jossa pihvinä halloumijuusto, salaattina einessalaatti. Hinnat olivat täysin ylimitoitetut! Harmitti kovin, kun odotimme niillä hinnoilla hyvää ruokaa. En voi suositella kenellekään!
Onneksi bändi oli hyvä, josta tosin maksoimme erikseen...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.11.2017
Note 0

Miljöö ravintolassa oli hienoa ja miellyttävä ja ravintolan live-musiikki oli todella hyvää. Mutta. Ruokaa jouduimme odottamaan 1.5 tuntia joka oli täysin käsittämätöntä, koska olimme varanneet pöydän ja ravintola oli sinne mennessämme puoli tyhjä. Hinta-laatusuhde ruoassa ei kohdannut vaan ruoka oli ylihinnoiteltua. Palvelu oli jokseenkin erikoista ja hieman töykeää. Ruokalistalla ei ollut yhtään kasvisvaihtoehtoa, joka tuntuu hieman oudolta tänä päivänä. Tosin salaatista pystyimme muokkaamaan sellaisen.

Kokemus oli harmillinen, koska paikassa on kiva tunnelma ja paikka voisi olla tosi hyvä, jos palvelutasoon ja ruokaan satsattaisiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 18.12.2016
Note 0

Tarjoilijat ala-arvoisia, ruoka entiseen verrattuna ala-arvoista. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.03.2015
Note 0


Olin todella pettynyt tähän ravintolaan. Olin halunnut käydä täällä jo jonkin aikaa, minua houkutteli New Orleans-tunnelma ja lupaus ohjelmasta. Itse kokemus oli kuitenkin täysi pettymys! Tarjoilijoita ei selvästi ollut riittävästi näin kiireiselle paikalle, asiakkaat joutuivat jatkuvasti odottelemaan sekä baarilla että pöydissä. Lisäksi tarjoilijoilla vaikutti olevan vakava asennevamma, emme todellakaan kokeneet olevamme tervetulleita, päinvastoin. Pieneltä jazz-ravintolalta en todellakaan odottanut tällaista snobbailua, ns. “hienompaa väkeä” kohdeltiin selvästi paremmin. Meidät luvattiin laittaa pöytäjonoon, mutta muita (varauksettomia) päästettiin ohitse joten vietimme koko illan baaripöydässä. Ruokalista oli todella suppea, ja annokset kalliita mutta pieniä. Lisämiinuksena korkea pakollinen narikkamaksu, joka oli maksettava vaikka tulimme syömään. En tule uudestaan enkä suosittele muille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 15.02.2015
Note 0

Ruoka ihan siedettävää, mukava eurooppalainen tunnelma. Salihenkilöstö miellyttävää, paikka aikan tungoksessa viikonloppuisin. Valitettavasti alakerran narikkamiesten ala-arvoisen töykeä käytös jo kahdesti on pilannut fiilistä. Jos ulkoinen firma, vaihtakaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.11.2014
Note 0

Olin yksityistilaisuudessa. Buffet. Lautaset tosi likaisa. Vanhoja ruokajämiä näkyi ja kun sormin tunnusteli niin rasva tuntui. Jäi syömattä. Terveystarkastukaen paikka. Muuten mukava juhlatila ja palvelu pelaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.05.2014
Note 0

Ihanaa ruokaa, loistavaa palvelua ja upea Ina Forsman lavalla! Mitä muuta ihminen tarvitsee!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.04.2014
Note 0

Ihanaa hummerikeittoa ja lämmintä patonkia alkuun ja nieriää valkoviinikastikkeessa päälle. Aivan loistavaa ruokaa ja mukavaa palvelua.
Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 27.04.2014
Note 0

Yöruokaa baarikierroksen päätteksi.

Ravintolassa jännä salakapakkatunnelma, livebändi tuuttaa jonkin sortin jatsia. Ei ollenkaan huono. Ruokapuolen pöydästä näkee mainiosti lavalle sekä tanssilattialle.

Tilattiin muutama burgeri sekä kanasalaatti. Ruokaa joutui hetken odottamaan, mutta odotus kannatti.

Kanasalaatin lihat mureita ja freesejä, muutenkin annos erinomainen Burgerit sen sijaan nälkäisille sekä humaltuneille ehkä liian pienet, makua sen sijaan ei kukaan moittinut.

Salaatin hintakin kohtuullinen, jopa edukas, etenkin kun ottaa huomioon juomien hintatason. Toisaalta, kokemuksen kokonaishintaa nostaa se, että sisäänpääsy maksoi saman verran kuin itse ruoka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 31.08.2013
Note 0

Community

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Museokatu 8, 00100 Helsinki - Route
(09) 408 007
http://www.storyville.fi/

Options