Küche geöffnet

Töölön Sävel

Note 4.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Barrierefrei
Diät
Gratis wifi

Bewertungen (49)

Erittäin hintansa arvoinen! ruoka oli loistavaa, Erittäin huomioiva / avulias henkilökunta ja tunnelma oli rento ja mukava. Suosittelen paikkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 05.02.2019
Note 0

Erinomainen brunssi taasen, mukava ja rento miljöö, ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 23€ Hinzugefügt: 03.02.2019
Note 0

Erittäin ystävällinen ja hymyilevä asiakaspalvelu sekä erittäin hyvä ruoka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.02.2019
Note 0

We had a terrific lunch with our friends. After just being treated rudely by staff at the nearby cafe Tin Tin Tango we were glad to be treated really well. One of the men working their was so helpful, my friend had a bad dairy allergy and he really helped get her something good off the lunch menu that she could enjoy. The salad buffet that is included is amazing, they even have different things like quiche and roasted italian style vegetables, the fish was really tasty and followed by cheesecake and coffee. We came away really full for only 10 euros each. The mans attitude was great and he asked us how things were and made us feel very welcome, he even told us when they were taking the salad buffet away so we could get more if we wanted. We left happy and im bringing my parents here when they visit at christmas.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 26.11.2018
Note 0

todella hyvä tunnelma ja ruoka oli hyvää

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 23.04.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Aiemmat kokemukset ovat olleet ihan hyviä, mutta tällä kertaa pienen lapsen kanssa jäi mielikuva, ettei paikassa haluta käyvän perheitä. Ruoka valmistui nopeasti ja oli odotusten mukaista, mutta palvelussa oli puutteita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Käytiin sunnuntaibrunssilla ja ai että mitä herkkuja! Aivan täydellisiä makuelämyksiä! Erityisesti ihastuin munakoisoihin ja paprikatahnaan. Henkilökunta kertoi ystävällisesti mitkä ruuat ovat gluteenittomia ja tarjoutuivat jopa tekemään gluteenittomia jauhelihapihvejä jos olisin halunnut. Jälkkäripöydässä oli vain yksi mutta herkullinen gluteeniton suklaakakku ja jos olisin halunnut olisin vielä saanut esim. muffinsin tai jäätelöä. Eli mieletön palvelu! Taustalla soi mukava ja rauhallinen musiikki. Tänne tullaan uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.02.2017
Note -1

Sunnuntai brunssilla oli huikeat hyvät maut. Palvelu erinomaista ja tunnelma rento. Annan täydet pisteet. Koko porukka lapsista vaariin oli hyvin tyytyväisiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.10.2016
Note -1

Ehdoton to-go -lounaspaikka sekä Töölössä että Kalliossa. Ruoka on aina hyvää ja tuoretta, ja lounasbuffetissa rahoilleen saa suorastaan hämmentävän monipuolisesti vastinetta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.06.2016
Note -1

Pitkästä aikaa Töölön Sävelessä. Perjantainen alkuilta ja paikka on täysi - meille löytyi kuitenkin pöytä ja saimme ystävälliseltä miestarjoilijalta nopeasti juomat ja ruuat. Meidät huomioitiin todella hyvin eikä kauaa todellakaan tarvinnut odottaa tilauksen tekoa, ruuan tuloa tai laskua. Burgerit on herkullisia ja Magnersin Whiskisiideri oli ihan järjettömän hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 21.03.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -1

Community

Bilder

Fans (7)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (6)


Standort

Runeberginkatu 40, 00260 Helsinki - Route
044 755 5959
http://www.toolonsavel.fi/

Options