Mittagessen jetzt erhältlich

Ravintola Niinipuu

Note 4.7 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Erittäin maistuvaa suomalaiskansallista ruokaa. Muikut muusilla ja paistettua lohta perunoilla. Näitä molempia on tullut elämän aikana syötyä lukemattomat annokset, mutta kyllä nämä menivät ihan kärkipäähän. Tuoretta kalaa Saimaasta. Ruokaturistille tämä on oikea keidas. Ystävällinen henkilökunta sinetöi elämyksen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 10.07.2017
Note 0

Juuri sellainen idyllinen maalaisravintola, kuin Puumalan rannoilta odottaisikin löytyvän! Jokaisella kerralla tänne tultua fiilis on ollut erittäin tervetullut ja palvelu ystävällinen sekä rennon ripeä. Kokemukset ovat olleet aina parhaimmasta päästä. Mutta mitä vielä, täältähän saa aidosti erittäin hyvää ruokaakin ja paikallisen Temolan viinitilan loistavia juomia. Suppea ruokalista mutta hyvistä aineksista tehtyä ja selkeästi itse kokattua. Mikään valinta ei ole osunut pieleen täällä. Tämä on niin mainio mesta että se on yleensä kesän kohokohtia veneillessä Saimaalla. Jatkakaa samaan malliin, hyvä!

Idyllic country restaurant with really good athmosphere, location, service and, of course, food! Local cuisine highly recommended!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 30.07.2012
Note 2

Ihana lähiruokapaikka! Maakunnista tuntuu olevan vaikea saada mutkatonta perusruokaa, mutta Niinipuusta tätä saa. Lapset rakastaa perinteisiä isoja jäätelöannoksia. Sunnuntain brunssi on myös kokeilemisen arvoinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 30.07.2012
Note 1

Paikan erikoisuus on lankkulohi. Se maistui vain savulta.Mukana oli vanhoja perunoita, heinäkuussa, vaikea ymmärtää. Tuohon hintaan pitäisi olla jotain ekstraa, kanttarellikastike tms.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 27.07.2012
Note 0

Sateisen kesäpäivän pelastus. Käynnillemme sattui kesän 2012 vakiosää eli vettä tuli lähes kaatamalla. Onneksi Niinipuussa on viihtyisä pieni ravintolasali ja lämpimän lupsakka tunnelma.

Ruokalista on suppea, mutta syömämme savustettu lohi uusien perunoiden kera oli onnistunut annos. Alkuruokapöytään olivat paikan kokit loihtineet yksinkertaisia, mutta maittavia vaihtoehtoja. Vaikutti siltä, että alkupalat(kin) olivat alusta loppuun itse tehtyjä, eivätkä marketin eineshyllyiltä napattuja.

Hyvä ruoka, mukava tunnelma = parempi mieli!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.07.2012
Note 1

Aurinkoinen terassi luonnon helmassa. Täältä saa todellista lähiruokaa: itsepyydetyistä muikuista ja oman maan perunoista paistettua muikkua perunamuusilla. Erinomaista. Lankkulohen sai savustettuna odottaessa, ruokahalua nosti takapihalta nouseva savun tuoksu. Alkuruokana itsetehty kalaterriini oli uskomattoman hyvää. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 14.06.2012
Note 1

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Ylössaarentie 35, 52200 Puumala - Route
0500259378
http://www.okkolanlomamokit.com/ravintola/

Options