Leenu

62 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (60)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Juuri

Konsepti mielenkiintoinen, mutta kokonaisuus jäi vaisuksi. Alkuruuan väliin jättäneelle pääruuan koko oli liian vaatimaton. Pääruuan makumaailma oli miellyttävä. Jälkiruoka maistui myös. Koko visiitti varjosti tarjoilun takeltelu ja saapuvien annosten "hitaus", näihin nähden ravintolassa vierähti suunniteltua pidempi tovi. Arvosana kärsii kokemattomasta tarjoilusta vierailulla (tilattua viinipullo sijoitettiin seurueen selän taakse hyllyyn, eikä käyty tarjoamassa lisäkaatoja), leipä oli maukasta mutta sitä oli ylimitoitettu keko verraten siihen että kyseessä on kohtelias ele eikä sillä ole tarkoitus ravintolassa täyttää vatsaa. Annoksia ei juuri esitelty, ulkomaalaisten seurueiden palveluun tuntui olevan kovempi panostus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.04.2015
Note 0

Klubihenkinen kohtauspaikka, hieman hektinen ympäristö jossa istumapaikat on kummallisesti sijoiteltu ja niitä on siksi vaikea bongata. Sisäänastuessa ei tiedä pitääkö ruoka tilata tiskiltä vai pöydästä (ruokailuvälineet pöydässä, mutta listoja ei) ja tiskille pyrkiessäkään ruokalistaa ei ruuhkaisempana aikana näe mistään tiskin tuntumasta (huomasin myöhemmin osan siitä olevan liitutaulussa seinällä) ja myöskin pienehköllä henkilökunnan määrällä palvelua saa odottaa koska baarimikon pitää välillä juosta ruokaa pöytään ja välillä ottaa uusia tilauksia, sitten taas juosta hakemaan jo ruokaa odottaville uutta kierrosta juomaa ja sitten taas piipahtaa tiskin takana. Pienillä kalustemuutoksilla ja asettelulla tilasta saisi kutsuvamman. Burgeri ok makuinen, mutta hintaan kun ei sisälly lisuketta, se on mielestäni kokoon ja laatuun nähden ylihinnoiteltua. Olutvalikoima ja hintataso ok. Miesvoittoinen kohtauspaikka Afterworkille ehkä..? Ei varsinaisesti kutsu luokseen uudelleen..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 09.05.2014
Note 2

Restaurant: Ristorante Pulcinella

Mukava pikkupaikka, suosikkini esimerkiksi ostoskierroksen lomaan, iltapäivisin on ollut tilaa ja ruokasaliin kauntautuneista keittiön äänistä päätellen tässä ravintolassa todella panostetaan itse tekemiseen einesten sijaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.12.2010
Note -1

Restaurant: Taivaanranta Helsinki

Miellyttävä lounaspaikka, sopivasti vaihtoehtoja sekä alkusalaattipöydässä että lounaslistalla, siististi asetellut annokset ja reipashenkinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 16€ Hinzugefügt: 13.06.2014
Note 0

Maukas yllätysmenu viini/olutpaketilla ei jättänyt kylmäksi, erittäin hallittu ja maukas kokonaisuus, keskikokoinen seurue naisia oli erittäin tyytyväinen annoskokoon ja kokonaisuuteen, jota täydensivät keittiöntervehdykset ja ravintolan edustaman panimon omat tuotteet (joita mahdollisuus saada myös pikkulaseina). Baarin puoli hieman kolkko ja saliväen kommunikaatio ei ihan mennyt keskenään nappin, muuten pelkkää plussaa. Kiireetön ympäristö.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.05.2014
Note 1

Iltamyöhäänkin ravintolasta sai vielä kohtuullisella vauhdilla hyvät burgerit. Vaikka pikkujoulukausi oli jättänyt jälkensä ravintolasaliin niin henkilökunta oli sitäkin skarpimpana ja miellyttävänä valmis palvelemaan, siitä kiitos. Burgeri oli maittava, ehkä kaipasi jotain hieman raikastamaan leivän ja lihan makua. Hintaan nähden erittäin hyvä "iltapala".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.12.2012
Note 0

Restaurant: Vltava

Kelpo lounas, voisi kuvitella että olisi sijainnin puolesta ollut hektisempi kohde, mutta ylimmän kerroksen lounashuone oli melko rauhallinen. Huoneeseen sisääntulo oli hieman kummallisesti buffan sufteen (salaattipöytä), avokeittiö oli siisti. Pääruoka annos tuli sopivasti ajoiteltuna, kuumana ja kookkaana. Kahvi sisältyi lounaaseen. Palvelu vähän nykivää mutta ok.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 01.05.2014
Note 0

Hieman puolitiessä ollaan vielä, Palvelu oli hieman arkaa mutta ystävällistä. Ruokalista oli hieman kirjava, mutta siisti ja annoksittain kohtuuhintaisen oloinen. Pöydät katettiin valmiiksi ja katteet olivat siistit, mutta pöytien asettelu ei anna hirveästi yksityisyyttä keskusteluun ja tarjoilija joutuu pujottelemaan päästäkseen kaatamaan juomat. Tuolien päällä olleet kangashuput toivat tilaan pehmeyttä, mutta tuntuivat hieman epäkäytännöllisiltä.
Ruoka oli tuoreen oloista, mausteista mutta kaipaisi hieman lisää makua (tai että mausteisuus ei peittäisi raaka-ainetta). Esillelaitto oli melko yksinkertainen, mikä ilmeisesti kuului asiaan. Potentiaalia olisi ja ilmeisesti asiakaskunnallakin kiinnostusta..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 07.09.2013
Note 2

Restaurant: Boulevard Social

Ensikertalaisena BW:llä ja maistelumenu, joka tuntui olevan illan suosituin valinta muillekkin ravintolavieraille. "Sosiaalinen syöminen" ja ruuan jakaminen ravintolassa pöytäseurueen kesken on mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu konsepti. Ruuassa mielenkiintoisia ja itselleni monia uusia makuja, makumaailma kasvoi voimakkaammaksi menun edetessä oikeaoppisesti. Jälkiruoka leikkisä, mutta ei mailtaan tuonut samaa innostusta kuin aiemmat ruokalajit. Maistelumenun annoskoko juuri sopiva, koko menun läpi mentyään on vatsa tyytyväinen myös. Palvelu alussa hyvin ystävällistä, illan edetessä ja ravintolan edetessä vähän turhan mekaanista mutta sujuvaa, lämminhenkisyys kuihtui vähän pitkin matkaa. Viiniesittelyt napakoita ja perusfaktat kertovia. Hyvin toimiva baaripuoli. Ravintolasali konstailemattoman viihtyisän näköinen ja modernin tyylikäs.Astiastot mukavasti ravintolan hengen ja liikeidean kanssa sopusoinnussa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 68€ Hinzugefügt: 16.10.2013
Note 0

Restaurant: Brasserie

Lounas seisovasta pöydästä messuaikaan. Muutama salaattivaihtoehto ja lämmin keitto ja lämmin pääruoka sekä kahvi. Kohtuuhintainen paketti ja hyvän makuista, siistinä pidetty ravintolasali ja ystävällinen henkilökunta. Muutoin kahvikupin hintaa pahvimukista (2,70) voisi olla edullisempikin, varsinkin kun sitä saa hyvillä messuilla jonkun hetken odottaa, kun kyseisessä kahvilassa on vain yksi kassapiste.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 15.10.2013
Note 0


Bilder


Followers