Ozri

74 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (68)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Donghai

Dong Hai! Luukussa ei ole sisustus muuttunut taikka pölyjä pyyhitty varmaan 20 vuoteen :)
Ruoka on tosin ollut hyvää varsinki kinkki annokset, pizzatkin ok. Eritysesti suosin kanaa valkosipuli, peking ja ma-la kastikkeissa. Safka on kaupassa tyyrimpää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 29.04.2013
Note 0

Restaurant: Cheng Du

Tästä mestasta kun ottaa sapuskat mukaan ni ei kylmäks jää. Sapuskaa riittää ja hyvää on ollut. Suosittelen kanaa, herkusieniä ja bambuversoja kastikeessa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 29.11.2008
Note 0

Restaurant: Carola

Parantamisen varaa! Kokeiltiin tätä uutta hehkutettua ruokapaikkaa. Mutta kyllä oli pettymys, riistkäristys oli todella kuivaa, olikohan unohdettu liemi/voisula. Kanssa ruokailijan häränpihvi oli kypsää ja sitkeetä vaikka tilaus oli mediumina. Punaviinikastike oli myös hieman teollisen makuista. Mukava tarjoilia. Eiköhän pienellä skarppauksella saa homman pyörii paremmin.. Menu on nimittäin mielenkiintoinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 14.11.2010
Note 1

Restaurant: Thai Fast Food Du Dii (Dudii) thai fast food

Inkivääri-pähkinä kana oli maukasta! Ihan mukava pikku mesta, kannttaa varautua ottamaan annokset mukaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 03.03.2009
Note 1

Restaurant: Gyosai-Sushi

Nyt ymmärrän sushia! Olen syönyt sushia alle kymmenessä paikassa, eli en monessa. Tämä oli kevyeen paras sushi kokemukseni tähän mennessä. Tilasin miso keiton, kappamakeja je tekkamakeja ja hyvää oli. Täyttyi juuri sopivasti ei tullut ähky, vaan tuli hyvä olo niinkuin pitääkin. Paikka on pieni ja "nuhjuisan" kotoisa, aidon japanilaisen tuntuinen. Tuppaa nuo useat sushi paikat olla turhan steriilejä tai jopa kylmän oloisia, ainakin minun mielestäni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 17.01.2010
Note 9

Restaurant: Arabian Lippa

Leipä oli vielä lämmintä! Täältä stadin parhaat smörgarit ja tuorepuristetut mehut omalla blandiksella, mukaan tai paikanpäällä nautittuna! Tuun varmasti käymään vielä monta kertaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 19.08.2010
Note 0

Maukkaat ja hyvin paistetut pihvit. Kannattaa ehdottomasti tilata paistetuilla perunoilla.(sopivan rasvaiset!) kun tilasin ranskalaiset, ne oli skidisti raakoja pussipakaste ranskiksia. tosin paistetut potut omatekoisia.
Annos koko ei jätä kylmäks!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.01.2009
Note 2

Restaurant: Lemon Grass

Ehdottomasti parasta thai sapuskaa mihin olen hesassa törmannyt! Ruoka on ollut konstailemattoman hyvää.. Erityisesti lounaalla ollut hieman tulisesti maustettu lohi jäi mieleen. Ainoana minuuksena on se että sinne tuskin tahtoaa mahtua sisään. Eli Lemon Grass kakkosta seuraavalle linjalle :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.06.2010
Note 0

Restaurant: Bombay Express

Intialais pikaruokala. Ei ole viel pettänyt kertaakaan. Lammas on suussa sulavaa ja kana ollu silkkisen pehmeetä.. Suosittelen Batter Chickeniä taikka mitä tahansa lammas annosta. Yksi tämän hetken suosikeistani.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 14.06.2010
Note 0

Restaurant: Zuhat

Ei ainakaan kannata tilata kebabia. Tuli tilattua 2 kpl iskender kebabia himaan, tilaus toimtiettiin perille puolessa tunnissa, mutta annokset oli jo täysin kylmiä. Eikä siinä kaikki! Kebabit aiheutti vatsavääntöjä molemmilla koehenkilöillä!
Ihmettelen paikan suosiota.. Pitäisi ehkä antaa toinen mahdollsuus, mutta en tiedä uskaltaako. Olis varmaa pitäny tilata pizzaa mut luulen et sekin olis kylmänä tullu perille, kun ei autossa näyttäny olevan minkään näköistä lämpö boxia/haudetta.
Jos annan tälle mestalle toisen mahiksen käyn vetää pizzan ja paikan päällä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 20.12.2008
Note -1


Followers