laura127

20 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (19)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintolalaiva Cindy

Kolmen ruokalajin illallinen oli alusta loppuun maukas. Ehkä hieman liian raskas. Olimme ravintolan ainoat asiakkaat, joten saimme olla muiden asiakkaiden hälyltä rauhassa.
Miinusta toi tarjoilijoiden kiirehtiminen. Hyvä, että olimme ruokalistan lukeneet loppuun kun tarjoilija oli jo kolmesti tullut utelemaan tilaustamme. En ollut syöny loppuun kun tarjolija vei lautaset pois. Aterimet jäivät käteeni ja lisukepottu suuhun. Pöytäseurueessa muut olivat jo syöneet, joten ehkä tarjoilija ei huomannut, että yksi vielä mussuttaa. Jäi sellainen fiilis, että meidät haluttiin nopeasti ulos.
Tästä huolimatta aion mennä takaisin Cindyyn ja suosittelen sitä tuttavilleni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 29.02.2012
Note 0

Restaurant: Mami

Lounasaikaan MAMI on täynnä, mutta positiivisten kommenttien siivittäminä halusimme ahtautua syömään tilanpuutteesta huolimatta. Alkuun otimme pienet kanasalaattit ja pääruoaksi maksa itse. Kanasalaatti oli maukas. Alkupalaksi kenties liian kookas. Maksa valitettavasti oli liian kypsä, joten puolet jäi syömättä. Ei kuitenkaan jäänyt nälkä, koska alkupala oli kookas. Palvelu oli mielyttävää ja nopeaa, eikä annoksia tarvinnut odotella kauaa. Jos maksa olisi ollut medium, olisi pointseja ropsahtanut 10. Nyt se jäi 8+. Seuraavaksi testataan á la carte-lista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 16€ Hinzugefügt: 29.02.2012
Note 0

Ruoan laatu on joka käyntikerralla mennyt huonommaksi. Palvelu on pysyny ennallaan ystävällisenä ja ripeänä. Suosittelisin ravintolaa ottamaan vanhan, paremman otteen ruoanlaitossa. Lämpimässä selkeästi säilytetty juoksettunut raitajogurtti sekä alati vaihtuva kanan koostumus herättää epäilyjä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 03.10.2011
Note -1

Siipien tulisin soosi oli oikeasti tulinen. Siitä paljon plussaa. Harvoin ravintolat uskaltavat tehdä niinkin tulista tälle peruna-pullamössökansalle. Olen menossa samalle satsille jatkossakin, ja saa katsoa, onko tulisuus sama.

Cajunranskikset olivat nahkeita ja mauttomia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 28.01.2012
Note 0

Kaikki maistuu samalle TOK-ravintoloissa. ihan sama mitä tilaa ja missä tilaa. Kun on yhden annoksen ostanut Chilissä, niin tietää miltä ne maistuvat Amarllossa tai Rossossa. Olen myös aina ihmetellyt Nimeä Red Hot Chilis. Odotin ensimmäisellä kerralla löytäväni listalta paljon maustettua ja tulista ruokaa, mutta petyin pahasti. Kun kaataa Texas Hot Pete kastikepullon kokonaisuudessaan lautaselle, saa edes pientä poltetta. Alkuruoaksi tuotu nachokori on ihan kiva. On jotain tekemistä, kun anoksessa kestää niin kauan valmistua. Palvelu kyseisessä ravintolassa on joka kerta huonompaa. Ehkä tarjoilijoilla on keskenään kilpailu siitä, kuka jättää huomioimatta asiakkaita eniten.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 14.06.2010
Note 0

Restaurant: Ravintola Aurora

Ruoka on suht hyvää,mutta pöytämme pihvien kypsyys oli arvalla heitetty. Medium-maksa oli kengänpohja ja medium-nauta haaleanpunainen. Koitos 2, ja mansikki oli sopiva, mutta maksa yhä ylikypsää. Broisku oli mehevä ja maistuva ensi yrityksellä. Palvelu takkuili ja tarjoilija vaihtui usein. Kahdesti olen käynyt kuuntelemassa selityksiä "uudesta kokista" tai "kesätyöntekijä hävitti tilauksenne". Kiitos hyvityksistänne, mutta kolmatta kertaa ei tule.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 03.10.2011
Note 2

Restaurant: Martinsillan Grilli

Ranut kaikilla mausteilla ja valkkarimajolla on hyvä syy kävellä jokirantaan ja jonottaa tovin (nälkäisiä jonottajia siellä on aina). Burgerit ovat comme ci comme ca, mutta kannatta pottujen viereen valita vaikka lihis tai hodari.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 03.10.2011
Note 2

Restaurant: Uusi Baan Thai

Hyvä hinta, hyvä maku. Ei sitä syksyisenä sadepäivänä muuta kaipaakaan ravintolalta. Ruoan laatu voi heitellä makuparatiisista kookoslitkuun kurkun ja tomaatin kera, mutta useimmiten on parempaa kuin hyvää :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 03.10.2011
Note 0

Restaurant: Panini

Ruoka on maistuvaa ja annoskoot sopivat. Palvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä. Yksinkertaista ja helppoa ajanvietettä ruokailun merkeissä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 03.10.2011
Note 0

Restaurant: Tähti-Baari

Maittavaa arkiruokaa. Paikka on sopiva silloin, kun on lounasaikaan kyllästynyt syömään pizzaa ja burgereita. Listalta löytyy monia täyttäviä annoksia ja suosittelen perunavaihtoehdoksi muussia. Varsinkin jauhelihapiffit muusilla on 1 suosikkini. Toimii myös kotiin vietäväksi pitkän työpäivän jälkeen. Palvelua ei kannata odottaa, sillä sitä ei saa. Ainakaan hyvää. Töykeät naiset tiskin takana osaavat kyllä tehdä asiakkaan olon vaivautuneeksi. Siihen kyllä tottuu ja siitä tulee lopulta ihan hauska vaihtoehto väkisin väännettyihin hymyihin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 14.06.2010
Note 2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites