Unknown

Java Bar & Bistro

Rating 1.6 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alhaalla kyltti "odota pyötiintarjoilua". Kukaan ei tullut ohjaamaan pöytään. Kun kysyimme tiskiltä että mihin voimme istua, vastaus oli että ihan mihin vaan. Istuimme pöydässä 15min odottamassa että tarjoilija olisi tuonut listan, mutta ei tuonut sitä koskaan. Kaksi tarjolijaa alakerrassa vuorossa ja ravintola puoli tyhjä, silti ei aikaa palvella asiakkaita. Lähdimme pois kun palvelua ei saanut. Nyt kun lukee arvosteluja täältä, ehkä ihan hyvä että lähdimme.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.05.2013
Rating: 1

Palvelu: Sanattomaksi vetää jo heti alaovella. Heti alakerran ovella lappu 'odota pöytiintarjoilia'. Tiskillä oleva tyttö välttää kaikin tavoin kontaktia ravintolaan saapuviin asiakkaisiin. Edellä oleva pariskunta päättää poistua paikalta. Tarjoilija poistuu tiskin takaa ja on ohittamassa meitä. Kohdallamme hän yllättäen pyörähtää suuntaamme kun kummitusjunan noita, ja tervehtys on yllättyneen kuuloinen "Moi?"

Yläkerrassa pirteä mutta clueless tarjoilija muistaa tuoda listat, muistaa jossain vaiheessa kysyä tilauksenkin. Ei ehdota mitään, edes juotavaa. Pöydässä on vettä.

Ystävän salaatti on huonolaatuisin ravintolasalaatti jota kuunaan on nähty. Liiassa kastikkeessa uivaa jäävuorisalaattia ja krutonkeja. Kanaa. Suurin osa jäi syömättä.

mun vegepizza oli ihan hyvää. Eli selkäesti ylihinnoiteltu pizzapaikkahan tämä on. Hyvä sijainti, näkymät isoista ikkunoista manskulle. Henkilökunta, huono ruokatuote, rip-off fiilis pilaavat kokemuksen,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.04.2013
Rating: 1

Olin poikaystäväni kanssa syömässä Javassa. Itse söin graavilohi-salaatin ja ukkoni pizzan. Molemmat olimme hyvin tyytyväisiä ruokiimme. Paikkana Java on rento ja viihtyisä paikka :) Henkilökunta mukavaa, mutta kiireistä. Muutamalla lisätyöntekijällä palvelusta sais parmman :) Ruokien hintalaatusuhde ok, juomat hieman ylihinnoiteltu :) Suosittelisin paikka ilomielin muille :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 13.02.2013
Rating: 0

Tilaus:
Haalea kaakao (4,5e), törkeä hintalaatusuhde.
Haalea kahvi, 1dl (2,5e), törkeä hintalaatusuhde.

Palvelu: Sanattomaksi vetää.

Muutkin valitittivat "kuumien" juomien alhaisista lämpötiloista. Ei pahoittelun pahoittelua, vanhempi herrasmies täysin tuppisuuna tarrasi lasin pois kädestä, tuhahdus ja katse joka välitti viestin ettei asiakkaiden pitäisi vaivata henkilökuntaa (rahat pois ja mitä kuraa nyt sattuu tulemaankin on sekin liian hyvää asiakkaalle).

Toivottavasti paikan omistaja ottaa isoa korjausliikettä ja harkitsee ketä palkaa tiskin taakse.

Jos nyt jotain hyvää, niin ruoka-annokset näytti hyvältä ja keittiöstä kantautui hyvä tuoksu. Kaakaotkin lämpenee mikrossa kun vaatimalla vaatii...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2013
Rating: 1

Kallis kahvi 3,20 € ja todella kallis santsikuppi 2,20 €. Ja kaiken lisäksi kahvi tarjoiltiin pienessä kupissa ja kuppiin kaadettiin vain puolikuppia ja sekin haaleaa. Plussa siitä, että oli sentään tumma paahtoista kahvia.

Tilasin myös perinteisen amaretto tiramisun 8,90 €, joka maistui ihan tavalliselle kermakakulle. Surkea.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.12.2012
Rating: 1

3. 2€ perus paska kahvista on liikaa. Cafe java oli ihan hyvä kahvimesta mut tää uus ei kyl paljon houkuttele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 19.11.2012
Rating: 0

Ruokaravintolaksi muuttunut Java on surkea ilmestys. Tulin seurueeni pöytään muiden tilattua ja liitin tilaukseni mukaan 5min myöhemmin kuin muut. Ruoan sain toisen tiedustelun jälkeen vasta kun muut olivat lopettamassa omaa ruokaansa 45min myöhemmin. Pitsa luvattiin 5 minuutissa mikä kertoo jo aika paljon tasosta.. Kämmäys hyvitettiin 10% alennuksella mikä ei 14,80e:n pitsasta päätä huimaa. Oma pitsani oli kuin suoraan halpapitseriasta ja kavereiden pasta-annoksiin kaadettiin puoli purkkia suolaa ja puoli purkkia pippuria makua tuomaan. Ruoka on mautonta, nopeasti kyhättyä vatsantäytettä, josta 15e/annos on aivan liian kova hinta. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 11.11.2012
Rating: 0

Hyvä kokemus oli. Voisin väittää ,että paras syömäni salaatti eikä hinnaltaan todellakaan paha!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1390€ Added: 04.11.2012
Rating: -1

Cafe Java on nykyään ravintola. Kävin kahden ystävän kanssa testaamassa ruoat. Otin kanasalaatin, manteleiden tilalle pyysin pinjansiemeniä allergian takia. Salaatti oli hyvää. Pidin erityisesti siitä, että reseptissä oli käytetty mielikuvitusta; salaatti sisälsi maustekurkkua ja kuivattuja karpaloita, eikä ollenkaan jäävuorisalaattia! Mikä on iso plussa arvolistallani. Salaattikastike oli hyvää ja mietoa. En tullut kysyneeksi olisiko tarjolla ollut gluteenitonta leipää. Ystävät tilasivat pizzat ja pitivät syömisistään.

Tarjoilijat tuntuivat olevan vähän kuutamolla, mutta olivat kuitenkin ystävällisiä. Salaatin hinta 13,90€.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.10.2012
Rating: 0

Entinen Cafe Java nykyisin Bistro Java lasipalatsin kulmassa Mannerheimin ja Simonkadun kulmassa. Kävimme katsomassa ennen niin suosittua cafe Javaa. Nyt 6 asiakasta. kerroimme tarjoilijalle että otamme kahvit. Tarjoilija sanoi tylysti kahvia saa juoda vain terassila, no tyydyimme siihen . 2 kertaa vajaa puolikuppia hinta 6.60€ kysyn paljonko santsikupin hinta tarjoilija tylysti 2,20 kpl siis kaksi vajaata aamulla keitettyä kahvia yhteensä 11.00 euroa kahvi oli aivan hirveää jäi juomatta. ymmärän että kahvin juojista haluttiin eroon, moni istuu monta tuntia yhden kupin kanssa. mutta tämä oli törkeää ulos vaan juomaa kuraa!!!ja sali oli tyhjä jos ei kuutta asiakasta lasketa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.10.2012
Rating: -2

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Mannerheimintie 22, Helsinki - Route

Options