Opens at 10:00

Pasilan Pizzapalvelu

Rating 2.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasimme ruokaa netin kautta (sisäänkirjautuneena palveluun) ja saimme vielä sähköpostin tilauksen vastaanottamisesta ja tilausnumerosta. Reiluun tuntiin ei kuulunut mitään ja kun soitin paikkaan, ja he eivät olleet koskaan mitään tilausta saaneet. Varmasti emme tilaa toiste, emmekä voi suositella muillekaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.01.2015
Rating: 0

Ulkoapäin ei ehkä arvaisi - Itä-Pasilan tasanteet sekä pölyiset muovituoliryhmät "terassilla" - mutta sisältä löytyy ihan tavallista pizzamestaa tasokkaampi miljöö, tunnelmallisemman valaistuksen kanssa voisi kutsua jopa viihtyisäksi.

Palvelu on ollut ystävällistä, ja erityisesti olemme arvostaneet sellaista kätevää yksityiskohtaa kuin noutopizzan kantoon tarkoitettua pussia, joita ei juuri Suomessa näe.

Testaamamme rullakebab-annos oli runsaan lihaisa, mutta vähän tylsä, kaipaisi selkeästi vahvemman makuista kastiketta. Pizzat sen sijaan ovat olleet oikein hyviä: kunnon pohja, ei tunnu liian rasvaiselta muttei kuivaltakaan, ja täytteitä on tarpeeksi. Täytevalikoima on hieman laveampi ja maukkaampi kuin tyypillisesti.

On noussut suosikiksi seudun pizzerioista vaikka onkin hinnaltaan hieman kalliimpi kuin halvimmat seudun pizzeriat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 08.05.2014
Rating: 0

Tilasimme pizzan netin kautta ja saimme vielä kuittauksen tilauksen vastaanottamisesta ja tilausnumerosta. 1,5 tuntiin ei kuulunut mitään ja kun soitin paikkaan, ei koko tilausta oltu tehty ja ihmettelivät vain. Hyvityksiä, allennusta tai pizzan toimittamista ei tarjottu. Pizzat jäi syömättä ja en varmasti tilaa toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2014
Rating: 0

Pakko antaa risuja, vaikka niiden antamista kovasti välttelenkin. Tilasin kotiinkuljetuksella perhepizzan valitsemillani täytteillä. Palvelu oli ripeää, mutta pizza oli palanut, haisi pilantuneelle lihalle. Muutaman haukun jälkeen loppu pizza lähti roskikseen, koska hajuaisti sanoi, että älä syö. Tälläistä mokaa ei saisi tapahtua edes vahingossa, jos haluaa menestyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 25.11.2013
Rating: -1

Varoituksena muille: ostin Tasku kanan. Syötyäni sen sairastuin vatsatautiin. Epäilen, että joko kana tai majoneesikastike aiheutti sen. Satavarma en tietenkään voi olla, että se johtui tästä ruuasta, mutta en syönyt sinä iltana muutakaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 21.10.2013
Rating: 0

Oman kokemukseni perusteella täältä saa mahtavia falafeleja ja ihan syömäkelpoista kebabia.

Kotiin tilattu pizza puolestaan haisi niin vastenmieliselle, että heitin sen lähes syömättömänä roskiin.

Palvelu on aina ollut ystävällistä ja tilat ovat siistit, eikä salaattipöydässä ole ollut valittamista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2013
Rating: -1

Fresco-pizza on mainiota! Myös muut testatut pizzat, kebabit ja falafelit ovat olleet hyviä ja reippaankokoisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 21.01.2013
Rating: 1

Odotettu tulokas kotikulmille,hyvät pizzat ja durumit. Just niin hyvää kuin kulmapizzerialta voi odottaakin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.12.2012
Rating: 0

Tilasin arki-iltana kotiinkuljetuksena kyseisestä paikasta TULISEN rullakebabin. Annos oli ehdottomasti surkein Suomessa syömäni kebab-annos: pohja, johon kebabin piti olla "rullattu", oli sentin paksuinen raaka tekele. Painotin puhelimessa, että haluan annoksen tulisena, mutta annoksen saavuttua totesin siinä olevan vähemmän makua kuin pakastealtaan lastukebabissa. Itse annosta ei ollut edes rullattu vaan pizzapohja oli läntätty kaksin kerroin annoksen ympärille. Kun avasin rullakebab tekeleen, havaitsin annoksen koostuvan lähes kokonaan salaatista, joten tämä selittänee miksi tulista makuakaan ei ollut. Annos jäi syömättä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.10.2012
Rating: 0

Lihakasa.
Ylistyksien saattelemana ja pasilalais-turkkilaista pentagrammihuumoria suosivana päätin marssia sunnuntailounaalle tähän uuteen tulokkaaseen. Nettisivuihin on satsattu, lista osoittaisi, että jotain spesiaalimpaakin on tarjolla. Katsellaanpa.

Durum-ruuat haiskahtavat pizzapohjan väliin sijoitetuilta rullakebabin sukulaissieluilta, texmex-safkaa en turkkilaisittain(kaan) fanita, ja pizzat syön jatkossakin mieluummin ei-kebabiin keskittyneissä paikoissa.

Salaattipöytä on pelkkää einestä ja valmiskamaa. Oliivit ovat lilluneet liemessään jo jonkin aikaa. Peruna-, punajuuri- ja italiansalaatit. Majoneesi salaatinkastikkeena on vähän turhan tunkkainen. Lisänä hiukan kuivunutta siemenkuorrutteista leipää. Se on hyvä. Valikoimasta plussa, puutteineenkin.

Pääruoka tulee hetkessä. Perinteinen iskender on tällä kertaa lähinnä kasa lihaa. Perusslaissia, hiukan lötkönä. Soosit ovat varsin mitättömät. Määrä korvannee. Pitaleipää alla todella vähäisesti. Erikoinen meininki.

Kebabmestaksi poikkeuksellisen tyylikäs. Palvelu aivan ensiluokkaista. Perhe töissä. Erikoinen sijainti, Pasilan kannen päällä, päättyvällä kadulla. Lounastarjouksena kaikki perusannokset 7,20, sisältäen vissiin vielä juomankin. Eipä tämä viikonloppudiili paljoa sille kalpene.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.10.2012
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Asemapäällikönkatu 3, 00520 Helsinki - Route
09 4289 2182
http://pasilanpizzapalvelu.fi