Unknown

Pizza Center

Rating - / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

perussettiä. ei mitään ihmeellisyyksiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 19.06.2013
Rating: 0

Kävimme hakemassa pitafalafelit. Leipä on itse tehty, kuten uskomattoman herkulliset falafelit. Sisustus on vähän luotaantyöntävä ja kalsea, mutta pääasia on hyvä ruoka, parempi mieli :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 08.02.2013
Rating: 0

Melkein.
Pizza Center ei jostain syystä ole koskaan houkutellut. Teipatut peruspizzeriaikkunat, ei-niin-viehättävä sijainti. Sisään mars, lounastarjous taisi olla pizza + juoma yhteensä 6,50. Ehkä. Palvelu on oikein leppoisaa. Hymyineen. Asiakaskuntaan kuuluu spugeilua, huutelua ja paikallisraksamiesten outoja juttuja.

Alkusalaatit buffetissa. Pahalta näyttää. Totuus on kuitenkin toisenlainen. Kuivuneet safkat ovat oikeastaan oikeinkin hyviä. Itämainen alkubuffet, what? Etikkajuurekset, hummus, itseleivottua pitaleipää, hyvät salaatit. Yllätyin.

BBQ-kana-pekoni-pizza on keskivertoluokkaa. Paljon täytettä, paljon kokoa. Nälkä lähtee tässä paikassa edullisesti. Jos salaattipöytä olisi näyttänyt siltä, miltä se maistui, olisi homma todella kutosella. Pizzamainokset skutsiin ja oikeisiin hommiin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 03.10.2012
Rating: 0

Kun kaikki muut ovat kiinni. Viimeinen oljenkorsi kun ei ehdi lounalle tai kun työpäivä venyy pitkäksi. Vaikioannos iskender kebab tai falafelit riisillä. Kyllä nuo nälkäänsä syö, teollista salatinkastiketta myöten, mutta kotiin ei jää kerrottavaa. Pizzat hiukan keskivetoa huonompia. Plussaa siisteydestä, ystävällisestä palvelusta ja Hesarin kuukausiliitteestä, jota ei muuten juuri tule luettua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 23.01.2012
Rating: 0

Perussiisti pizzamesta, pizzat hoitavat tehtävänsä hyvin (2 täytteen pizza 5,50 euroa). Edullinen hintataso ja ilmainen vesi kuitenkin tekevät yhdessä paikan siisteyden kanssa hinta/laatu-suhteesta alueen huomioon ottaen hyvän pizzapaikan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 06.07.2010
Rating: 0

Entinen Dersim. Tavalliseksi pizza/kebabmestaksi oikein mukiinmenevä. Pizza 2 vapaavalintaisella täytteellä 5,50€.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 24.06.2009
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vilhonvuorenkatu 5, 00500 Helsinki - Route
09-6947269

Options