Kitchen is open

Pizzeria Marmaris

Rating 1.5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (4)

Sain pizzan mitä en tilannut. ..

Tilasin pizzan minkä olisi pitänyt sisältää: tonnikalaa, salamia, ananasta, bbq-kastiketta,

mutta! sainkin tonnikala ananas kinkku pizzan...

muutenkAAN pizza ei ollut hyvää ja jäi huono maku suuhun kaikesta.

en asioi uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.02.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kello kaksi aamuyöllä arki-iltana. Tyhjä ravintola ja kaksi kuoliaaksi kyllästynyttä työntekijää. Otin "tarjouksena" seisemällä eurolla kahden täytteen pizzan. Olisivat voineet aikansa kuluksi tehdä vaikutuksen hyvällä lätyllä.

Palanut pohja, vähän osittain mustuneita täytteitä (miten?!). Vein tämän kotiin joten jouduin syömään.enkä.kuollut, siksi välttävä eiksä.syömäkelvoton. Välttäkää tätä paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 28.07.2016
Rating: 0

Aina joskus ohimennessä duunista himaan olen ottanut tästä pitsan. Ollut yleensä parempaa keskitasoa kuin muissa kallion puljuissa ja hintakin on ollut kohdallaan. Viime kokemus osoitti että jotain muutoksia on tehty, koska hinta on hilattu taivaisiin ja pitsa oli epäilyttävän kevyt kun lähdin lootan kanssa tallustamaan himaan. Pitsassa piti olla kanaa ja ananasta, mutta täytteitä oli niin luvattoman vähän, että oli kyllä niin pitsan irvikuva kuin olla ja voi. Selkeäksi jäi että hintoja on nostettu huomattavasti ja täytteiden määrää on vähennetty reilusti jotta saadaan rahat pois asiakkailta. Valitsen jatkossa sen toisen (paremman)pitserian hesarilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.09.2012
Rating: -1

Ei huono yhdessä.
Kalliossa ei arki-iltoina turhan moni paikka tarjoa yömättöä. Jo puolitoista vuosikymmentä (ei tosin kai yhtäjaksoisesti) Flemarin rinteessä toiminut pizzakioski ei 90-luvun lopussa tarjonnut muuta kuin väkinäistä vatsantäytettä, vuonna 2011 tilanne on täysin muuttunut. Sisustuksen eroavaisuuksia en lähde analysoimaan, alkoholilla on aina tavannut olla vaikutusta muistikuviin.

Päiväaikaan pysyväistarjous on kaksi täytettä 5,50€, illalla hintaan tulee yötaksa, +0,50€. Ei pahankuuloista laisinkaan. Listahinnat tuotteilla on klassisen pizza-kebappaikan tasolla. Tarjous kuulostaa houkuttelevalta, se paljastanee paikan nykyluonteen. Tilatessamme pizzoja, ilmoittaa paikan pitäjä suureen ääneen tulevasta sulkemisajasta, mutta suostuu mukisematta tekemään kaksi pizzaa take away:nä. ”Mukaan! MUKAAN! 15 minuuttia! Kiire!”. Tämä kaikki siis erittäin hyvässä hengessä.

Ehdottaessani valintani olevan jauheliha-feta, kieltäytyy herra moista valmistamasta – vedoten sen olevan ”huono yhdessä”. Kieltämättä hän saattaa olla oikeassa. Kinkku-salamia tarjotaan tiskin takaa. Minä kieltäydyn siitä – vedoten muihin syihin. Lopulta mies suostuu valmistamaan kana-fetapizzan, mutta mainitsee senkin olevan ”ehkä” sopimaton valinta. Tämä keskustelu siis käydään ”kiireestä” huolimatta. Hauskaa. Ystävän sipuli-sinihomejuustopizzaakin kommentoidaan kovaan sävyyn, mutta se suostutaan valmistamaan kitisemättä. Juttua riittää moneen suuntaan. Muista asiakkaista, ohikulkijoista, tulevista ja entisistä naisista... Välillä huudetaan oreganoa ja valkosipulia.

Pizzat poistutaan nauttimaan kesäyöhön. Lopputulema yllättää täysin. Paistoaste on täydellinen, tomaattikastike mausteinen, ja sitä riittää. Valkosipulia on mätetty kaverin pizzaan kuulemma ”aikalailla”. Itse täytteitäkin kelluu pinnalla hitosti, ja ne ovat todella onnistuneita yksiköitä. Kuten usein sanotaan, vähillä täytteillä selviää paremmin. Tässä yhteydessä se ainakin oli totuus. Ruokailukokemus yhdessä alhaisen hinnan sekä miehen jättämän lähtemättömän vaikutuksen kera on lähes täydellinen. (Kaveri tsekkasi paikan seuraavana yönä ja totesi muiden työntekijäveijareiden olleen paljon vaisumpia ja vieneen tunnelmaa lähemmäs normipizzeriaa kalliolaisena arkiyönä. Lättykään ei ollut ollut aivan niin loistava.)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 13.06.2011
Rating: 1

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Fleminginkatu 13, 00500 Helsinki - Route
09 7555865

Options