Kitchen is open

Pizzeria Shine

Rating 2.9 / 5

Reviews (18)

Aivan huippu hyvät pannupizzat toimitettuna ! Pojat tuo aina perille saakka. Pizzoissa kannen alla suoja jotta juusto tartu kanteen ! Hyvä toimiva idea. Tilasin viimex DILLINGERIN JA RUSSIAN pannupizzat. Suosittelen juuri PANNUPIIZZOJA. Toimii takaan että hyvää ja venyvää juustoa Nam Nam.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.01.2017
Rating: 0

Enpä yleensä kirjoittele pizzerioista. Se on mitä on ja sitä syödään kun ei jaksa mennä mihinkään eikä jaksa itsekään tehdä. Tilasin ensimmäisen kerran intialaista ruokaa kyseisestä paikasta, koska ei tehnyt mieli pizzaa. Otettiin butter kana ja chilli kana. Kesti tunnin tulla annokset, mutta olivat onneksi lämpimiä ruuat. Mukana tulleen naan leivät olivat erittäin rasvaisia, voin maku todella vahvaa ja oli melkein kuin söisi litteä kroissantti.

Tänä iltana tuli tilattua toisen kerran. Jälleen butter kana ja sitten pizzan ja laitettiin nimenomaan että ei sipulia siihen koska pizzantilaaja on allerginen sipulille. Meni KAKSI TUNTIA, että ruuat tulivat. Ja pizzassa oli sipulia.

Sanotaan näin, että ei aiota enää ikinä tilata täältä yhtikäs mitään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 04.12.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Maukkaat pizzapohjat sekä mukava palvelu! Hyvä peruspizzeria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 01.01.2016
Rating: 0

I almost forgot this pizza place. The interiors are so dark and depressing that if I ordered a tuna salad afterall it was only for hunger. The only guy who was serving at the counter was too busy in preparing take-way food on two small electric stove that I had to wait for several minutes in the dark, empty place before I was served.
The tuna salad was simple and good but it took about 15 minutes to arrive at the table.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.08.2015
Rating: 0

Kebab-liha varmasti vanhaa. Lämmitetty uudestaan ja lisätty mausteita. Ravintolan tilat tunkkaiset, ahtaat ja epäsiistit.
Ruokailun jälkeen voimme pahoin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 24.11.2014
Rating: 0

Ei voi suositella. Pitkään katselin ruokalistaa ja houkutti monipuolinen tarjonta. Vaan ruoka olikin sitten ihan syömäkelvotonta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 01.07.2014
Rating: 0

Tilasin kebab-rullan, sain kanarullan. Tilasin salamipitsan, mutta salamia sai etsimällä etsiä pitsasta. Veloitettiin ylimääräistä "huomaamatta". En osta kyseisestä paikasta enää mitään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.11.2013
Rating: 0

Femman mauton.
Päivän pizzat maksavat edelleenkin viisi euroa. Limonaadin kanssa kuusikaksikymmentä. Edullista on. Halpispizzat taitavat olla aina samat, sen verran kellastuneet ovat paperit seinissä. Kaksi täytettä, tietenkin. Tummasävyinen tila, erilainen ratkaisu. Kaljakuppilafiilis. Sujuva palvelu.

Pizzat alempaa keskitasoa, makua ei ole nimeksikään. Heikot raaka-aineet ja niitäkin on vähän, melko pienikokoiset lätyt. Muistoja ei jäänyt, mutta hintakaan ei haitannut.

(Edellisissä arvosteluissa esimerkkihinnat ovat korkeammat kuin mikään listan tuotteista. Asetan arviot siis kyseenalaisiksi.)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 02.06.2013
Rating: 0

Tilasin pizzan kotiin, joka saapui kiitettävän nopeasti,n. puolessa tunnissa.
Mutta kun avasin laatikon, löytyi sisältä pohjalta raaka, täytteet toiselle puolelle valuneet, reunoilta palanut pizza. Täytteistä mitä sisälsi ei voinut olla varma, sillä juustoa oli niin paljon että sen sisältämä rasva oli vetelyttänyt sekä pizzan pohjan että laatikon.
Harmi, oli eka kerta pizzaonlinen kautta tilattu lätty ja jos ravintoloiden taso on tämä jäi myös viimeiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.05.2013
Rating: -1

Vegetariana specialissa eli kasvispitsassa (! ) oli salamia ja katkarapuja! Sipulin tilalle pyydettiin ananasta, ei ollut kumpaakaan. Ei ollut myöskään parsaa tai sieniä, mitä listassa luvattiin, vaan pelkkää paprikaa. Maku oli kuiva ja tunkkainen. Olen syönyt paljopn pahoja pitsoja, mutta tämä oli pohjanoteeraus. En suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 13.01.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Mechelininkatu 12-14, 00100 Helsinki - Route

Options