Unknown

Wok-Katukeittiö

Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (5)

Testissä toinen Kontulan ruokamestoista, jonka nimessä "katukeittiö". Possu chilin ja basilikan kera oli pettymys. Kovin mautonta perussettiä. Basilikasta ei ollut tietoakaan. Seuralaisen pad-thai oli hivenen parempi. Raaka-aineet vaikuttivat hyviltä, mutta makumaailma oli vaisu yhtäkaikki. Pieni, siisti paikka ja hymyilevä palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 27.02.2017
Rating: 0

Paras itämainen Kontulassa, vaikka onkin vähän piilossa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ostin take wayna ananas tofu currya kookosmaidolla hinta 8,9. Listassa oli miedosti tulinen, annoksessa ei ole ollut ollenkaan makua. Ihan ok tofua, vaikka se oli pienin paloina ja olisin kaivannut enemm'n tofua. Mutta ruoka oli syoma kelpoista. Jos olisin ollut ravintolassa, olisin pyytanyt uuden annoksen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 31.05.2016
Rating: 0

Itäisen, ellei koko Helsinginkin paras aasialaista ruokaa tarjoava pieni, viihtyisä ravintola. Perheemme suosikkipaikka! Sekä lihat, että meren elävät ja kasvikset aina tuoreita. Huippuruokaa edullisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.12.2015
Rating: 0

Kiinalais-thai tyyppinen ruokapaikka jossa poikkean usein lounaalle. Buffa tyyppinen lounas jossa salaatti, sushi, keitto sekä neljä lämmintä ruoka-vaihtoehtoa. Lounaan hinta on nykyään 8,50 € mikä on laatuun nähden hyvä (mutta poikkeaa kotisivuilla ilmoitetusta joka oli hinta paikan aloittaessa toimintansa). Kanta-asiakaskortti 10 lounaan jälkeen 11. lounas on ilmainen. Sijainti Kontulan ostoskeskuksessa hiukan syrjässä uimahallin sisäänkäyntiä vastapäätä. Siisti paikka ja ystävällinen palvelu. Usein käyvänä pieni toivomus että lounasvaihtoehdot vaihtuisivat nykyistä useammin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.07.2015
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kontulankaari 1 A 46, 00940 Helsinki - Route
040-7693886
http://www.wok-katukeittio.com

Options