Unknown

Perhehotelli Hospitz

Rating 3 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Venetarjoilu tökkii. Ruokaa pitäisi saada ottaa molemmilat puolilta. Eka pöytä jo santsasi kun viimeinen vielä nälissään katseli tyhjenevää pöytää. Viimeisten ruokaillessa ekapöytä jo toivoi kahvia. Eikä aterioiden esittely niin mahtipontista puhetta kaipaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.09.2015
Rating: 0

Herkkuja veneestä. Hospitzin herkkuja pursuava savolaisvene on legenda. Veneestä löydät monia ruokalajeja, joita et muualta saa. Syynä tähän on se, että talon isäntä on kehitellyt itse useita tarjolla olevista ruokalajeista.

Ruokailusta muodostuu helposti kokonaisvaltainen kokemus isännän hauskan ja oivan ruokalajien esittelyn, naminamiruokien ja viihtyisän ympäristön vuoksi.

Oikeastaan ainoa huono puoli Hospitzissa on se, että herkuttelemaan pääset vain heinäkuun oopperailtoina. Muina aikoina Hospitz toimii tilausravintolana. Päivitys kesä 2014: oopperakautena terassilla läpi päivän muutamia ruoka-annoksia saatavilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.07.2014
Rating: 1

Leppoisa tunnelma ystävällinen palvelu. Runsas alkuruokapöytä jokaiselle jotakin, ei mitään mikä nyt veisi kielen mukanaan, muikku on muikku ja lohi on lohi.llihaa lämpimänä, perussettiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 11.05.2014
Rating: 0

Yli 90 euron laskuttava matkustajakoti tarjoaa aamupalan kivasti veneestä. Aamupalaksi espanjalaisia tomaatteja ja kurkkua, "costarica" kahvia, tiivisteestä puristettua appelsiinimehua, ja edam juustoa. Isojen hotelliketjujen heikkolaatuisempi pikkuveli. Aamupala voisi olla yksi myyntivaltti.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 90€ Added: 16.02.2009
Rating: -1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Linnankatu 20, 57130 Savonlinna - Route
(015) 515 661
http://www.hospitz.com/

Options